baya ortak noktamız var desene kaydirigubbakcemile3 evet cnm eşyalarım kuruldu çeyizim serildi.... daha öncede eklemiştm ama istersen senn için ekliyim mobilyaların yerleşmiş halini gör :)cnm baza almayı bende düşünüyorumm senin eşyaların kuruldu mu bu arada düğünümüz aynı gün 17 eylül düzce 1 eyül manisa,
baya ortak noktamız var desene kaydirigubbakcemile3 evet cnm eşyalarım kuruldu çeyizim serildi.... daha öncede eklemiştm ama istersen senn için ekliyim mobilyaların yerleşmiş halini gör :)
hayrlısı olsun cnm heyecanlı oluyor ekliyorum hemen yatak odam ve misafir odamdan bi kaç resim :)çk sevinlirm cnm eklersen benm çyiz de bu hafta sonu gidecekkk
evt cnmçok şık olmuş cnmm burası misafir odann snırımm
aminn cnm ya inş hayrlısıyla iyi günlerde oturalım evlerimizdecnmyaa çok hoş olmuş güle güle otur inş, çeyzlerde dizilmiş maşllah Allah iyi gnlerde oturmak nasip etsin inş.cnm bnmm
benim sığdı ama dolap çok ortada kaldı ozaman o yüzden dierini yatağın yanından ayrmak zorunda kaldım bendecnm benim yattak odam çok ufak komidinleriim sığmıoo çok moralim bozuldu ama ne yapalım nasipp
cnm madem yarın kurulacak aklında bulunsun tuvalet aynasının üzeri açılıyordur sennkindede onu güzel ayarlasınlar benim tekrra gelicekler dokunduğum gibi kayıyor çok hassas olmuş benimki aklında bulunsunbakalım benim yatak odam da yrın kurulacak cnm belli olacak yarnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?