leyla teyzoş
biz biraz geriden gidiyoz kilomuz 5700 boy 61cm artık mamayı emmek istemiyor edepsiz kız oldu
ege 3.ay
boy:65cm
7300 gr
teşekkürler......
leyloş benide eklicenm i:) ama bn haziran beklerken mayısta doğum yaptım ...
canim fazla kiloyu napicaksin.tek anne sutu aliyor yaa bu cok iyi.3. ayda Eylülüm 5300 gr 59 cm teyzesi galiba en zayıf benim kızım ama ne yapayım ne yaparsam daha fazla emmiyor. Mama denedim oda aynı.
Meraba leylacım oğlumuda eklermisin.. Benim oğlan minyon olacak galiba 3. ayda boyu 60.5 kilosu 6280gr kafası 42c çıktı doktor koca kafalı olacak hiç göstermiyor dedi
Aslında temmuz annesi olucaktım ama kısmet ...:)
32+4 de doğum yaptım..
2 haziran - kızım Selin Almina 1.780 gr,oğlum Serkan Çınar 1.650 gr doğdular..
Şu an ikisi de 6 kilolar..boyları 55 cm...
masallah canim,toparlamislar.
diger aylar hakkinda bilgin varmi?
ortalama şöyle..
1 aylıkken 2 kg
2 aylıkken 3,5 kg
3 aylıkken 4,5 kg
4 aylıkken 6 kg ( ekimin 2 sinde 4 ay dolucak :)
doğduklarında kızım 42 cm,oğlum 41 cm di...
tamam canim
ekledim hepsini opuyorumnanaktan
Allah kolaylik versin sana,biz biriyle basa cikamazken sende masallah iki tane.
cok zordur eminim,yardimin var mi?
Rabbim nazarlardan korusun.
sağolasın canım amin..şu an tek yardımcım akşamları eşim...
Benim kızım 3.290 doğdu. şuan 3 aylık oldu. 6 kilo 150 gr. :) kilomuzda boyumuzda normal sınırlarda maşallah..
leylacım Mertin 3.ay da 7100 gr kilosu,boyuda 65 cm oldu.maşallah bebeklerimize.anne sütüne devam ediyoruz bizde sadece.mama vermedim doğduğu ilk iki hafta haricinde.doktorumuz 4.ay da ek gıdaya geçirmeyecek kilo alımı güzel dedi.bıngıldaktaki açıklığı çok buldu.d vitaminini arttırdı bizimde.sizin bebeklerinizde ellrini ağızına almaya başladımı?mert resmen diş yerlerini kaşıyo.bebeklerinize su içiriyormusunuz bizim doktor içirme dedi. :uhm:
dr-dan yeni geldik biz de.
7000gr ve 60sm olmusuz.
yine 3cu hepatit b ve damla seklinde polemelit asilarimizi da olduk...