2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canim yaa bu sepet harika, ama nasil o fyata maal oldu anlamadim.
Yaptirdiniz mi? Acaba bende mi yaptirsam eger bukadar ucuz oluyorsa yaptirmasi.

güle güle kullansın odasını kızın..

ahh o mantar kurabiye aman allahım nasıll güsell
nette arat mantar kurabiye diye görürsün cnm

Benim henüz o kadar değil ama... Yavaş yavaş hissettirmeye başladı kendini.. daha çabuk yoruluyorum... Nefes problemi aynen bende de var..
Sanırım normal bi durum...

bu arada çalışan arkadaşlar bebekler doğunca kim bakacak? Annem rahatsız ama bakıcıyada güven olurmu ki?

Bende de açılmıyo :1closedeyes:

yok ya nerdeee. herşey çok güzel ama çok pahalı :gitme:
sadece bakmakla yetiniyoruz. benim kuyruk sokumum çok fena ağrıyor yürüyünce. daha koskoca 4 ay var önümüzde nasıl taşıyacağız bebekleri bilmem

Kizlar bu mail grubunda ben yeni konu goremiyorum neden acaba?
En son atilan konu 4 subat diye geciyor.

güle güle kullansın odasını kızın..

ahh o mantar kurabiye aman allahım nasıll güsell
nette arat mantar kurabiye diye görürsün cnm

sağol canım, baktım şimdi
çok güzel görünüyor gerçekten cokacimcoook

bu arada çalışan arkadaşlar bebekler doğunca kim bakacak? Annem rahatsız ama bakıcıyada güven olurmu ki?

henüz çalışmıyorum ama çalışmaya başlarsam kayınvaldem bakar diyoruz, tabi sağlığı elverdiği sürece
evlerimizde çok yakın,

slm hanımlar ooo haftasonu buluşma olmuş sanırım.Bizde mobilyayla ilgilendik inşallah firma bizi memnun eder bakalım. Bende odama ilk zamanlar yatırmak için bu sepetlerden istiyorum ama çok pahalılar ya napıcam bilmiyorum. Hem yatak alıp bide sepete o kadar para vermek saçma geliyo 750 liraya bile gördüm dün bilmiyorumkismile

güle güle kullan odanı stellacım. ne güzel olmuştur şimdi o oda

bu arada ben de dün kızlara spor yaptırttım bilmiyorumkismile

bide bana laf saydılar :dilcikar:

4 kat merdiven çıkarttım onlara bilmiyorumkismile

4 kat mı akannehirakannehirakannehir ben 2 katı çıkamıyorum size gelsem herhalde sepet sarkıtıp beni aşağıdan çekerdiniz.

cami avlusuna bırakacağım bakacak kimsem yok sempatiksalakcinni
şaka bir yana ne annem ne kaynvalidem bakabilir. mecburen bakıcı bulacağım. artık şansıma kalmış herşey

valla bilmiyorum geçecek elbet bu son aylarda.

evet ya herşey çok pahalı bizde netten br oda karrlaştırdık ama çok pahalı geldi bize geçengün sormuştum lilalı beyazlıydı elhamrada linki bulmuştu 2.750 dediler bu kadar veremeyiz biz. bari şu sepeti alsaydım en azından ilk zamanlar yatacağı yeri hazır olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…