2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bide ben mesela hep saç kremi kullanırdım mutlaka watsons un bira özlü saç bakım cilası var süper bişiy bak onu sürekli kullanıyorum saç kremi kullanmıyorum bunu kullandığımdan beri öneririm
a dur bakiyim burda watsons yok sanirim ama yarin istanbulda olucam ordan bakarim..anlat hele zuzu nasi bisi bu..sac kremi yerine mi kullancaz..
bakiyorum hemen..

kızlar slmmmm yarın NİKAHIM var :D çok heycanlıyım ama giyebileceğim beyaz bişey alamadım :(
cnm ne giymeyi planliyosun var mi kafanda bisi?

iyi yolculuklar miss.okulla bağlantını kesmek için mi gidiyorsun?

zuzuuuuuuuuuuuuuuu kızları engin bilginle aydınlatıyorsun bakıyorum da :) süslüüüüüüüüüüüüüüü :D
cnm evet okulla baglantimi kesmek icin gidiyorum ve aniden karar verdim gitmeye oyle ki saga sola telefon aciyorum kac saattir..haber vermek icin..

miss beklerim istanbulumuza neresine gelicen kız zilli:)))))))))))
sen söle hele bakalım

Son düzenleme:
ben gelmiorum lem zuzu.miss cik geliomuş.ona diorum iyi yolculuklar diye.aslında pek bi özledim istanbulu ama nası geleyim dimi

canım valla beyaz elbise almak istiyodum ama alamadım ya mafoldumben bugünde bulabileceğimi hiç sanmıyorum ve ne giyicem hiç bilmiyorum mafoldumben 6da işten çıkıyorum 7,30da heryer kapanıyo zaten offff yaa

hemen umutsuz olma canım kapanmıyo merak etme dediğim yerler açık hatta sana fatihte world wella paris'i öneririm güzel şeyler var orada

Back