2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

vitamin ve demir hapı aç karna alınır sengözlerimebaksanab hangi balık yağını kullanıyosun peki

seven seas pulse omega3 yazıyor üstünde

kızlar tetenoz hakkında ne diyorsunuz? ben gecen yıl olmustum unuttum doktora soylemeyı

yesicacım bana doktor 1_2 avuç ye dedi.hiç sevmiyorum üstelık.balık yiyemediğim için fazla bende düzenli ceviz yiyorum

canım bana da ilk gittiğim doktor günde bir avuç fındı bir avuç ceviz ye demişti. diğer doktorlarım çok dedi abartmayın bu kadar. zaten ben hiç tüketememiştim. araştır biraz ama fazlası yarar değil yağ oluyo. bu arada aldığımız bitkisel kaynaklı omega 3 balık yağının yerini tutmuyormuş. bunu da bi kaç makalede okumuştum. sırf balık yemiyoum dite ceviz tüketiyorsan balık yağı tableti kullan derim. tabi doktoruna danış.

kızlar akşam yaprak dökümünün sonunu kaçırdım.izleyen varsa bi anlatıverin yaaaaa

ya bu doktor niye bana hiç balık yağı hapı,vitamin vermedi.bak çok sinir oldum şimdi..benim bebiş sizinkilerin yanında çiroz olcak....

ya bu doktor niye bana hiç balık yağı hapı,vitamin vermedi.bak çok sinir oldum şimdi..benim bebiş sizinkilerin yanında çiroz olcak....

olur mu ya benimki çok zayıf. kilolu olsun diye değil sağlıklı olsun diye canım benim bayanssulusmile

yesica senin balık yağı hapının markası ne??*bende alcam..doktorun ilgilendiği yok...

yesica senin balık yağı hapının markası ne??*bende alcam..doktorun ilgilendiği yok...

canım ben netten şunu araştırdım. balık yağı deyip geçmemek gerekiyormuş. hamilelerin balığın karaciğerinden elde edilen yağın gebelikte kullanılmaması gerekiyormuş.(yüksek A vitamini içerdiğinden) bana doktorum seven seas pulse triomega verdi. o da benim balık yağı isteğim üzerine. aynı senin doktorun gibi yani. kullanıtorum ama 2 günde bir. doktor hergün demişti. ama ilacın balığın karaciğerinden mi yoksa vücudundan mı elde edildiğini bilmiyorum. çünkü aynı markanın hamile için alanları da var. bu gittigimde soracam

X