• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim konttrolüm 10 nisanda 32. haftamı doldurmuş olucam. Sonrasındada 35 ve 37 de tekrar görücem seni dedi doktorum. Kızlar çatı muaynesini hangi hafta yapıyorlardı hatırlayan -bilen varmı?? 32 erken demi 37 demi yapar acaba ? Heyecanlanıyrummm

Canım ben 32. hafta olarak biliyorum ama geçen doktor kuzenim o senin yapınla ilgili dr. isterse şimdi bil yapabilir dedi

Ösge buarada hep diyodun ki 100den düşmeme şu kadar kaldı, bu kadar kaldı... Bak 87 kalmış kızım... Zaman ne çabuk geçiyoo yaa... :dance::dance:
ay sorma yaa ben de dün onu düşündüm..
valla geçmiyor gibi geliyor ama zaman çabuk geçiyor aslında..

Günaydın kızlar

Zeynep, talar, 30.haftalarınız kutlu olsun, yavaş yavaş yolun sonuna yaklaşıyoruz. zemuszemus

gunaydın kızımın adaşııııııııııııı

sağol canım

aman boşver doktorumu biz o konuyu burda hergün konuşuyoz sen bize katıl bebeğem

Zaten sizinleyim iyi ki varsınız :) üstün dökmen olmasa sesini açmayacamda adamı çok seviyırum :)

Canım ben 32. hafta olarak biliyorum ama geçen doktor kuzenim o senin yapınla ilgili dr. isterse şimdi bil yapabilir dedi
akannehir akannehir akannehir

ayyy artık doktora her gittiğimizde hazırlıklı olmalıyız yani :1ninca:
arınmış olmalıyız fazlalıklardan sempatiksalakcinni

Ben artık fazlalıkları göremiyorum kaydirigubbakcemile3

Walla öle gerçi benim tüyler bu ara şaşırdılar çıksakmı çıkmassak mı diye :)

aaayyy sanki zaman yaklaştıkça korkmaya mı başladım neee eyvahedigeldismile

ben de artık göremiyorum..
bööle eğilip karnımı içeri doğru bastırmam gerekiyo.. o da olmuyo..
naapcaz nan sempatiksalakcinni

oo benim fazlalıkları görmeyeli aylar oldu.. bu arada özgee dün eşinin kuzeninden sonra bugün işe gelmezsin diye düşünüyordum.... kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

Walla öle gerçi benim tüyler bu ara şaşırdılar çıksakmı çıkmassak mı diye :)

ben bu sefer gittiğimde kasık ağrımdan dolayı kasıklarıma fln bastırdı dr.
o nedennen bayağı açıldı benim ora bura..
ondan bile böle bi rahatsız oldum, unutmusum karın dışı muayeneyi sempatiksalakcinni

deme be offffffffffffff korktum şimdiiii beni kesin erken yapar zaten bebek iri önde gidiyor kesin 32de yapar o zaman :sinifsinif:

Korkma canım artık hepimiz sıraya gireceğiz ne yapalım bari temiz yakalanalım :) birde benim şu bartholine işi var belki kadın kafadan sezeryan diyecek hiç konuşmadık :( hala ara ara şişip boşalıyor çünkü ağrı yapmadıktan sonra antibiyotik başlamak istemei doktorum

Back
X