hastaneye nöbet tutmaya giderken herdefasında 4 portakal,1 elma,1 muz,2havuç,1 salatalık,süt ve 2 avuç ceviz götürüyorum.sabah peynirimide büyük yiyorum...ama kurallı yasamaktan sıkıldım..
ilki kaç kilo doğdu canım?
ben artık cıkıyorum....cok yaydım bugun yorgunum dıye gıdıyım bıraz yemek falan yapıyım dımıı
herkes kendıne bebıslerıne cok ıyı baksınopuyorumnanaktan
evet bu kadar kural benide sıkar.ben magnezyum ve vitamin içmeyi kural sayıyorum sıkıldım sanki
Ilk oglum 4.040 gr dogdu canim.Tahminim buda en az 3 bucuk dogar
28 haftalikken 1100 gr di
Ya birakin bebeginiz sizin yediklerinizle kac kilo dogmak istiyosa dogsun.Sunu yiyim kilo aldirir sunu yapim iyi olur demeyin bence.Ne kadar dikkat edersen o kadar tersine oluyo cunki sempatiksalakcinni
kızlar ben magnezyum da içmiyorum henuz siz ne zaman basladınız gerçi kramplarım basladı yvas yavas
Bir de son iki ay çok kg alınıyormuş doğrumu?
kızlar ben magnezyum da içmiyorum henuz siz ne zaman basladınız gerçi kramplarım basladı yvas yavas
bana doktorum 4 aylıkken elevit vermişti.1 ay kullan dedi....5.aya kadar kullandım.magnezyum hiç vermedi....yani ben simdi sadece kan hapı kullanıyorum...
bana doktorum sabah ac karnına gino ferro diye bir hap verdi.. tok karnına elevit içiyorum hamileliğin basından beri..
bir de balık hapı verdi hergün üç tane içiriyor bana
bana doktorum sabah ac karnına gino ferro diye bir hap verdi.. tok karnına elevit içiyorum hamileliğin basından beri..
bir de balık hapı verdi hergün üç tane içiriyor bana
yesicacım bana doktor 1_2 avuç ye dedi.hiç sevmiyorum üstelık.balık yiyemediğim için fazla bende düzenli ceviz yiyorum