2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

hastaneye nöbet tutmaya giderken herdefasında 4 portakal,1 elma,1 muz,2havuç,1 salatalık,süt ve 2 avuç ceviz götürüyorum.sabah peynirimide büyük yiyorum...ama kurallı yasamaktan sıkıldım..

2 avuç ceviz çok fazla değil mi canım. günde 3-4 tane yeter diye duydum hem doktorlarımdan hem araştırmalarımdan. ama seviyosan ayrı tabi

ilki kaç kilo doğdu canım?

Ilk oglum 4.040 gr dogdu canim.Tahminim buda en az 3 bucuk dogar
28 haftalikken 1100 gr di
Ya birakin bebeginiz sizin yediklerinizle kac kilo dogmak istiyosa dogsun.Sunu yiyim kilo aldirir sunu yapim iyi olur demeyin bence.Ne kadar dikkat edersen o kadar tersine oluyo cunki sempatiksalakcinni

ben artık cıkıyorum....cok yaydım bugun yorgunum dıye gıdıyım bıraz yemek falan yapıyım dımıı
herkes kendıne bebıslerıne cok ıyı baksınopuyorumnanaktan

biz de öpüyoz seni opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

maşallah bencede haklısın canım.benim kızımda 3,500 kilo doğdu

Bir de son iki ay çok kg alınıyormuş doğrumu?

Son 2 ayda bebegin gunde 25-30 gr civari kilo alicak canim.Haliyle sende cok alicaksinboshayallersmile
Bebegim simdi kilosu az diye uzulmeyin son 2 ayda aldigi kilo bile yeter saglikli dogmasina.Zaten 3 kilonun altinda dogmasin yeter

bana doktorum 4 aylıkken elevit vermişti.1 ay kullan dedi....5.aya kadar kullandım.magnezyum hiç vermedi....yani ben simdi sadece kan hapı kullanıyorum...

ben iyi beslenemiyoum midemi mutlu eden tekşey hamur işleri maalesef. onlar da ekşime ypıyo gerçi. yoğurdu bile zorla tüketiyorum. süte gerek yok zaten yoğurt daha besleyici arada içerim yeter. kalsiyum, demir ve vitamin arada da balık yağı tableti. balık da bulamıyorum buralarda oyüzden

kızlar bana da cevappppppppppp bir de neyi merak ettim ben gecen yıl tetenoz olmustum unuttum doktora söylemeyi bu ay 2. dozz yapılcak ama ilk yapıldı bir şey olmaz demi..

bu arada hamile270 canım burdamısın? teli vericem

bana doktorum sabah ac karnına gino ferro diye bir hap verdi.. tok karnına elevit içiyorum hamileliğin basından beri..

bir de balık hapı verdi hergün üç tane içiriyor bana

:icecream:
kızlar ben magnezyum da içmiyorum henuz siz ne zaman basladınız gerçi kramplarım basladı yvas yavas

günde bir tane soda iç. iyi geldiğini duymuştum. benim doktorum magnezyumuzn kramplara iyi geldiğini düşünmüyorum demişti. kullanmıyoum zaten

bana doktorum 4 aylıkken elevit vermişti.1 ay kullan dedi....5.aya kadar kullandım.magnezyum hiç vermedi....yani ben simdi sadece kan hapı kullanıyorum...

canım ben var yaa şuanda elevit kullanıyorum kan hapı,calsimeks vitamin hapı baska bir hap daha var valla hayatımda ıcmedıgım kadar ılac ıctım ben agrı kesıcıyı bıle toplasan senede 3-4 tane ıcmışımdır ama hamılelıkte tabular yıkılıyor tabiki bır poşet ılac kullanıyorum

kızlar ben magnezyum da içmiyorum henuz siz ne zaman basladınız gerçi kramplarım basladı yvas yavas

Ben magnezyum ilk aylarda kahverengi lekelenme vardi o zaman almistim 1 ay kadar sonra biraktim.6 aylik olunca vitaminide biraktim.Simdi sadece demir hapi kullaniyorum demir eksikligim oldugu icin oda 2 gunde 1 tane :hulya:

yesicacım bana doktor 1_2 avuç ye dedi.hiç sevmiyorum üstelık.balık yiyemediğim için fazla bende düzenli ceviz yiyorum

bana doktorum sabah ac karnına gino ferro diye bir hap verdi.. tok karnına elevit içiyorum hamileliğin basından beri..

canım bende balık yagı hapı kullandım ama gunde 1 tane ıctım sen gunde baya bı ıcıyosun demek ama cok yararlı bı hap

vitamin ve demir hapı aç karna alınır sengözlerimebaksanab hangi balık yağını kullanıyosun peki

Kizlar ben kactim oglum dagitti ortaligi iyice.Bende oturdum kaldim kös kös.Isler beni bekler.Öpüyorum hepinizi ve bebisleri opuyorumnanaktan

yesicacım bana doktor 1_2 avuç ye dedi.hiç sevmiyorum üstelık.balık yiyemediğim için fazla bende düzenli ceviz yiyorum

canım teli veriyorum: baby city bebe mobilya..

emre atak 0232 254 02 45
www.babycity.in

bu arada canım benım oda takımının adı papatya 2.400 taksitli peşin 1900 veya 1800 idi
kontes takımı var ben onu da cok begenmiştim mutlaka bak..

telefonla görüştüğünde yazar kadriye selçuk'un tanıdıgım sizden kızına papatya takımı almıs diye hatırlatırsan yardımcı olurlar indirim konusunda tahmininm

senaycım sen çok vitamin kullanıyosun.kalsiyum hapıda kullanıyomuşsun.....senin bebiş çok tontiş olcakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…