• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

fotografcı işini naptınız şeker

günaydın derim :)

ya bnm de kırık beyaz gelinlik ama duvak hatırlayamadım şimdi ama gelinliğe uyyodu bembeyaz değildi ama

kaydirigubbakcemile3

günaydın missim kolay gelsin

günaydın hannem ne yaptın perdeleri şekercim?

Gidemedim canımcım ya, henüz bir şey yok yani ortada. Hoş geldin bu arada. Naber?

ayyyy zaman azaldıkça daraltı basıyor aslıda bişi kalmadı ufk tefek şeyler ama onlar bile sinir yapıyor bende.sizde de öle mi bebişler

iyi hannem hep aynı :ecrin_bebek:

eldiven kullanmak iyi soru ama nikahta hoş duruyor imza atılırken kullanabilirim bilekte biten dantel bir eldiven düşünüyorum ben canım sonra da çıkarırım

fotografcı işini naptınız şeker

günaydın derim :)

ya bnm de kırık beyaz gelinlik ama duvak hatırlayamadım şimdi ama gelinliğe uyyodu bembeyaz değildi ama

anladim canim..

kızlar çook eminim krem duvak varrrr
desenize is basa düstü aramak lazim yaaaa üffff

slm kıslar sizlere bişi soracam düğününüzde eldiven kullanacakmısınız?

canim aslinda hos durabilir..ama o uzunlar degil..sadece eline göre olanlarda..ama ben kullanmicam sanirim

walla kıslar bende kararsızım o konuda bilmiyorum gelinlikçi dedi istersen dikeriz dedi ama benim istedigim gibi deil öle olmazsa yaptırmam yani

walla kıslar bende kararsızım o konuda bilmiyorum gelinlikçi dedi istersen dikeriz dedi ama benim istedigim gibi deil öle olmazsa yaptırmam yani

canim istedigin gibi olmayacagindan emin degilsen yaptirma derim..
benim gelinlikcim cok yaniltti..cok güveniyordum..ama gelinligimin arkasini britli yapti ipli baglamali..
ipleri gecirme yerlerini ayni tondan yapmis ama arasinda altin cizgiler var..okadar alakasiz ve gereksiz duruyo ki..elinden düz yoktu onu kullandim eminim..cok üzüldüm..degistircem simdi..bide bozuluyo bisey begenmeyince

yaa ne güzel herkes işten ayrılıyor bende istiyorum bende istiyorum....
zemuszemus

slm kıslar sizlere bişi soracam düğününüzde eldiven kullanacakmısınız?
ben kullanmayı düşünmüyorum

ayyyy zaman azaldıkça daraltı basıyor aslıda bişi kalmadı ufk tefek şeyler ama onlar bile sinir yapıyor bende.sizde de öle mi bebişler
benimde ve ortada bişe olmayınca kaydirigubbakcemile3

kısa bileğer kadar sadece dantelden yapılan bi eldiven kullanabilirsin canım dikkat etmen gerekn sadece bir parmağına geçirilen olmasın kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba

perikızı canım gelinlikle dene duvağını renge odaklanma
yakışıp yakışmadığına bak yakışanı al
ayrıca duvak verecekse
senin beğenmöediğini almak zorunda değilsin sana yapmak zorunda beğendiğin yoksa bile

eldiven demişsiniz ben iimza atarken takarım diyorum ama tabi beğendiğim eldiveni bulmam lazım önce bu fotodakji gibidantel olabilir bilekte bitenler haricini ben de beğenmiyorum

ya ben gelinliğimi merak ediyorum daha 3 hafta var görmemee
umarım sorun olmaz
geçen göğüs kısmı sıkıntı olduğundan tekrar dikmişlerdi gene sorun yaşamak istemiyorum
Allahtan nazım geçio yapıolar hemen ama
genede sıkıntı yap dur git gel :S

kızlar buarada herkes burada değpil ama d.kontrrol hağpı kullananlar mesajımı görünce cevap yazabiliğr mi

benim ilk kutu bitti 4. günü adet oldum
ama çok az
bu ikinci günüm ama sanki son günlerde olan az akıntılar gibi
herkesin ki böylemi
ağrı olmaz demişlerdi hakkaten
çok hafifledi ağrım ama akıntıda mı bukadar azalıo ya

kızlar buarada herkes burada değpil ama d.kontrrol hağpı kullananlar mesajımı görünce cevap yazabiliğr mi

benim ilk kutu bitti 4. günü adet oldum
ama çok az
bu ikinci günüm ama sanki son günlerde olan az akıntılar gibi
herkesin ki böylemi
ağrı olmaz demişlerdi hakkaten
çok hafifledi ağrım ama akıntıda mı bukadar azalıo ya

canim ben yaklasik 4 aydir kullaniyorum...
bende 2 gün önce oldum..ve ayni dert canim yaa
sordum norma olabilir diyorlar..
mesele benim bu ay hic kan gelmedi..bahsettigin gibi son günlerdeki gibi sadece..
artik dügüne kadar kullanicam hapi..dügünden sonra zaten kontrol icin gidecektim hapida degistriririm artik..
gelmemesi bende sIkInti yapiyo canimcim sendede oluyo mu?yani her dk aglayasim var..sinirliyim flnmafoldumben

Back