Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende işten güçten hiç uğrayamadım bugün bi bakayım dedim :)) dertleşelim tabiii :))
sorunumuz korunma mıı akannehir
hosgeldin canim
evet tatlim sorunumuz korunma :)
kızlar benim düğünüm ertelendi kaynanam amelıyat olucak.
beni listeden silin
kışın olcak düğünüm galiba.yani 2011 de
hayırlısı olsun napalım
kızlar benim düğünüm ertelendi kaynanam amelıyat olucak.
beni listeden silin
hayırlısı olsun napalım
kızlar benim mesai bitmek üzere... yarın görüşürüz artık...
byeee....
Kıslar ben hap kesinlikle düşünmüyorum nişanlımda istemiyor artık o baksın başının çaresine napim elimden gelen budur
mrb kızlarropuyorumnanaktan
benimde 3-4 gündr lekelenme flan oluyodu dr. gittim stresten sıcaktn normal dedi ultrasyondna baktı flan gitmişken korunmayıda sordum yasmin yazdı aşıyıda sordum aşıyı ilk zamanlar tavsiye etmiyolarmışş
kızlar benim düğün
üm ertelendi kaynanam amelıyat olucak.
beni listeden silin
hayırlısı olsun napalım
ah ahhh tamda konusundayımm :))
ne kadar düşündüm bu konunun bende içinden çıkamadım bir türlü 2-3 sene çocuk istemiyorum, nişanlım ben korunurum hap alma diyo ama güvenemiyorum,
derken beraberce gittik bi kadın doğum uzmanına 1,5 saatlik bi karşılıklı konuşmadan sonra hap kullanmanın bizim için en iyi yöntem olduğuna karar verdik, 2. kutuya başladım bile :)) boshayallersmile
bende sen gibi düşünüyodum cnm , hatta nişanlımda emindi kendinden ben koruncam diye, ama ilk zamanlarrr riske atmayın dedi doktor onunda %80 lik bir korunma payı var dedi... akannehirakannehir bende yusuf yusuff :)) halktan doğma bilgileri unut dedi doktor bana dünyada 35-40 yıldır milyonlarca kadın hap kullanıyo dediii :))
gecmis olsun canim..nekadar kullanmayi düsünüxorsun hapi?
[/B]
saol canımm 2 yıl çocuk düşünmüyoruz rahat ilerde fikrimz değişirmi bilemem ama şuan için 2 yıl düşünüyoruz evlendikten bi kaç ay sonra tekrardn gitmeyi düşünyrm dr.aşı yöntemini iyice öğrenicem 2 yıl uzun bi süre hap kullanmk o kadar süre zararı olablr die düşünyrm
yok ben kullanmıcam kesn kararlıyım şurda 1 ay 2 haftam kaldı yok ya zaten zaman biraz daha geçse etkisi olmucak
ayni sorun bendede var canim..ben hatta 3-4 sene düsünmüyorum ama bakalim