- 16 Şubat 2009
- 4.748
- 13
- 35
canım kılosu ıyı olmuş mınnoşuuu ıyı beslıyorsun maaşallahhhhhhhhh
evet masallah bu ayki kilosu iyi.boyu da iyi.48 sm dogmusdu.gelisimi iyi cok sukur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kılosu ıyı olmuş mınnoşuuu ıyı beslıyorsun maaşallahhhhhhhhh
evet leylacım gayet iyi büyümüz bu ay.maşşallah kızımıza.
sağlıkocağından geldik,bilmiyorum doğrumu tartıldı,herzaman orda tartılmıyor,aşımızı yaptırdık,çok ağlamadı,şuan uyuyor,kilomuz7.100 kg boyuda65cm.
masallah canim tek anne sutuyle besliyorsun cok guzel.
ben cay veriyorum,hipp-in rezene cayi ve elma+melisali bir cayi daha var onlardan veriyorum.
evet canım sadece anne sütü çok şükür diyorum ,haziran anneleri ek gıdalara başlamış bende artık doktorun yönlendirmesine göre ayarlarım.senin kızında maşallah annesi iyi toparlamış.ben Merte yalancı emziğe alıştıramadım.öyle mememi emmek istiyo gece yatmadan önce.sizlerin tavsiyesi varmı emzik markası falan .ben nuk un damak emziğini kauçuk olanı aldım .ilk aylar emer emer sinirlenirdi.bende çenesi yoruluyo sanırım dedim herzaman vermedim.şimdi tam ihtiyacımız var ama almıyo öğürüyo verince :ecrin_bebek: yuvarlak olandan almayı düşünüyorum bir kaç yere baktık yoktu.hep silikon uçlu var.oda yumuşak olmayınca bebekler almazmış .emziğe alışıncada bırakması için uğraşırız artık. sempatiksalakcinni
canım kızım melis 3. ayında kilosu 5400 gr. boyu 59 cm olmuş eklersen sevinirim
tskkürler..
bugun 4cü ay aşımızı olduk kızımda bu ay 8.150 kg boyuda 60cm
tesekkür ederim leylacım seninde kızına masallah..bu ay cok güzel kilo almıs. benim kızım bu ay az kilo aldı sütümde bitti mamaya gectik bizde.sende mama veriyorsun sanırım .eğer sadece mamayla besliyorsan günde kaç saat arayla kaç cc mama verdiğini yazabilir misin veya bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadasların cevabını bekliyorum kızım iştahsız biraz. zorluyorum yemesi için..yardımcı olursanız cok sevinirim ...
iyi akşamlar arkadaşlar defnecik çok ateşlendi boğaz enfeksiyonu olmuş şlimdi normale döndü ama mama biberononu ağzına almıyo ağzına koyduğum anda başlıyo ağlamaya ne yapcam bana yol gösterin
cok gecmis olsun canim.
yutkunamiyordur ondan yese bile cok az yiyecek mamayi.
doktoru aradinizmi ne diyor?bogazi icin ilac filan verdimi?
iyi akşamlar arkadaşlar defnecik çok ateşlendi boğaz enfeksiyonu olmuş şlimdi normale döndü ama mama biberononu ağzına almıyo ağzına koyduğum anda başlıyo ağlamaya ne yapcam bana yol gösterin