2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

hımm tamam canım ne kadar yürünüyor çok mu?ya da yollar karışık mı düz mü yürüycem?kaydirigubbakcemile5

hmm cnm bi 20 dk surer herhalde ya..Yol cok kolay dum duz yuruycen ama istersen otobuse bin cnmcm..Ben besiktasta oturuken hafta sonlari yuruyus yapardim sabahlari kalkip..

konuşmayınca malesef istenmeyen gebelik oluyor... senin konuştuğun iyi olmuş işte... ortak alınması gereken bi konu niye paylaşmıyacaksın ki..

bende sadece benimkine mahsus bu işkolik lik diyodum ama değilmiş neyseki, iş iş iş iş vee yine işş boshayallersmile

cnm seninki benimki kadar diildir emin ol ya...gece 4-5 e kadar calisiyo...aksam 8 de cikiyo bi yemek yiyo,2 saat dinleniyo sonra yine ise gidiyo..

cnm seninki benimki kadar diildir emin ol ya...gece 4-5 e kadar calisiyo...aksam 8 de cikiyo bi yemek yiyo,2 saat dinleniyo sonra yine ise gidiyo..

doğrudur canım valla baya bi işkolikmiş senin eşinde inanırım valla ibo da öyle, hele işe kaptırıyo mesaiye kalıyo yaa bazen ne msj oluyo ne tel çok yoğun oluyo deliriyorum, niye haber veremedin çok yoğundum haber veremedim cevabına bile alıştım...
bide işi çok ağır yanıma bile uğrasa uyukluyo çoğu zaman zaten boshayallersmile

ben çıkıyorum kızlar görüşürüzz
gorusurz cnm..

ya benle zaman gecirdigi zaman,bunu para kaybi olarak goruyo dusun yaaa....gunduz arayinca zaten hemen kisa kesiyo ben de inat diil mi zirt-pirt ariyorum..kaydirigubbakcemile3

canımcım ya gerçekten bazen böle ottan sebeplerle oluyor gerginlik.ama kendine de yazık ediiyor ya sağlığı bozulur Allah korusun.para ne için kazanlıyor biraz da keyif yapmak için

[B

spiritcim cok güzel olmus yaa..nerden buldun bu fotoyu?[/B]

Tabi ki de kadinlar kulübü forumundan :) çok teşekkür ederim.. :lepi:

tşk ederim. ben de karışık yapacağım o yüzden düğün salonunu tercih ettik. herkes için hem eğlence hem de kına fisfisfis

baktım albüme çok güzel gelinliğin yaa... çok yakışmış güle güle giy. uğur getirsin inş. :kedi:

tabiii yardım ederim. hatta istediğin birşey varsa yapabilirim bile kaydirigubbakcemile5

kına davetiyesi çok güzelmiş benim de çok hoşuma gitti. Belki çalabilirim =)))

tabiki kullanabilirsin ama içini nasıl boşaltacaksın. istersen içi boş olarak gönderebilirim sana yerimseniben

kızlar kuaförle anlaştınız mı ? saç + makyaj 200 diyorlar

ben de kendi kuaförümle görüştüm saç+makyaj+kaş+bıyık+manikür 200

ben de baktım kına yeri belirleyememiştik neyse dedim nikah davetiyelerini yaptıralım sonra çağırmak istediklerime de kına davetiyesi hazırlarım :1closedeyes:

ne iş yapıyor? ne kadar yoğun çalışıyor yaa.. sen canını sıkma biz de aynıyız daha önceden böle sorunlarımız hiç yoktu. evlilik yaklaştıkça daha çok birbirimize düşer olduk. :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…