2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen sımdıdıen ceee oynamaya basladın mıkaydirigubbakcemile3

Simdiden alistirma yapayim dimi hehe. kaydirigubbakcemile3
Ev topluyorum, markete gidip gelecegim cok gec olmadan ama yazmadan gecemedim. zemuszemus

OOOOO Eylüle çok var acele etme.Benımkıde eylulde.İnsan 21 olunca Eylülüde soyler tabikaydirigubbakcemile3
zemuszemuszemuszemus
şeker taraması yaptıran var mı
yaptıran varsa aç mı gittiniz ayrıntı istiyorum ltfennn
aç gidiyosun yivrum kan alıyolar
sonra skerlı su verıyolar sen yanına lımonda al her hastane vermıyo cunkı
on ıctıkten bır saat sona yıne kan alıyolar.

Simdiden alistirma yapayim dimi hehe. kaydirigubbakcemile3
Ev topluyorum, markete gidip gelecegim cok gec olmadan ama yazmadan gecemedim. zemuszemus
haydi güle güle..

beeeekaydirigubbakcemile3

badem yağı ve bebe yağı kullanıyorum bu çatlak belirtisi olabilirmi ? bilmiyorumkismile
cildin cok kur demekkı catlak belırtısı degılde vucudun su kaybından kaynaklı olabılrı az mı su ıcıyosun

napıosunuz kızlarrboshayallersmile

:kedi:ya ewet çok az su içiyorum 2 bardak zor içiyorum çok su içen bi insandım ben ama şimdi içince midemi bulandırıyo sanki zorla içiyorum yeni yeni alışmaya başladım 1 bardak su içtiğim gün bile oluyo ondan sanırım offfeyvahedigeldismile

yaff sizin bebişlerde çok hareket ediyor mu benim ki yerinde durmuyor
hani kız desem kordonuyla ip atlıyor diycam ama erkek topa benzer bişeyde yok allah allah az bi dursa doğunca çok uğraştıracak beni sanırım

demoşum farkında değilim 99 a düştüğümü nasılsın canım

efendim bitanesi buyur yaff şeker taramasını demiştim nasıl yaptınız aç mıydınız tok mu?
ben yarın yaptıracam yiiurum
ama 12 saatlik açlıkla gel dediler.
kan alıp şekerli su vereceklermiş
1 saat sonra tekrar kan alacaklarmış

ofyaaa bi baglantım koptu oara kac sayfa yazmıssınızzz yaaaaaaa bıtırene kdr canım cıkıyor sonnaaaa

Aşkım ben garanti bonusla aldım a.s

ya bende garantı denedım olmadı orda zaten garantı gostermıyor dıger kartları gosteryr

Güneşimmm ne alıyon civilimden?

aman cnm bişi alamdm dun bırsuru alısverıs yaptm cıctcıtlı badı onluk ıvır zıvr bişiler bı baktm sorun cıkardı kart olayına gelnce bıdahada gırmem o sıteye bu 2. 2 saatte zor karar verıyom zaten 2sndede problem cıkaryr haınlerrrr bana ugursuz o sıte

daha 21 den 22 dıyelım..
eylulde olcamda 22

ben 27 me gırdım anaaaaaummmm yaslanmısım yafss

ne moruğu:umursamaz: ufaklık kaydirigubbakcemile
ona genç anne derler yivrummzemuszemus
Bize yaşlı dedin.hemıde benim daha ılk bebem:mymeka:
alsanaalsanasmile
itişme bennenn
demoşum farkında değilim 99 a düştüğümü nasılsın canım

efendim bitanesi buyur yaff şeker taramasını demiştim nasıl yaptınız aç mıydınız tok mu?

teşekkürler daemoşumm

ben farkederim hemen..
nası gıdıyo nerlerdesin bakalımm..

reca ederim yivrumm..

valla benim içim dışım su günde 20 bardağa yakın su içiyorum banamısın demiyor ama bir okadarda lavaboya çıkıyorumguclubacismile

ßende haziranda 21 olcam qaliba bilmiyorumkismile

bendede baslarda olmustuda doktor öle demıstı.
ama ben hasta olmustum asırı terleme ve midemı bozmustum onun yuuznden asırı su kaybım olmustu.
su ıcmeye calıs bıraz

yaff sizin bebişlerde çok hareket ediyor mu benim ki yerinde durmuyor
hani kız desem kordonuyla ip atlıyor diycam ama erkek topa benzer bişeyde yok allah allah az bi dursa doğunca çok uğraştıracak beni sanırım

benımkıde gece gunduz 7/24 onlıne maasallah..
bıızmkılerde kordonu tutup tarzan rıfkıcılık oynuyolar kusumm

yaşlı kadınsempatiksalakcinni

alsanaalsanasmile
itişme bennenn

ben farkederim hemen..

reca ederim yivrumm..
Canımsınnnn kız itişirmiyim hiç.keşke ben de şuan 21ımde olsamopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

alsanaalsanasmile
itişme bennenn

ben farkederim hemen..

reca ederim yivrumm..

valla neyapcaz gülüm ablam intahar ediyor(evleniyor)
onunla uğraşıyoruz
daemon canım ya benim sat 1 eylül buradakiler 7,5 aylık sın diyo anlamadım valla bu gün itibariyle 26 haftayımm kafamı karıştırıyorlar bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…