- 5 Şubat 2010
- 4.919
- 1
ben çıkıyorumm kızlarrr hepinizee iyi akşamlarrr zemuszemus
görüşürüz cnm iyi akşamlaryerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çıkıyorumm kızlarrr hepinizee iyi akşamlarrr zemuszemus
günaydın haziran gelinleri..
günler geçtikçe zamanımız da azalıyor.nasıl gidiyor hazırlıklar..
bizim evimizin tadilatı bitti dün de beyaz esyalarımız kullanıma hazır hale gelmiş.hafta sonu mobilyalarımızı alacagız inşallah...ay sonunda gelinliğimi alırım sanıyorum :)
4 hazirana da nikah günümüzü aldık.evde tadilat başladı boya badana temzilik...hazırlıklar hızlandı...
bizim evimizin tadilatı bitti dün de beyaz esyalarımız kullanıma hazır hale gelmiş.hafta sonu mobilyalarımızı alacagız inşallah...ay sonunda gelinliğimi alırım sanıyorum :)
4 hazirana da nikah günümüzü aldık.evde tadilat başladı boya badana temzilik...hazırlıklar hızlandı...
günaydınn kızlarrrrr keyifler nasıllll :)selen ayyyyy bnde nişana 1 ay kala falan cok stres olmusdum istediklerimi halledince fazla bi heyecan stres kalamdı hazrlıkların tamam seni endişelendirecek birsey yoksa heyecan gitmiş olabilir :) bnde hazrlıklar acısından gec bi safhadayımm o yuzden heyecan tavanda bnm yatk odam mobilyacıda 15 mayıs gibi faln gelck hfatayada boya yapılcak beyaz esyalr gelcek evdeki tadilat işi bitcek hafta sonuda mobilyaları aldık mı hafta içide avrupa yaksından gelinlik ve kına kıyafetini çözersek tamm İnşallah
slmm kızlarrr çok yorgunum dün geç saatlere kadar dolaştık koçtaş practiker e filan gittik çok güzel ve değişik ürünler var , ayrıca perde işini konuştuk fiyat aldık taç tan ama daha sipariş vermedik bir de taçtan pamuk saten nevresim takımı aldım çokhoşuma gitti hihoyyyt
bnde yedim geldim afiyet olsun bizeeeee :) bncede sea cım ya cok sıkıntı etme kendıne hersey bizm istedğimiz gibi hallolcak inşallh senn düğüne ne kadr kaldı ?
m_ucizemm koçtaş, praktiker de neler vardıı bakiimmm?? ben de banyo takımları için falan gidicektim ama bayadır uğrayamadımm?? biz de pazar günü linens te perde bakmıştık ama fiyatları biraz yüksek gibi geldi bana metresi en düşük 45 tl falan gibiydi :s eyvahedigeldismile