2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

jean canım benim cilt kremleriyle işim olmaz canım ......saol bebişimmmmm

misss fatih güzeldir kız daha geçende jeanla konuşmuştuk

ya cnm cok calisiyo ben de hep yanimda olsun istiyorum..Dun bizimki zaten gunduz calisti aksam da yemege gel dedim bisiler hazirladim buna..Sonra da gece calismam lzm dedi..Ben de evde yalnizdim hani dedim bu firsat elimize gecmez kal bu gece burda..aklinialirimsmileTamam dedi ama surat 5 karis..Sonra konusalim dedim,konusmaya baslayinca senin ayaklarin yere basmiyo iste dugun oncesi para kazanmam lzm falan dedi..senden 1 ay istedim ama sen geleli beri beni bi turlu calistirtmadim falan dedi..Sonra sinirlendi kapiyi vurup gitti..Gunumuz de oldu boylece..mafoldumben

aa bune şimdi kız misss ben bundan bişiy anlamdım bunda tartışılıcak bir konu yokki neden böle yaptı acep

misss fatih güzeldir kız daha geçende jeanla konuşmuştuk
efet ya fatihim guzeldir ben de tam merkezdeydim..Ya cok ozliycem ben istanbul'u...mafoldumben

aman canım oluyo bu ara fazlasıyla öyle şeyler, cuma bizde öyleydik eve eşya taşıyoruz konuşmuyoruzzz ama hem komik hem sinirdiboshayallersmile
sorma ya bi eve girelim kircam kafasini..

ya cnm cok calisiyo ben de hep yanimda olsun istiyorum..Dun bizimki zaten gunduz calisti aksam da yemege gel dedim bisiler hazirladim buna..Sonra da gece calismam lzm dedi..Ben de evde yalnizdim hani dedim bu firsat elimize gecmez kal bu gece burda..aklinialirimsmileTamam dedi ama surat 5 karis..Sonra konusalim dedim,konusmaya baslayinca senin ayaklarin yere basmiyo iste dugun oncesi para kazanmam lzm falan dedi..senden 1 ay istedim ama sen geleli beri beni bi turlu calistirtmadim falan dedi..Sonra sinirlendi kapiyi vurup gitti..Gunumuz de oldu boylece..mafoldumben

off nasıl bi iş aşkı bu anlamadım dayak ona dayak alsanaalsanasmile

aa bune şimdi kız misss ben bundan bişiy anlamdım bunda tartışılıcak bir konu yokki neden böle yaptı acep
ya sorma guzelim adam tam bi iş kolik..Deliricem ben bunla ya...Ben duygusal yalklasiyomusum..Ya var ya baska erkek olsa ne guzel firsat der bas basa..

off nasıl bi iş aşkı bu anlamadım dayak ona dayak alsanaalsanasmile
delirtcek bunun iş aski cnmcm ya..

missim sen link verdin ya misafir oraya gitti kaydirigubbakcemile3
hadi ya..Fikir yazsa barim..kaydirigubbakcemile3
valla istanbul özlenir be missss özlenecek kadar var
efet ya kesinlikle umarim geldigime deger antalyaya..

senmi benmiiii :lepi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar kontrol yönteminizi nişanlınızla mı belirlediniz ? :ecrin_bebek:
kuzenim nişanlımla bu konuyu konuştuğumu duyunca çok şaşırdı. ve çok tepki gösterdi bilmiyorumkismile
kendisi konuşmadı ama 3. ayda istemeden hamile kalmıştı kaydirigubbakcemile3

kuzenim nişanlımla bu konuyu konuştuğumu duyunca çok şaşırdı. ve çok tepki gösterdi bilmiyorumkismile

evet biz beraber belirledik hatta beraber doktora gittik ve bilgi aldıkk :)) :lepi:

ya sorma guzelim adam tam bi iş kolik..Deliricem ben bunla ya...Ben duygusal yalklasiyomusum..Ya var ya baska erkek olsa ne guzel firsat der bas basa..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay nasılda yzmış doğru valla nikah kıyılalı ne çok oldu,minik balayı oldu yine yok yine yok aklinialirimsmile

konusmak en iyisi cnm iyi yapmissin.ilk gece icin korunma yontemi en uygun hap bence ama ilerisi icin kullanmayi dusunmuyorum sahsen oyle konustuk..

Back