• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

slm kızlar nasılsınz? uzun zamandır giremiyordum forumda taşınmış zor buldum sizi... yamadan geçemedim.. Neler kaçırdım bilemem gereken bişeyler varmı :) düğün resimlerimide evimin resimlerinide yükledim haberiniz olsun kızlar bakman isterseniz öpüyorum hepinizi..

slm kızlar nasılsınz? uzun zamandır giremiyordum forumda taşınmış zor buldum sizi... yamadan geçemedim.. Neler kaçırdım bilemem gereken bişeyler varmı :) düğün resimlerimide evimin resimlerinide yükledim haberiniz olsun kızlar bakman isterseniz öpüyorum hepinizi..

selam çiğdemcin bildiğin gibi fakat biraz kalabalıklaştık :49:
gülse,tuya hamiş oldular :emir_bebek:
evine baktım çok beğendim canım çok güzel:71:

aaa ne güzel düğün çeyiz konuşuyorduk artık doğum bebiş konuşuruz :1: benim eşimde çok istiyor ben hazır hissetmiyorum daha çok erken diyorum ama çok hevesli :( olmuyor ama denemelerimize rağmen :17:

aaa ne güzel düğün çeyiz konuşuyorduk artık doğum bebiş konuşuruz :1: benim eşimde çok istiyor ben hazır hissetmiyorum daha çok erken diyorum ama çok hevesli :( olmuyor ama denemelerimize rağmen :17:

kısmet cnm daha erken bu arada düğün resimleri sayfanı buldum ama resimmler gözükmüyo bende iş yerindeyim ya ondan sanırım face yüklesene ordan bakalım:)

şansına olmuyor :):)bence de ilk kadının hazır olması gerek
kısmet değilmiş canım demek ki
daha çok erken yapmayın zaten
ama erkek milleti iki tatlı söze kandırır :9:
benimki hep öyle diyor bana
bakalım evlenince ne olacak

çiğdemcim hoşgeldin özlettin kendini yawww..
du ben de bakayyım resimlerineeeeeeeeee

nerelerdesinnnn meltemre :D giden gelmiooo yyaeewww

ayy canım ben sohbetin burda eskisi gibi devam ettiğini bilmiyordum yahu:78:
evlendik ya bitti sanki gibi:57:

ama bundan sonra burdayım canım geri döndüm beenn
kimler hamile ne var ne yok dökün bakayım:1::1:

bol hani test yapmıştın çıkmamıştı :))) bizi kandırdınnn :) şaka bi yana hayırlı uğurlu olsun canmmm demekki gününün geçmesini beklemek lazımmış bende beklemedeym bakalım :49:

bol hani test yapmıştın çıkmamıştı :))) bizi kandırdınnn :) şaka bi yana hayırlı uğurlu olsun canmmm demekki gününün geçmesini beklemek lazımmış bende beklemedeym bakalım :49:

ya cnm işte geçen hafta çıkmamıştı ya dün tam günüydü baktım şok oldum:))
seninde yarın dimi hayırlısı bakalım:))

ya cnm işte geçen hafta çıkmamıştı ya dün tam günüydü baktım şok oldum:))
seninde yarın dimi hayırlısı bakalım:))

:) evet canım seninki şubat mubat dinlemedi bakalım benmki napcak :))) hayırlısı senin adına çok sevindim ben hala kararsızım istiyor muyum istemiyor muyum belli değil.

Back