2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pok rengı gıydıreyım o zaman nazar degmesın dıye, çirkinleştırmeye çalışayım bebegımı. ya ınsanlar hadsiz mıdesız ne yapacaksınız. ısmını begenmezler, kıyafetlerını begenmezler, maksat kıskançlık

teşekkür ederim zeynepciğim düşünmücem artık kafam zaten çu an davul gibi kız sensi ne uüraşıyon benimle yerimseniben ne yameği yapıyon de bakem

bende kaçtım kızlar biraz ders çalışıyım iyi akşamlar herkeseopuyorumnanaktan

teşekkür ederim zeynepciğim düşünmücem artık kafam zaten çu an davul gibi kız sensi ne uüraşıyon benimle yerimseniben ne yameği yapıyon de bakem

caka son bişe aşağıdaki linki aç bak orda bebeğin hafta hafta olması gereken kilo yazıyor ben kendi sat tarihimi girdim sen düzelt bak bide aşağısındaki açıklamayı oku türk bebekler için olanını sonrada konuyu kapatalım şekerim

http://www.gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html

Hak ediyon ama kiz tam dayakliksin aslinda. alsanaalsanasmile
Bak saglikli sihatli kizin cok sukur daha ne, kilo/boy sabit kalan birsey degil.
Hem bebegi olamayan onca insan varken sende bunu kafana takma be gulum,
inan su an sadece kendini yipratiyorsun vede bebegini uzuyorsun.

Brokoli/karnibahar hasliyorum canim.
sempatiksalakcinni

öyyykkk evın harıka kokmuştur şimdi :bbo:

Hehehe evet ama ben icindeyim ya pek fark etmiyorum, esim eve gelince hemen biliyor. kaydirigubbakcemile3
Birde bu kokunun altinda bir koku daha var. 2 gun once mikrodalgada misir patlaticaktim
oda tamamen yandi bugun gun mikrodalgayi acik birakmama ragmen kokusu gitmedi
iyicene sindi makinaya ne yapicaksam. :1ninca:

caka bence herseyın normal canım.ahmet bey demıstır sana her hafta
farklılık gosterebılır dıye..
bana oyle demıstı.
benım bebek bazen 5 gun once bazende aynı gıdyor satımla..
bu arada zeynebın dedııgıde cok dogru genetık bazı seyler vvar..
benım ablam zayıf esıde zayıf..ılk kıızı 2300 doggdu
sımdııkı bebısdı 2500 olmus yenı...
kılosu dusuk yada haaftası gerıde gııdyor dıye sakın dusunme..
sonucta saglıklı bır bebegın var:ecrin_bebek:

kızlar aksam yalnızlık sefası yapacaktım ama
eşimin kuzeni bize geliyor..
kız da da bir çene var tutabilene aşkolsun
hadi bana kolay gelsin

hadi bana kolay gelsin

Kulaklarina kuvvet canim. :roflol:
Bende kactim artik kizlar, gorusuruz. Şeniz

hamılelıgın başından berı hıç bırşeyden tıksınmedım hıç ıstıfra etmedım ama bır kere karnıbahar haşlıyordum o kadar fena oldum ki, 2 saat bembeyaz gezdım, içim çıktı kokudan. bu nedenle artık yıyemıyorum eskıden çok severdım.

mıkrodalganın içine alımınyum folyonun içine azıcık tarcın koy ısıt çirkın kokuyu hemen yenıyor. ama çok tutma yanar. ben fırında balık yaptıgımda bu yontemı kullanıyorum. once sıl temızle sonra tarcın yap azıcık geçer bence

kız sensi sen niye bizi kandırdın fakirim diyeeeeeee senin mikrodalgan bilene varmış bu nasıl fakirlik ???

hadi bana kolay gelsin

ALLAH sabır versın, öyle cok konuşan bırı oldugunda yanımda aptal gıbı oluyorum. beynım şuursuzlaşıyor. sallabaş oluyorum. sabır dılıyorum sana guzum aklinialirimsmile

sağolun kızlarr..
5 dk. ya burda..
öpüyorum sizleri :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…