sen sımdıdıen ceee oynamaya basladın mıkaydirigubbakcemile3
krem yag bişi kullanıyomusun
selam kızlar
bebişşşşşşşşşşşşşş laelaelaelaelaeselam kızlar
ayyyy yaslı morukların arasında kaldım yınebilmiyorumkismile
sen sımdıdıen ceee oynamaya basladın mıkaydirigubbakcemile3
ayyyy yaslı morukların arasında kaldım yınebilmiyorumkismile
demoşum farkında değilim 99 a düştüğümü nasılsın canımyavrummmmm..Şeniz
99 a düşüşünğ kutlamaya mı geldinnhihoyyythihoyyyt
bebişşşşşşşşşşşşşş laelaelaelaelae
zemuszemuszemuszemusOOOOO Eylüle çok var acele etme.Benımkıde eylulde.İnsan 21 olunca Eylülüde soyler tabikaydirigubbakcemile3
aç gidiyosun yivrum kan alıyolarşeker taraması yaptıran var mı
yaptıran varsa aç mı gittiniz ayrıntı istiyorum ltfennn
haydi güle güle..
Simdiden alistirma yapayim dimi hehe. kaydirigubbakcemile3
Ev topluyorum, markete gidip gelecegim cok gec olmadan ama yazmadan gecemedim. zemuszemus
cildin cok kur demekkı catlak belırtısı degılde vucudun su kaybından kaynaklı olabılrı az mı su ıcıyosunbadem yağı ve bebe yağı kullanıyorum bu çatlak belirtisi olabilirmi ? bilmiyorumkismile
zemuszemuszemuszemus
aç gidiyosun yivrum kan alıyolar
sonra skerlı su verıyolar sen yanına lımonda al her hastane vermıyo cunkı
on ıctıkten bır saat sona yıne kan alıyolar.
haydi güle güle..
beeeekaydirigubbakcemile3
cildin cok kur demekkı catlak belırtısı degılde vucudun su kaybından kaynaklı olabılrı az mı su ıcıyosun
ben yarın yaptıracam yiiurumdemoşum farkında değilim 99 a düştüğümü nasılsın canım
efendim bitanesi buyur yaff şeker taramasını demiştim nasıl yaptınız aç mıydınız tok mu?
Aşkım ben garanti bonusla aldım a.s
Güneşimmm ne alıyon civilimden?
daha 21 den 22 dıyelım..
eylulde olcamda 22
ona genç anne derler yivrummzemuszemusne moruğu:umursamaz: ufaklık kaydirigubbakcemile
alsanaalsanasmileBize yaşlı dedin.hemıde benim daha ılk bebem:mymeka:
demoşum farkında değilim 99 a düştüğümü nasılsın canım
efendim bitanesi buyur yaff şeker taramasını demiştim nasıl yaptınız aç mıydınız tok mu?
teşekkürler daemoşumm
:kedi:ya ewet çok az su içiyorum 2 bardak zor içiyorum çok su içen bi insandım ben ama şimdi içince midemi bulandırıyo sanki zorla içiyorum yeni yeni alışmaya başladım 1 bardak su içtiğim gün bile oluyo ondan sanırım offfeyvahedigeldismile
:kedi:ya ewet çok az su içiyorum 2 bardak zor içiyorum çok su içen bi insandım ben ama şimdi içince midemi bulandırıyo sanki zorla içiyorum yeni yeni alışmaya başladım 1 bardak su içtiğim gün bile oluyo ondan sanırım offfeyvahedigeldismile
yaff sizin bebişlerde çok hareket ediyor mu benim ki yerinde durmuyor
hani kız desem kordonuyla ip atlıyor diycam ama erkek topa benzer bişeyde yok allah allah az bi dursa doğunca çok uğraştıracak beni sanırım
ofyaaa bi baglantım koptu oara kac sayfa yazmıssınızzz yaaaaaaabıtırene kdr canım cıkıyor sonnaaaa
ya bende garantı denedım olmadı orda zaten garantı gostermıyor dıger kartları gosteryr
aman cnm bişi alamdm dun bırsuru alısverıs yaptm cıctcıtlı badı onluk ıvır zıvr bişiler bı baktm sorun cıkardı kart olayına gelnce bıdahada gırmem o sıteye bu 2. 2 saatte zor karar verıyom zaten 2sndede problem cıkaryr haınlerrrr bana ugursuz o sıte
ben 27 me gırdım anaaaaaummmm yaslanmısım yafss
Canımsınnnn kız itişirmiyim hiç.keşke ben de şuan 21ımde olsamopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileona genç anne derler yivrummzemuszemus
alsanaalsanasmile
itişme bennenn
ben farkederim hemen..
nası gıdıyo nerlerdesin bakalımm..
reca ederim yivrumm..
ona genç anne derler yivrummzemuszemus
alsanaalsanasmile
itişme bennenn
ben farkederim hemen..
nası gıdıyo nerlerdesin bakalımm..
reca ederim yivrumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?