cnmcm 28 numaraya bin beşiktaşa git once..en son durakta in.İstersen ordan yurursun ama sicak diosan tekrar binersin besiktastan..
hımm tamam canım ne kadar yürünüyor çok mu?ya da yollar karışık mı düz mü yürüycem?kaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnmcm 28 numaraya bin beşiktaşa git once..en son durakta in.İstersen ordan yurursun ama sicak diosan tekrar binersin besiktastan..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay nasılda yzmış doğru valla nikah kıyılalı ne çok oldu,minik balayı oldu yine yok yine yok aklinialirimsmile
sorma cnm ya,neymis ilerde hep bas basa olacakmisiz..Ne luzum varmis simdi..mafoldumben
hımm tamam canım ne kadar yürünüyor çok mu?ya da yollar karışık mı düz mü yürüycem?kaydirigubbakcemile5
sorma cnm ya,neymis ilerde hep bas basa olacakmisiz..Ne luzum varmis simdi..mafoldumben
kaydirigubbakcemile3 böyle koca zor bulunur missim :CüvCüv:
hmm cnm bi 20 dk surer herhalde ya..Yol cok kolay dum duz yuruycen ama istersen otobuse bin cnmcm..Ben besiktasta oturuken hafta sonlari yuruyus yapardim sabahlari kalkip..
kızlar kontrol yönteminizi nişanlınızla mı belirlediniz ? :ecrin_bebek:
kuzenim nişanlımla bu konuyu konuştuğumu duyunca çok şaşırdı. ve çok tepki gösterdi bilmiyorumkismile
kendisi konuşmadı ama 3. ayda istemeden hamile kalmıştı kaydirigubbakcemile3
bende sadece benimkine mahsus bu işkolik lik diyodum ama değilmiş neyseki, iş iş iş iş vee yine işş boshayallersmile
kesinlikle hayatim kesinlikle..Bizde roller ters..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm seninki benimki kadar diildir emin ol ya...gece 4-5 e kadar calisiyo...aksam 8 de cikiyo bi yemek yiyo,2 saat dinleniyo sonra yine ise gidiyo..
yok guzelim beee nerdeeee...boshayallersmileevlenince tam tersi oluyormuş aklinialirimsmile sana diyormuş bırak işi aklinialirimsmile
miss canım halı modellerin süper yaa... çok zevklisin canım...
gorusurz cnm..ben çıkıyorum kızlar görüşürüzz
doğrudur canım valla baya bi işkolikmiş senin eşinde inanırım valla ibo da öyle, hele işe kaptırıyo mesaiye kalıyo yaa bazen ne msj oluyo ne tel çok yoğun oluyo deliriyorum, niye haber veremedin çok yoğundum haber veremedim cevabına bile alıştım...
bide işi çok ağır yanıma bile uğrasa uyukluyo çoğu zaman zaten boshayallersmile
ya cnm cok calisiyo ben de hep yanimda olsun istiyorum..Dun bizimki zaten gunduz calisti aksam da yemege gel dedim bisiler hazirladim buna..Sonra da gece calismam lzm dedi..Ben de evde yalnizdim hani dedim bu firsat elimize gecmez kal bu gece burda..aklinialirimsmileTamam dedi ama surat 5 karis..Sonra konusalim dedim,konusmaya baslayinca senin ayaklarin yere basmiyo iste dugun oncesi para kazanmam lzm falan dedi..senden 1 ay istedim ama sen geleli beri beni bi turlu calistirtmadim falan dedi..Sonra sinirlendi kapiyi vurup gitti..Gunumuz de oldu boylece..mafoldumben
cnm seninki benimki kadar diildir emin ol ya...gece 4-5 e kadar calisiyo...aksam 8 de cikiyo bi yemek yiyo,2 saat dinleniyo sonra yine ise gidiyo..
[B
spiritcim cok güzel olmus yaa..nerden buldun bu fotoyu?[/B]
spiritcim süper olmuş ya davetiyenn, bu arada kızlar bizim kına bayan erkek karışık eğlence eklinde olacak? Karışık kına yapan var mı başka? yoksa sadece bayanlar arasında mı yapılacak?
tatlım ekledim seni arkadaş olarak kabul edersen benim profilime girip altta sağda albümleri görürsün ordan bakabilirsin
spirit ne güzel yapmışsın davetiyeyi biri bana da öğretsin şu programı bende istiyorum ayrıca o kese de çok güzelmiş valla bende peçete yüzüğü yapmak istiyorum fiyatını bilen var mı pahalı mıdır?eğer ucuzsa uğraşmıycam![]()
kına davetiyesi çok güzelmiş benim de çok hoşuma gitti. Belki çalabilirim =)))
kızlar kuaförle anlaştınız mı ? saç + makyaj 200 diyorlar
cnm cok guzel duruyor kese..a.s
cnm ben pek anlamam ama ordakiler biliyodur herhalde..Cimin bi cikma suresi vardir ve bunu goze almislardir cnm ya..
davetiyen de cok guzel olmus cnm..Ben de bi dugun davetiyesi yaptirsamboshayallersmile gerci daha kina icin mekan bulmadim..
mafoldumben
ya cnm cok calisiyo ben de hep yanimda olsun istiyorum..Dun bizimki zaten gunduz calisti aksam da yemege gel dedim bisiler hazirladim buna..Sonra da gece calismam lzm dedi..Ben de evde yalnizdim hani dedim bu firsat elimize gecmez kal bu gece burda..aklinialirimsmileTamam dedi ama surat 5 karis..Sonra konusalim dedim,konusmaya baslayinca senin ayaklarin yere basmiyo iste dugun oncesi para kazanmam lzm falan dedi..senden 1 ay istedim ama sen geleli beri beni bi turlu calistirtmadim falan dedi..Sonra sinirlendi kapiyi vurup gitti..Gunumuz de oldu boylece..mafoldumben