2010 Haziran bebeklerinin boy ve kilo takibi

canım 7.ay bilgilerimiz boy:70 cm kilo 8750.yavaş bi gelişim ama doktor iyi gelişiyo diyoo:)öpüldünüzz

canım 7.ay bilgilerimiz boy:70 cm kilo 8750.yavaş bi gelişim ama doktor iyi gelişiyo diyoo:)öpüldünüzz

yavas miii?masallah de canimmmm :nazar::nazar::nazar::nazar:
neredeyse 1 kg almis....hic de yavas degil,boyu da cok guzel uzamis...
Masallah pasaya

leylacığım bu ay 8960gr kilomuz
65cm boyumuz
bizim boyumuz biraz yavaş ilerliyor heralde miyon tipli oluca benim güzel kızım:KK9:

:nazar::nazar::nazar:bütün kuzucuklara maşallah :nazar::nazar::nazar:leyla canım çağdaş ın 7.ay değerleri.. 10.8 kg- 74.5 cm

:nazar::nazar::nazar:bütün kuzucuklara maşallah :nazar::nazar::nazar:leyla canım çağdaş ın 7.ay değerleri.. 10.8 kg- 74.5 cm

hımmm hiç beğenmedim çağdaşın kilosunu,ben 11 kg olmadan gözüme görünmesin demiştim:KK53:
200gr daha alana kadar görüşmeyelim:KK60:

ayrıca boyunuz da 75 olmamış,yarım cm uzayın öyle gelin:76:

şişko patates şişkoo patates:KK33:

kurban olsun esra teyzesi oğluna,allahım esirgesin seni yavrumm:nazar::nazar::nazar:

hımmm hiç beğenmedim çağdaşın kilosunu,ben 11 kg olmadan gözüme görünmesin demiştim:KK53:
200gr daha alana kadar görüşmeyelim:KK60:

ayrıca boyunuz da 75 olmamış,yarım cm uzayın öyle gelin:76:

şişko patates şişkoo patates:KK33:

kurban olsun esra teyzesi oğluna,allahım esirgesin seni yavrumm:nazar::nazar::nazar:

:KK1::KK1::KK1:

canim zeynomun 8. ay bilgileri nirdeee???

maşşalah oğluna çok ii gelişmiş.ALLAH nazarlardan korusunn:nazar::nazar::nazar::KK16:

yavas miii?masallah de canimmmm :nazar::nazar::nazar::nazar:
neredeyse 1 kg almis....hic de yavas degil,boyu da cok guzel uzamis...
Masallah pasaya

çok sağol canım bakalım bugün yine gidicez doktora ya şimdi de ciğerleri cızıl cızl ötüyo hırlırtısı var acaba ateşini indirmek için hastanede soğuk su ile vücdunu ıslatmışlardı ordan ciğerlerini mi üşüttü ki diyoruz.yavrum bi toplanamadı giittii:KK25: inşallah kötü bişey yoktur.bugün yine ölçtürecem boyu ile kilosunu bakalım nekadar fark var..geçenlerde ateşliyken hiç yemiyodu şimdi yine o obur oğluşum geri geldi:KK66::KK66:öpüldünüzz:KK16::KK16::KK54:

yaaa bende yazsam:89: yarın hepsini yayınlarmısın bizide .malum ben aranıza geç katıldım...

maşşalah oğluna çok ii gelişmiş.ALLAH nazarlardan korusunn:nazar::nazar::nazar::KK16:

çok sağol canım bakalım bugün yine gidicez doktora ya şimdi de ciğerleri cızıl cızl ötüyo hırlırtısı var acaba ateşini indirmek için hastanede soğuk su ile vücdunu ıslatmışlardı ordan ciğerlerini mi üşüttü ki diyoruz.yavrum bi toplanamadı giittii:KK25: inşallah kötü bişey yoktur.bugün yine ölçtürecem boyu ile kilosunu bakalım nekadar fark var..geçenlerde ateşliyken hiç yemiyodu şimdi yine o obur oğluşum geri geldi:KK66::KK66:öpüldünüzz:KK16::KK16::KK54:

off cocuklarin dertleri hic bitmiyor.biri bittimi digeri basliyor...
neyse ki yiyor yemek...aman aman masallah diyelim nazar degmesin...:nazar::nazar::nazar:

yaaa bende yazsam:89: yarın hepsini yayınlarmısın bizide .malum ben aranıza geç katıldım...
tabikii eklerim canim

canım senin oğluşuna da maşallah:nazar::nazar::nazar:
çok şükür ateşi geçmiş.umarım bir an önce hırıltısı da geçer:KK16:
kıyamam ya iyileşmeye gittiği hastane de hasta oluyor:KK19:

azranın 7.ay kilosu 7.500gr boy 69cm azramın kilosu biraz zayıf burdaki bebeklere göre ama doktorumuz normal dio zaten 1 yaşına geldiğinde doğum kilosunun 3 katı olması lazımmış bizimki 3 kg doğdu zaten 1 yaşında 9kg olur inş :)

ayyyyy beni hüngür hürgürr ağlattınız anne oğul:KK43::KK43::KK43:

çokkkk ama çokkk güzel olmuş,bayıldımmmm,ne desem bilemedim,dondum:KK69::KK69::KK69:

esra teyzesi kurban olur winniesine:KK16:

kocaman bebeğim kocaman seviyormuş yaa,ısırcam seni kuzumm:KK16:

yesicam seni de çok seviyorum:nazar: bu güzel sürpriz için kocaman öpüyorum:KK16:

canım özel mesaj kutun dolmuş silebilirmisin mesaj göndermiyorumm:KK43:(

ayyyyy beni hüngür hürgürr ağlattınız anne oğul:KK43::KK43::KK43:

çokkkk ama çokkk güzel olmuş,bayıldımmmm,ne desem bilemedim,dondum:KK69::KK69::KK69:

esra teyzesi kurban olur winniesine:KK16:

kocaman bebeğim kocaman seviyormuş yaa,ısırcam seni kuzumm:KK16:

yesicam seni de çok seviyorum:nazar: bu güzel sürpriz için kocaman öpüyorum:KK16:

esra teyze kıyamam ben sana:2:

iyisimi sen gel beni ısır ödeşelim:KK1:

asıl zeynomu söyle o ne yaptı resmimi görünce:KK69:

esram canım beni iyi ki varsın. iyi ki hayatımızdasın ve benim oğlumun teyzesisin:KK48: seni de güzel kızımı da öpüyorum :KK69:

leylacım mertin 7.ay bilgilerini yazayım kilomuz 9200 olmuş boyumuz 76 cm,kilo alımımız çok yavaşladı :KK59::KK59::KK59: ne yapalım sağlıklı olsunda bebişler gerisi önemli değil

masallah annesiii kilo alimi gayet iyi.zaten bu aylardan sonra kilo alimi azalacaktir...

tombiş kızımın 8. ay bilgileri:

kilo:
11.400kg

boy:
75cm
:nazar::nazar::nazar:

X