• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy allah korusun :Saruboceq:

bende eşek kadar köpekten kediden korkmam gider bit kadar böcekten korkarım. ama tiksiniyorum elimde değil.

canım bende kedı köpek hıç korkmam, ama böcek korkum tıksınme boyutunda degıl, uzerıme çekırge konsa balkondan atarım kendımı, otokontrolumu kaybedıyorum. işin kötu tarafı eşimde çok korkuyor, barı o korkmasaydı, sığınırdım böcek gördugumde, ıkımızde kaçıyoruz böceklerden, görenler kesin gülüyorlardır. mesela tatıle çıktık, çok guzel bır gözlemeci görduk yolda, hadı yıyelım dedık, ortama bakıyoruz bu agaçtan böcek duşer deyip aç açına gıdıyoruz yolda. durum vahım bizde.

İii bi soru CADIARZU
QUOTE=recepivedik;11877202]kızlar ya ben bişi sorcam..hani zeynepin yazısında şöyle diyoya..
"Üçüncü trimesterin sizin açınızdan en önemli özelliği vücudunuzda bundan böyle doğuma ve emzirmeye hazırlık yönünde değişiklikler olacağıdır."
bundan sonra göğüslerimiz tekrar büyümeye başlicak mı doğuma kadar?ona göre emzirme sütyeni işini son aya bırakıcam.. bilmiyorumkismile[/QUOTE]

şuan 5.ayımı yaşıyorum.5 in içindeyim yani.23+1 çünkü.şimdi konu bumu:dance: sen kaç aylıksın?

:roflol: :roflol:
hmm 5 ayın içindesin demeeekk.. CADIARZU
ben 5 ayımı 14 şubatta doldurdum yiurum
5,5 aylıkım şu andaa..
14 martta da 6. ayım bitiyo
sen geriden geliyon galiba sempatiksalakcinni

arcchiiimmmiiiiiimmmmm aklinialirimsmile

slm kızlar ukuyla aranız nasıl ben çok uyuyorum ve bu yüzden geç kahvaltı yapıyorum millet öğlen yemegini yemişde gelmiş ben daha yeni kahvaltı yaptım ne olacak benim bu halim erken kalakmayı deniyorum olmuyor bebegime zararı olurmu

cosmom bak bııŞı sorcam sen cıvılımde alısverıs yapmıstınyaa orda her karta alısverıs yok mu ya anlamadım garantıyle calısmıyorlar sanırım hee

Ben normalde uykuya düşkünmdür ama hamileliğimin başından beri uyuyamıyorum

slm kızlar ukuyla aranız nasıl ben çok uyuyorum ve bu yüzden geç kahvaltı yapıyorum millet öğlen yemegini yemişde gelmiş ben daha yeni kahvaltı yaptım ne olacak benim bu halim erken kalakmayı deniyorum olmuyor bebegime zararı olurmu

canım valla çalışırken ben sabah 6.00-6.30 da kalktığım için mecbur bu saatte öğle yemeğimi yemiş oluyorum.
diğer arkadaşlar da öyle..
ama uyuma imkanım olsa ben de uyurum herhalde bilmiyorumkismile

:roflol: :roflol:
hmm 5 ayın içindesin demeeekk.. CADIARZU
ben 5 ayımı 14 şubatta doldurdum yiurum
5,5 aylıkım şu andaa..
14 martta da 6. ayım bitiyo
sen geriden geliyon galiba sempatiksalakcinni

arcchiiimmmiiiiiimmmmm aklinialirimsmile

evet ben gerideyim.tahmini doğum tarihi 28 haziran.sezeryan olursa daha erken olur

Back
X