slm kızlar nasılsınız???
slm cnm sen nasılsın? nasıl gidiyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız???
slm kızlar nasılsınz? uzun zamandır giremiyordum forumda taşınmış zor buldum sizi... yamadan geçemedim.. Neler kaçırdım bilemem gereken bişeyler varmı :) düğün resimlerimide evimin resimlerinide yükledim haberiniz olsun kızlar bakman isterseniz öpüyorum hepinizi..
aaa ne güzel düğün çeyiz konuşuyorduk artık doğum bebiş konuşuruz benim eşimde çok istiyor ben hazır hissetmiyorum daha çok erken diyorum ama çok hevesli olmuyor ama denemelerimize rağmen
aaa ne güzel düğün çeyiz konuşuyorduk artık doğum bebiş konuşuruz benim eşimde çok istiyor ben hazır hissetmiyorum daha çok erken diyorum ama çok hevesli olmuyor ama denemelerimize rağmen
günaydın geçti artık ama selamlarr jeancimmmozzzzym günaydın
nerelerdesinnnn meltemre giden gelmiooo yyaeewwwben geldiimm ben geldiimm
ne yapıyor eylül ekim gelinlerrii
nerelerdesinnnn meltemre giden gelmiooo yyaeewww
kızlar ben hamileyimmmmmm
topiğe bi geldim ayağım uğurlu geldi
hayırlı olsun canııımmm Allah kucağına aldığın günleri de huzurla yaşatsın inşallah
ay bi garip oldum :78:
bol hani test yapmıştın çıkmamıştı :))) bizi kandırdınnn :) şaka bi yana hayırlı uğurlu olsun canmmm demekki gününün geçmesini beklemek lazımmış bende beklemedeym bakalım
ya cnm işte geçen hafta çıkmamıştı ya dün tam günüydü baktım şok oldum:))
seninde yarın dimi hayırlısı bakalım:))