• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elhamracım geçmiş olsun sakın sıkma canını arkadaşlarında dediği gibi herşeyi bi çaresi vardır ama bir ana önce doktorunu belirle derim ben.bak bende de iştahsızlık var bende zorla yemek yiyorum ne yapayım kızım için katlanıyorum hele bi doğsun ufaklıklar herşey normale dönecek inşallah

özgecim nasılsın bakıyorumda benden iki gün öndesin kıskandım ha :)
niye kıskandın kıs kaydirigubbakcemile3
senin ticker geri galiba
senin ticker a göre 3 gün önde görünüyorum çünkü

ohh yemeğimi yedim geldim ama allah beni davul etsin gene gittim turşu yedim.
önüme koyunca dayanamıyorum yiyorum.

kızlaaarr merhaba.
iyi haftalar.sabahtan beri uğradım bikaç kere ama yazmaya fırsatım olmadı yoğunluktan.
kızlarrr buluşma fotoları nerde bakiimmm?meraktayız?

elhamracım geçmiş olsun.
ama üzme kendini bu kadar.dur bakalım test yapılsın tekrar.çıkarsa da sıkma hemen canını,çaresi olmayan bişi değil.
sen de bebeğin de allaha emanet olun.

elhamracım geçmiş olsun.
ama üzme kendini bu kadar.dur bakalım test yapılsın tekrar.çıkarsa da sıkma hemen canını,çaresi olmayan bişi değil.

ayy maşallahhhh 93 gündesin mayıs annesi olcaksın ne güzell 3 ay kalmış maşall:nazar:ahhh

elhamracım gecmıs olsun cnm ..
Sakın moralını bozmaaa belkıde saglıklı olcum olmammstr bu..
O dengesz konusan karıyıda gıdıp bırlkte bogazlayabılırzzzz

sorma canım daha odada hiç bir eşyası yok ama rengine bakıp bakıp dalıyorum :kedi:

ne güzel yaaa. benimde dünden beri kafama takıldı diyorum doktor kız dedi bir de erkek olursa. herşeyi kıza göre alıyoruz.
bir daha gidişimde tekrar soracağım cinsiyetini.

kızlar ben bir şey dicem lavman ne? hangi durumlarda yapılıyor ? nasıl yapılıyor bilen varmıııı?

elhamraaacım canını sıkmak asla istemem ama o sonuç çok önemli ve ciddi bir sonuç Şeker hastası olmak korkulduğu kadar kötü bişey değil önemli olan bu hastalığı bilmek ve onagöre davranmak söylediğin değer çok yüksek bi değer ve gebelikte bukadar yüksek olması tabiki hoş bir durum değil ama sonuçta bunu bildikten sonra önlem almak en kolay kısmı. Sana tavsiyem yaptıracağın testler çok güvenilir bir yerde yaptırman mümkünse üni. hastanesi olabilir. Sonuçlar yine yüksek çıkarsa biran önce endokroloğa başvurmanı öneririm bunu kadındoğumcunda söyliyecektir zaten. Çünkü 200 ün üzerindeki değerler tekbaşına diyetle tedavi edilmiyor muhtemelen sana insilün verebilirler sakın bu duruma üzülme çünkü bu bebeğin için en doğru tedavi gebelikte insülin iğnesi kullanımı plesentadan geçmediği için en güvenilir yöntem bu tabiki yanında diyet ve yürüyüş muhakkak önerilen bir durum. Tatlıyı bırak pilav-makarna- börek de olmayacak hayatında ama bütün bunların sonundada sağlıklı nurtopu gibi bir bebişin olacak. O yüzden üzülme çikolatasız ne yaparım diye bebişin için herşeye katlanıcan artık. Allah dermansız dert vermesin arkadaşım bu çözümü olan bir durum. Ama neolursun hafife alma bitanem.
evet canımcım tek korkum o insilün zaten...bilmiyorumkismile

sositososito elhh immmm
takma kafana sakın
hadi gel oynayalım sositososito
sositososito
canım umarım sonuçlar yanlış çıkmıştır,ama dogru çıksa bıle bunun çözumu var bılıyorsun, ALLAH dermansız dert vermesın. iğnesı var dyeti var, stresini azaltmaya çalış azıcık. bak ben aylardır çok katı bır dıyet uyguluyorum içm gıdıyor tuzlu şeylere turşular ruyalarıma gırıyor ama yasak. bebeklerımız azıcık sıkıcaz, uzme canını.olumunekankayizsmile

elhamracım geçmiş olsun sakın sıkma canını arkadaşlarında dediği gibi herşeyi bi çaresi vardır ama bir ana önce doktorunu belirle derim ben.bak bende de iştahsızlık var bende zorla yemek yiyorum ne yapayım kızım için katlanıyorum hele bi doğsun ufaklıklar herşey normale dönecek inşallah

elhamracım geçmiş olsun.

elhamracım gecmıs olsun cnm ..
Sakın moralını bozmaaa belkıde saglıklı olcum olmammstr bu..
O dengesz konusan karıyıda gıdıp bırlkte bogazlayabılırzzzz

sağolun minik kuşlarım iyiki varsınız
bakalım yarın iyi sonuçlarla gelirim inşallah
buarada fazla takip edemiyorum
teyzem geldi azcık onla ilgileniyorum

kızlar ben baya kötüyüm azcık çıkıcam iyi olursam gelirim görüşürüzmafoldumben

Geçmiş olsun uklaa, uzan biraz dinlen

Emhamraa ben de daha şeker yüklemesini yaptırmadım ama yaptıran arkadaşların dediğine göre büyük ihtimalle senin test yanlış yapılmış canım. Sıkma canını, öyle konuşan bir kadının da doğru düzgün iş yapması beklenemez zaten

melmea mantar kurabiyenin tarifini nereye attın canım bende bakayım bir baya bir övdüözge merak ettim

Casper bana özelden mailini at, seni gruba dahil edeyim. Tarifleri de göndereyim sana.

Sensi sana gruptan mail attım geldi mi? Spamlerini de kontrol et

kızlar ben bir şey dicem lavman ne? hangi durumlarda yapılıyor ? nasıl yapılıyor bilen varmıııı?

doğumdan önce özgeye lavman yapılırken
ben camerayla içeri gircembilmiyorumkismile

elhamra çok geçmiş olsun canım
inşallah sonuçta bir yanlışlık vardır
kadında pek boşboğazmış
ama eğer sonuç doğruysa ciddiye alınmayacak bir mesele değil
sadece yemeklerine dikkat etmekle kalmayacaksın
sitresede girmemen lazım
çünkü sitresten bile şekerin çıkabiliyor

ohh yemeğimi yedim geldim ama allah beni davul etsin gene gittim turşu yedim.
önüme koyunca dayanamıyorum yiyorum.
ben de tursu yidim
kuru fasulye pilav yedim bide cacık bilmiyorumkismile

kızlaaarr merhaba.
iyi haftalar.sabahtan beri uğradım bikaç kere ama yazmaya fırsatım olmadı yoğunluktan.
kızlarrr buluşma fotoları nerde bakiimmm?meraktayız?
2. buluşma topiğimizde canım

Back
X