• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bendede baslarda olmustuda doktor öle demıstı.
ama ben hasta olmustum asırı terleme ve midemı bozmustum onun yuuznden asırı su kaybım olmustu.
su ıcmeye calıs bıraz

benımkıde gece gunduz 7/24 onlıne maasallah..
bıızmkılerde kordonu tutup tarzan rıfkıcılık oynuyolar kusumm

yaşlı kadınsempatiksalakcinni

kulaga ıgrenc gelıyor yaşlı kadınnn ehehehehkafamçokkarıştı:roflol:

Canımsınnnn kız itişirmiyim hiç.keşke ben de şuan 21ımde olsamopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
o zamn yıllar once kaybettıgım aplamsın benimmmolumunekankayizsmile
valla neyapcaz gülüm ablam intahar ediyor(evleniyor)
onunla uğraşıyoruz
daemon canım ya benim sat 1 eylül buradakiler 7,5 aylık sın diyo anlamadım valla bu gün itibariyle 26 haftayımm kafamı karıştırıyorlar bilmiyorumkismile

bi evlenen pişman bide evlenmeyen=)))

anamm sizde mı ay hesabıyla kafayı yedınıs=))
dun ıtıbarıyle 6 ayını doldurdun ve 7 ayını yasıyorsun yevrum suanda..

kulaga ıgrenc gelıyor yaşlı kadınnn ehehehehkafamçokkarıştı:roflol:
:kedi::kedi:

hava ne güzeldi bozuverdi birden su istanbulun havasına ve kızlarına güven olmaz derler ya doğru sanırımbilmiyorumkismile

o zamn yıllar once kaybettıgım aplamsın benimmmolumunekankayizsmile

anamm sizde mı ay hesabıyla kafayı yedınıs=))
dun ıtıbarıyle 6 ayını doldurdun ve 7 ayını yasıyorsun yevrum suanda..

:kedi::kedi:

bacım bende hiç kız kardeş yok seve seve ablan olurum valla.banada kızkardeş lazımkaydirigubbakcemile5

hava ne güzeldi bozuverdi birden su istanbulun havasına ve kızlarına güven olmaz derler ya doğru sanırımbilmiyorumkismile

valla hava burdada acayıp gusel ınsallah bozmazzz yaaaa yemekten sonra sole denız kenarında ufak bı yuruyus yaptım superdı ıcerı gırmek ıstemedım aslnda ama mecbur elımz mahkum calısmayaaa:(

elhamaraaa yla mimar nerede
merhaba uklaa

elhh alısverıste
10 dkya gelıyomus
mimarda yıne gömülmüştür projelerınesempatiksalakcinni

bacım bende hiç kız kardeş yok seve seve ablan olurum valla.banada kızkardeş lazımkaydirigubbakcemile5
olumunekankayizsmile
aplaaammmŞeniz

genç anne deyince 22 yaşında ilk bebişimi kızımı dünyaya getirmiştim.daemon o günlere götürdün beni:gitme:
mafoldumben
darısı basıma ınsallahhh

Heyyyyttttt savulun uleynnnnn....
Forumun ablası geldi o zaman yaşşş 34 :)))))))
Çıtırlar sizi...

offffffffffffffffffffffffffffffff moralim çok bozuk sanırım ben de gebelik diyabeti var :( doktoruma aradım mesaj gönderdim daha dönmedi :( Endokrin uzmanını aradım muayenede bende mail attim bakalım hangisi nezaman dönecek çok moralim bozuk ve sürekli ağlamak istiyorum .

elh birazdan geliyomuş..
mimar da archi sanırım
o da gelir herhalde birasdan

offffffffffffffffffffffffffffffff moralim çok bozuk sanırım ben de gebelik diyabeti var :( doktoruma aradım mesaj gönderdim daha dönmedi :( Endokrin uzmanını aradım muayenede bende mail attim bakalım hangisi nezaman dönecek çok moralim bozuk ve sürekli ağlamak istiyorum .

nerden anladın oldugunu doktorla gorusmeden:(

kıs niye kendi kendine gelin güvey oluyosun
daha cıkmamış ki sonçların

ben de de çıkabilir valla
ailede var çünkü dedem fln eyvahedigeldismile

Heyyyyttttt savulun uleynnnnn....
Forumun ablası geldi o zaman yaşşş 34 :)))))))
Çıtırlar sizi...
ben sana teyze desem:kedi:
[yine ne almıs bu kısss yaaahep alısverısdeeee:(
gelınce ögrences bakalım

daha sonucu ogrenemdın anladıgım kadarıya nıe evham yaptınkibilmiyorumkismile

nerden anladın oldugunu doktorla gorusmeden:(

internetten sonuçlara baktım :( açlık kan şekeri yüksek 30 dk sonra alınan şeker yüksek 60 dk sonra alınan yüksek 120 ve 180 normal sınırda oradan anladım en az 2 si yüksek olan larda oluyor diye yazıyordu internette

Back
X