- Konu Sahibi daemon
- #76.001
hop hop hihoyyyt hihoyyyt
Ösge buarada hep diyodun ki 100den düşmeme şu kadar kaldı, bu kadar kaldı... Bak 87 kalmış kızım... Zaman ne çabuk geçiyoo yaa... :dance::dance:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hop hop hihoyyyt hihoyyyt
Benim konttrolüm 10 nisanda 32. haftamı doldurmuş olucam. Sonrasındada 35 ve 37 de tekrar görücem seni dedi doktorum. Kızlar çatı muaynesini hangi hafta yapıyorlardı hatırlayan -bilen varmı?? 32 erken demi 37 demi yapar acaba ? Heyecanlanıyrummm
ay sorma yaa ben de dün onu düşündüm..Ösge buarada hep diyodun ki 100den düşmeme şu kadar kaldı, bu kadar kaldı... Bak 87 kalmış kızım... Zaman ne çabuk geçiyoo yaa... :dance::dance:
gunaydın kızımın adaşııııııııııııı
sağol canım
aman boşver doktorumu biz o konuyu burda hergün konuşuyoz sen bize katıl bebeğem
akannehir akannehir akannehirCanım ben 32. hafta olarak biliyorum ama geçen doktor kuzenim o senin yapınla ilgili dr. isterse şimdi bil yapabilir dedi
akannehir akannehir akannehir
ayyy artık doktora her gittiğimizde hazırlıklı olmalıyız yani :1ninca:
arınmış olmalıyız fazlalıklardan sempatiksalakcinni
Canım ben 32. hafta olarak biliyorum ama geçen doktor kuzenim o senin yapınla ilgili dr. isterse şimdi bil yapabilir dedi
günaydınnnnnnnnnnnnn
akannehir akannehir akannehir
ayyy artık doktora her gittiğimizde hazırlıklı olmalıyız yani :1ninca:
arınmış olmalıyız fazlalıklardan sempatiksalakcinni
ben de artık göremiyorum..Ben artık fazlalıkları göremiyorum kaydirigubbakcemile3
ben de artık göremiyorum..
bööle eğilip karnımı içeri doğru bastırmam gerekiyo.. o da olmuyo..
naapcaz nan sempatiksalakcinni
Walla öle gerçi benim tüyler bu ara şaşırdılar çıksakmı çıkmassak mı diye :)
ben de artık göremiyorum..
bööle eğilip karnımı içeri doğru bastırmam gerekiyo.. o da olmuyo..
naapcaz nan sempatiksalakcinni
Walla öle gerçi benim tüyler bu ara şaşırdılar çıksakmı çıkmassak mı diye :)
deme be offffffffffffff korktum şimdiiii beni kesin erken yapar zaten bebek iri önde gidiyor kesin 32de yapar o zaman :sinifsinif:
Biz göremiyorsak belki doktorlar da göremez sempatiksalakcinni