• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

mrb kızlarropuyorumnanaktan
benimde 3-4 gündr lekelenme flan oluyodu dr. gittim stresten sıcaktn normal dedi ultrasyondna baktı flan gitmişken korunmayıda sordum yasmin yazdı aşıyıda sordum aşıyı ilk zamanlar tavsiye etmiyolarmışş

kızlar benim düğünüm ertelendi kaynanam amelıyat olucak.
beni listeden silin
kışın olcak düğünüm galiba.yani 2011 de :(
hayırlısı olsun napalım

hosgeldin canim
evet tatlim sorunumuz korunma :)

ah ahhh tamda konusundayımm :))

ne kadar düşündüm bu konunun bende içinden çıkamadım bir türlü 2-3 sene çocuk istemiyorum, nişanlım ben korunurum hap alma diyo ama güvenemiyorum,

derken beraberce gittik bi kadın doğum uzmanına 1,5 saatlik bi karşılıklı konuşmadan sonra hap kullanmanın bizim için en iyi yöntem olduğuna karar verdik, 2. kutuya başladım bile :)) boshayallersmile

Kıslar ben hap kesinlikle düşünmüyorum nişanlımda istemiyor artık o baksın başının çaresine napim elimden gelen budur

Kıslar ben hap kesinlikle düşünmüyorum nişanlımda istemiyor artık o baksın başının çaresine napim elimden gelen budur

bende sen gibi düşünüyodum cnm , hatta nişanlımda emindi kendinden ben koruncam diye, ama ilk zamanlarrr riske atmayın dedi doktor onunda %80 lik bir korunma payı var dedi... akannehirakannehir bende yusuf yusuff :)) halktan doğma bilgileri unut dedi doktor bana dünyada 35-40 yıldır milyonlarca kadın hap kullanıyo dediii :))

mrb kızlarropuyorumnanaktan
benimde 3-4 gündr lekelenme flan oluyodu dr. gittim stresten sıcaktn normal dedi ultrasyondna baktı flan gitmişken korunmayıda sordum yasmin yazdı aşıyıda sordum aşıyı ilk zamanlar tavsiye etmiyolarmışş

gecmis olsun canim..nekadar kullanmayi düsünüxorsun hapi?

kızlar benim düğün
üm ertelendi kaynanam amelıyat olucak.
beni listeden silin
kışın olcak düğünüm galiba.yani 2011 de :(
hayırlısı olsun napalım

canim hayirlisi olsun yaa...gecmis olsun..
insallah en kisa zamanda iyilesir kayinvaliden ve hayirlisiyla dügünün olur

ah ahhh tamda konusundayımm :))

ne kadar düşündüm bu konunun bende içinden çıkamadım bir türlü 2-3 sene çocuk istemiyorum, nişanlım ben korunurum hap alma diyo ama güvenemiyorum,

derken beraberce gittik bi kadın doğum uzmanına 1,5 saatlik bi karşılıklı konuşmadan sonra hap kullanmanın bizim için en iyi yöntem olduğuna karar verdik, 2. kutuya başladım bile :)) boshayallersmile

canim bizde 3-4 sene düsünmüyoruz..okadar uzun sürede hap kullanmak ne kadar dogru oda tartisilik tabii

bende sen gibi düşünüyodum cnm , hatta nişanlımda emindi kendinden ben koruncam diye, ama ilk zamanlarrr riske atmayın dedi doktor onunda %80 lik bir korunma payı var dedi... akannehirakannehir bende yusuf yusuff :)) halktan doğma bilgileri unut dedi doktor bana dünyada 35-40 yıldır milyonlarca kadın hap kullanıyo dediii :))

haklisin canim..heleki yabancilar kücük yasta basliyorlar hap kullanmaya..avrupadaki bayanlar ilk cocuklarini genelde 30 dan sonra doguruyolar..yani ortalama 10 sene kap kullaniyorlardir belki
yaa uuffff bilmiyorum ki kafam karisikkk

gecmis olsun canim..nekadar kullanmayi düsünüxorsun hapi?
[/B]

saol canımm 2 yıl çocuk düşünmüyoruz rahat ilerde fikrimz değişirmi bilemem ama şuan için 2 yıl düşünüyoruz evlendikten bi kaç ay sonra tekrardn gitmeyi düşünyrm dr.aşı yöntemini iyice öğrenicem 2 yıl uzun bi süre hap kullanmk o kadar süre zararı olablr die düşünyrm

saol canımm 2 yıl çocuk düşünmüyoruz rahat ilerde fikrimz değişirmi bilemem ama şuan için 2 yıl düşünüyoruz evlendikten bi kaç ay sonra tekrardn gitmeyi düşünyrm dr.aşı yöntemini iyice öğrenicem 2 yıl uzun bi süre hap kullanmk o kadar süre zararı olablr die düşünyrm

ayni sorun bendede var canim..ben hatta 3-4 sene düsünmüyorum ama bakalim

yok ben kullanmıcam kesn kararlıyım şurda 1 ay 2 haftam kaldı yok ya zaten zaman biraz daha geçse etkisi olmucak

canim uzun süre cocuk düsünmüyorsan zor tabii..ama fazla beklemek istemiyorsan baslamana gerek yok bencede

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
zuzu44, ozzy_mim+, PeriKizi2010

Doğum kontrol haplarını 4 ay öncesinden mi kullanmaya başlamamız gerekiyor. Komik gelicek belki bende Eylül 19 unda evleniyorum ama yeni başladım kullanmaya :) :)

Back