Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 7.ay bilgilerimiz boy:70 cm kilo 8750.yavaş bi gelişim ama doktor iyi gelişiyo diyoo:)öpüldünüzz
leylacığım bu ay 8960gr kilomuz
65cm boyumuz
bizim boyumuz biraz yavaş ilerliyor heralde miyon tipli oluca benim güzel kızım
bütün kuzucuklara maşallah leyla canım çağdaş ın 7.ay değerleri.. 10.8 kg- 74.5 cm
bütün kuzucuklara maşallah leyla canım çağdaş ın 7.ay değerleri.. 10.8 kg- 74.5 cm
hımmm hiç beğenmedim çağdaşın kilosunu,ben 11 kg olmadan gözüme görünmesin demiştim
200gr daha alana kadar görüşmeyelim
ayrıca boyunuz da 75 olmamış,yarım cm uzayın öyle gelin:76:
şişko patates şişkoo patates
kurban olsun esra teyzesi oğluna,allahım esirgesin seni yavrumm
yavas miii?masallah de canimmmm
neredeyse 1 kg almis....hic de yavas degil,boyu da cok guzel uzamis...
Masallah pasaya
maşşalah oğluna çok ii gelişmiş.ALLAH nazarlardan korusunn
çok sağol canım bakalım bugün yine gidicez doktora ya şimdi de ciğerleri cızıl cızl ötüyo hırlırtısı var acaba ateşini indirmek için hastanede soğuk su ile vücdunu ıslatmışlardı ordan ciğerlerini mi üşüttü ki diyoruz.yavrum bi toplanamadı giittii inşallah kötü bişey yoktur.bugün yine ölçtürecem boyu ile kilosunu bakalım nekadar fark var..geçenlerde ateşliyken hiç yemiyodu şimdi yine o obur oğluşum geri geldiöpüldünüzz
tabikii eklerim canimyaaa bende yazsam:89: yarın hepsini yayınlarmısın bizide .malum ben aranıza geç katıldım...
maşşalah oğluna çok ii gelişmiş.ALLAH nazarlardan korusunn
çok sağol canım bakalım bugün yine gidicez doktora ya şimdi de ciğerleri cızıl cızl ötüyo hırlırtısı var acaba ateşini indirmek için hastanede soğuk su ile vücdunu ıslatmışlardı ordan ciğerlerini mi üşüttü ki diyoruz.yavrum bi toplanamadı giittii inşallah kötü bişey yoktur.bugün yine ölçtürecem boyu ile kilosunu bakalım nekadar fark var..geçenlerde ateşliyken hiç yemiyodu şimdi yine o obur oğluşum geri geldiöpüldünüzz
hımmm hiç beğenmedim çağdaşın kilosunu,ben 11 kg olmadan gözüme görünmesin demiştim
200gr daha alana kadar görüşmeyelim
ayrıca boyunuz da 75 olmamış,yarım cm uzayın öyle gelin:76:
şişko patates şişkoo patates
kurban olsun esra teyzesi oğluna,allahım esirgesin seni yavrumm
ayyyyy beni hüngür hürgürr ağlattınız anne oğul
çokkkk ama çokkk güzel olmuş,bayıldımmmm,ne desem bilemedim,dondum
esra teyzesi kurban olur winniesine
kocaman bebeğim kocaman seviyormuş yaa,ısırcam seni kuzumm
yesicam seni de çok seviyorum bu güzel sürpriz için kocaman öpüyorum
ayyyyy beni hüngür hürgürr ağlattınız anne oğul
çokkkk ama çokkk güzel olmuş,bayıldımmmm,ne desem bilemedim,dondum
esra teyzesi kurban olur winniesine