• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet aya eczane işleri kötü oldu dr para öde eczaneye öde saçmaladılar iyice bi de dr yazdıgı ilacı günü gelmedende onaylayıp vermiyorlar

evet ya bide bu sgk sistemimi bozuk anlamadım.yeni provizyonmu nedir geçeceklerse geçselerde millet rezil olmasa.3 gün önce benim magnezyumum bitti.kramplar tekrar başladı.demekki baya faydalı oluyomuş.dün hekim doktoruna yazdırdım.eczaneden alacam sistem yok dedi çıktı.neyse artık verdilerakannehir

etraf çoluk çocuk dolacak, kim kimin çocuğu karışacak, bak sen curcunaya haziranda kafamçokkarıştı

kıs özgenın tıckerından bahsedıyolarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende ne bıleyım merak ettım.Bide gecten takıp edıyom.Alla ala nasıl ya fılan oldumkaydirigubbakcemile3

etraf çoluk çocuk dolacak, kim kimin çocuğu karışacak, bak sen curcunaya haziranda kafamçokkarıştı
en yakısıklı erkek bebek benımkı olacagından karısmaz benım oglum
içim rahatkaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:

toplu gülüş sempatiksalakcinni
:roflol::roflol: delü...
bende ne bıleyım merak ettım.Bide gecten takıp edıyom.Alla ala nasıl ya fılan oldumkaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Back
X