2010 Haziran bebeklerinin boy ve kilo takibi

[

tesekkur ederim canim.
Ben evet mamayla besliyorum.3 saatte bir veriyorum 150cc
ama bazen acikiyor 2.5 saat oluyor yemek arasi
[/COLOR][/B]

cevabın için cok tesekkürler canım ..bende 3 saatte bir 120 cc veriyorum 150 cc vermeye calısıcam 4 aylık olduktan sonra. biraz zorlamam gerekecek.geceleri bebişini uyandırıyor musun beslemek için?ben uyandırmasam 8-9 saat aç duruyor bazen uyandırmıyorum gece uykusu bölünmesin diye.ne yapsam bilemiyorum..[/QUOTE]

bizimkide aynen öyle ama ben uyandırmadan memeyiveriyorum ağzına,aç kalınca kan şekeri düşüyormuş,buda tehlikeliymiş.

ilaç kullandı leyla teyzesi hastalık sonrası mama haricinde kaşıkla ne verirsek yiyiyor ama biberon mamasını ağzına bile almıyor yeterli bebek sütü maması alamıyor prensesim

cok gecmis olsun canim.
mamayi da kasikla verseniz...ne icse kardir.
[

tesekkur ederim canim.
Ben evet mamayla besliyorum.3 saatte bir veriyorum 150cc
ama bazen acikiyor 2.5 saat oluyor yemek arasi

cevabın için cok tesekkürler canım ..bende 3 saatte bir 120 cc veriyorum 150 cc vermeye calısıcam 4 aylık olduktan sonra. biraz zorlamam gerekecek.geceleri bebişini uyandırıyor musun beslemek için?ben uyandırmasam 8-9 saat aç duruyor bazen uyandırmıyorum gece uykusu bölünmesin diye.ne yapsam bilemiyorum..[/QUOTE]

hayir canim uyandirmiyorum gerek yok uyandirmama.eger acikirsa kendisi ister zaten.
bazen oluyor gece kalkiyor bazen de kalkmiyor.ama uyandirmamani tavsiye ederim,uykusu bolunmesin.gece yemege alisirsa ilerde oyle de devam eder bence...
[/COLOR][/B]

doğru söylüyorsun canım. biliyorum ama içim bi türlü rahat etmiyor .sanki açmıs gibi düsünüyorum ama artık kaldırmayacağım .mama kadar uykuda önemli büyümesi için ...

doğru söylüyorsun canım. Biliyorum ama içim bi türlü rahat etmiyor .sanki açmıs gibi düsünüyorum ama artık kaldırmayacağım .mama kadar uykuda önemli büyümesi için ...

kızım 9-10 gıbı uyur.
Ben gec yatarım.gece saat 1de fılan agzına tıkardım bıberonu o uykudayken emsın dıye.acıkır dıye dusunuyordum.ama oyle yaptıkca uykusunu boluyordum,sonra da uykuya dalamıyordu.kendısı acıkınca uyanır canım,cokmbılmıs bu bebıslerın hepsı hıc ac kalırlar mı :))))

burdaki cvb yeni gördüm cnm ara ara bakıyom diğer tarafta da yazınca.demek sadece anne sütü alanlar almıyo ilginç geldi bana.benimkide elini emiyo.gece yatarkende beni emiyooo yarım saat bazen abartıyo ... kıyamıyorum ya herşey onlar için.bir kaç gün daha deneyecem olmassa bırakacam artık bende :ecrin_bebek:

Slm
Emir.im 28 haziranda 3890 gr,51 cm doğdu.
1. ay:4540 gr,56,5 cm
3. ay:5750 gr,63 cm
Yalnız bizi emme sorunumuz var.Kilo skalamız biraz kötü (
Çarşamba kilo kontrolüne gideceğiz.Bakalım ne olmuşuz?

ecrinin 4.ay bilgileri 7150 gr 64,5 cm olmuş :ecrin_bebek: saate epey geç olmuş iyi :)

Slm
Emir.im 28 haziranda 3890 gr,51 cm doğdu.
1. ay:4540 gr,56,5 cm
3. ay:5750 gr,63 cm
Yalnız bizi emme sorunumuz var.Kilo skalamız biraz kötü (
Çarşamba kilo kontrolüne gideceğiz.Bakalım ne olmuşuz?

ecrinin 4.ay bilgileri 7150 gr 64,5 cm olmuş :ecrin_bebek: saate epey geç olmuş iyi :)

Masallah bebislerinize kizlar...ekledim..

slm arkadaslar 4. ay sonucu 7,800gr ve 64 cm. boyu uzamamıs gorunuyor ama buyuk ihtimal gecen ay biraz fazla olctuk dedi doktorumuz.

Merhaba Haziran anneleri benimde ikiz bebeklerim 4 Haziranda sabaha karşı 03:11 ve 03:12 de 36+3 te acil sezeryanla dünyaya geldiler.7 Haziranda planlı sezeryan günümüz vardı kuzularım beklemediler :) Kızım Rüya Dilşad 2240 gr 44 cm,Oğlum Berat Kaan 2350 gr 45 cm olarak doğdu.

KIZIM OĞLUM
1.ay = 3205 gr - 51 cm 1.ay = 3550 gr - 52 cm
2.ay = 4885 gr - 56 cm 2.ay = 5230 gr - 57 cm
3.ay = 6000 gr - 58 cm 3.ay = 6400 gr - 59 cm
4.ay = 6460 gr - 62 cm 4.ay = 6840 gr - 64 cm

Lütfen bizide ekleyin listeye,tüm haziran annelerine ve bebeklerine sevgiler...a.s.

canım aynı gece doğum yapmışız bende 4 haziranda sabah 04:26da doğum yaptım,bebeklerin negüzel gelişmişler.ben doğumdayken kadının biride ikizlerinisezeryanla doğurdu acaba o sen olmayasın?sırnaşık şey

ekledim canim,masallah bebeklerine

sağol canım acıbadem kadıköyde doğum yaptım ben sen nerde doğum yaptım belkide aynı anda yavrularımıza kavuşmak için saat sayıyorduk seninde hayırlı olsun yavrun:lepi:

sağol canım acıbadem kadıköyde doğum yaptım ben sen nerde doğum yaptım belkide aynı anda yavrularımıza kavuşmak için saat sayıyorduk seninde hayırlı olsun yavrun:lepi:

bende canımmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!seninle bebeklerimiz yıkanırken karşılaşmıştık,şsenin yanında eşin vardı,benim yanımda ablam,hatırladınmı??ayy doğumda sana ne çok özenmiştim sezeyan oldun,hemencecik kurtuldun diye.senin bebeklerini hatırlıyorum ben!!!!!!!!!!!!!!

ya ben burayı ilk kez gördüm kızzz.benimkini de ekle oğluş: 3300gr 51cm doğdu. şimdi ise
6000gr 62,5 cm :))))

dün yazınca tahmin ettim sen olduğunu,gece yarısı bebeklerimizi izlemiştik,hatta bizim çektiğimiz video da konuşmalarımız duyuluyo :) Ada mıydı bebeğinin adı :) oda arkadaşı bizim kuzular,senden bahsetmişlerdi bana benden önce gitmişsin hastaneye ben doğum yapıp ayıldığımda sen henüz doğum yapmamışsın aileler konuşmuş.ama çok şükürki kurtulmuşsun sağlıkla herşeye değmiştir eminim kızını görünce,zaman nasılda geçmiş daha dün gibi sanki gözümün önüne geldi :))

benimde içime doğdu senin olduğun:)evet ada kızımın adı,kızımın oda arkadaşları doğru söylüyosun:))evet kucağıma aldıkdan sonra unuttum herşeyi ama sana ok özendim,hemen kurtuldun diye:))neyseki yavrularımız sağlıkla kucağımızdalar.beşiktaşlıydı senin kuzular dimi?evet zaman hızlı akıyor.kolay bakabiliyormusun ikisine birden??

nerden nereye hiç aklıma gelmezdi bigün burda karşılaşabiliriz diye :)) evet beşiktaşlılardı :) çok şükür çabuk kurtuldum ama bende doğumumu göremedim,günümde sezeryan olsam epidural olcaktım ama acil gidince zaman kalmadı genel bayılttılar.sen onu yaşadın o yöndende şanslısın,allaha şükür bakabiliyorum ikisine birden alıştım çoktan,zor ama çok keyifli senin kuzu nasıl,başladımı gülücüklere mırıltılarla seslenmelere :) buarada doktorun kimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…