[
tesekkur ederim canim.
Ben evet mamayla besliyorum.3 saatte bir veriyorum 150cc
ama bazen acikiyor 2.5 saat oluyor yemek arasi
[/COLOR][/B]
ilaç kullandı leyla teyzesi hastalık sonrası mama haricinde kaşıkla ne verirsek yiyiyor ama biberon mamasını ağzına bile almıyor yeterli bebek sütü maması alamıyor prensesim
[
tesekkur ederim canim.
Ben evet mamayla besliyorum.3 saatte bir veriyorum 150cc
ama bazen acikiyor 2.5 saat oluyor yemek arasi
doğru söylüyorsun canım. Biliyorum ama içim bi türlü rahat etmiyor .sanki açmıs gibi düsünüyorum ama artık kaldırmayacağım .mama kadar uykuda önemli büyümesi için ...
merhabalar cnm,benim kızımda katiyen almadı yalancı emzik,her markanın emziklerinde aldık,denedik,çingene emziğini bile aldık denedik almadı,bende sadece anne sütü veriyorum ve doktorum sadece anne sütü alan bebek yalancı emzik almaz dedi,seninki yalancı emzik veya biberonla kandırılıcak çocuk değil,zorlama dedi,bende artık zorlamıyorum,zaten bundaan sonra emzik alışkanlığını edindiremezsin,bizimki geceleri parmak emiyor yalancı emzik yerine ama sürekli d eğil,o alışkanlığındanada vazgeçiremedimmalesef..:1rolleyes:
Slm
Emir.im 28 haziranda 3890 gr,51 cm doğdu.
1. ay:4540 gr,56,5 cm
3. ay:5750 gr,63 cm
Yalnız bizi emme sorunumuz var.Kilo skalamız biraz kötü(
Çarşamba kilo kontrolüne gideceğiz.Bakalım ne olmuşuz?
ecrinin 4.ay bilgileri 7150 gr 64,5 cm olmuş:ecrin_bebek: saate epey geç olmuş iyi :)
Merhaba Haziran anneleri benimde ikiz bebeklerim 4 Haziranda sabaha karşı 03:11 ve 03:12 de 36+3 te acil sezeryanla dünyaya geldiler.7 Haziranda planlı sezeryan günümüz vardı kuzularım beklemediler :) Kızım Rüya Dilşad 2240 gr 44 cm,Oğlum Berat Kaan 2350 gr 45 cm olarak doğdu.
KIZIM OĞLUM
1.ay = 3205 gr - 51 cm 1.ay = 3550 gr - 52 cm
2.ay = 4885 gr - 56 cm 2.ay = 5230 gr - 57 cm
3.ay = 6000 gr - 58 cm 3.ay = 6400 gr - 59 cm
4.ay = 6460 gr - 62 cm 4.ay = 6840 gr - 64 cm
Lütfen bizide ekleyin listeye,tüm haziran annelerine ve bebeklerine sevgiler...a.s.
Merhaba Haziran anneleri benimde ikiz bebeklerim 4 Haziranda sabaha karşı 03:11 ve 03:12 de 36+3 te acil sezeryanla dünyaya geldiler.7 Haziranda planlı sezeryan günümüz vardı kuzularım beklemediler :) Kızım Rüya Dilşad 2240 gr 44 cm,Oğlum Berat Kaan 2350 gr 45 cm olarak doğdu.
KIZIM OĞLUM
1.ay = 3205 gr - 51 cm 1.ay = 3550 gr - 52 cm
2.ay = 4885 gr - 56 cm 2.ay = 5230 gr - 57 cm
3.ay = 6000 gr - 58 cm 3.ay = 6400 gr - 59 cm
4.ay = 6460 gr - 62 cm 4.ay = 6840 gr - 64 cm
Lütfen bizide ekleyin listeye,tüm haziran annelerine ve bebeklerine sevgiler...a.s.
ekledim canim,masallah bebeklerine
sağol canım acıbadem kadıköyde doğum yaptım ben sen nerde doğum yaptım belkide aynı anda yavrularımıza kavuşmak için saat sayıyorduk seninde hayırlı olsun yavrun:lepi:
bende canımmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!seninle bebeklerimiz yıkanırken karşılaşmıştık,şsenin yanında eşin vardı,benim yanımda ablam,hatırladınmı??ayy doğumda sana ne çok özenmiştim sezeyan oldun,hemencecik kurtuldun diye.senin bebeklerini hatırlıyorum ben!!!!!!!!!!!!!!
dün yazınca tahmin ettim sen olduğunu,gece yarısı bebeklerimizi izlemiştik,hatta bizim çektiğimiz video da konuşmalarımız duyuluyo :) Ada mıydı bebeğinin adı :) oda arkadaşı bizim kuzular,senden bahsetmişlerdi bana benden önce gitmişsin hastaneye ben doğum yapıp ayıldığımda sen henüz doğum yapmamışsın aileler konuşmuş.ama çok şükürki kurtulmuşsun sağlıkla herşeye değmiştir eminim kızını görünce,zaman nasılda geçmiş daha dün gibi sanki gözümün önüne geldi :))
benimde içime doğdu senin olduğun:)evet ada kızımın adı,kızımın oda arkadaşları doğru söylüyosun:))evet kucağıma aldıkdan sonra unuttum herşeyi ama sana ok özendim,hemen kurtuldun diye:))neyseki yavrularımız sağlıkla kucağımızdalar.beşiktaşlıydı senin kuzular dimi?evet zaman hızlı akıyor.kolay bakabiliyormusun ikisine birden??