2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bu şekerin yüksek çıkması çok fazla tatlı yemeylemi alakalı acep
eğer öyleyse benim çok düşük çıkması lazım hiç yiyemiyorum bilmiyorumkismilenormalde de çok sevmem tatlıyı, az önce aradım dr asistanını sordum bi bakayım sonucunuza dedi
yeniden arıycam bakalım benimki kaç çıktıboshayallersmile

heee evet 4 boyutluda değil normal ultrasonda çekildi dimiiiğ

sağlık ocağıyla ne alaka nan
senin de kafa durdu sempatiksalakcinni
şurda güneşimi kafalıcaktım sempatiksalakcinni

hadi nennnnnnnnnnnn nerde kafalıcan safmyz bizmkı ayrıntılıda vermedı ona sınrlendım o amacla sordum aaaaaaaaa
zaten masum kedıcıgıde ne hale getrmıssn hala aklım onda yazıkkklava:

ciddimisin 20 tl ayy çok iyimişş

valla bende cok sasırdım bebişim
sende gel biara aldat doktorunu

ana bi yemek yiyip gelem dedim elifzelin resmini kaçırmışımmmbilmiyorumkismile

gösterim sanada bebişim
alıntı yapma silcem hemen

yemekle alakası yok kuşum bildiğim kadarıyla

......................

Son düzenleyen: Moderatör:
hadi nennnnnnnnnnnn nerde kafalıcan safmyz bizmkı ayrıntılıda vermedı ona sınrlendım o amacla sordum aaaaaaaaa
zaten masum kedıcıgıde ne hale getrmıssn hala aklım onda yazıkkklava:

ne hale getirmişim gııı
dövmedim sövmedim
alt tarafı traş ettirdim
sen kocan traş olunca ona acıyo musun sempatiksalakcinni

Benimki şu an içeride uzak doğu sporu yapıyor sanırım ..Bazen içim bir tuhaf oluyor benim.Böyle eğer uzanıyorsam sırt üstü ve vuruyorsa kalbim sıkışıyor sanki yada göğsüme biri oturuyor garip oluyorum. heycan mı yapıyorum acaba?Bir de ara ara göğüslerimn altında bir toplanma hissediyorum.Sanki dar bir çamaşır giymiş gibi sizde de var mı ?Baya devam ediyor bu durum .. Erken mi doğurcam ne ???!!!

tatlı yemekle alakası yok ukliş
aileden de geleiblir
stresle de alakalı olabilir
zeynep yazdı mesela karbonhidrat yemekle de alakalı olabilir fln fln bi sürü şey

valla ben baklava börek acayıp goturuyorm o baklavayıııı hergun yemezsem catlıyorum sekerde tık yok eheheheheh ama daha olcum yaptıramadım gerçiiiiiiiiii:)

ayyy senin kizin da cok güzel cikmis. Bu resmi nasil böyle büyük bir sekilde koya biliyrsunuz yaa

ne hale getirmişim gııı
dövmedim sövmedim
alt tarafı traş ettirdim
sen kocan traş olunca ona acıyo musun sempatiksalakcinni

ulen nasıl tras ettrdnn pamuk gıbı kedıcıgııı kellemşsın resmennnlaelaelaelaelae
buarada dae de sonuc alcaktı dımı bugunnn haber varmı?

ay dün gece kocişle yattık
ben ona arkadan sarıldım
karnımı da poposuna dayadım
aman allahım ne güçlü tekmeler savurdu babasına öyle kaydirigubbakcemile3
popoya popoya :roflol:
terbiyesizz kızz :roflol:
yatakta öldük gülmekten..
en sonunda arkamı dönmek zorunda kaldım da duruldu

tatlı yemekle alakası yok ukliş
aileden de geleiblir
stresle de alakalı olabilir
zeynep yazdı mesela karbonhidrat yemekle de alakalı olabilir fln fln bi sürü şey

anneden mi geçiyor acaba sadece
yani benim ailemde şeker hastası yok
ama eşimin annesinin şekeri yüksek böyle bi bağlantısı varmı yanibilmiyorumkismile

benim kizim da elini yüzüne getirdi doktor cek dedikce inat cekmedi elini yüzün den kaydirigubbakcemile3

valla ben baklava börek acayıp goturuyorm o baklavayıııı hergun yemezsem catlıyorum sekerde tık yok eheheheheh ama daha olcum yaptıramadım gerçiiiiiiiiii:)

:))) umarım çıkmaz bir şey .Canım Güllüoğlundan baklava çekti şimdi ama Kıbrıs ta nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

heheheh iyi yapmış belliki babaya msj gonderıyor senın kız baba bana hedıyee alll dıyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…