bu arada aksam esimle bi tartistik ki sormayin..Beyfendi kapiyi carpti-gitti konusamiyoruz die..
hemen umutsuz olma canım kapanmıyo merak etme dediğim yerler açık hatta sana fatihte world wella paris'i öneririm güzel şeyler var orada
canım oraları biliyorum ama malesef ben pendikte oturuyorum ve çalışıyorum şuan :2:
bu arada aksam esimle bi tartistik ki sormayin..Beyfendi kapiyi carpti-gitti konusamiyoruz die..
konu ne cnm?
efet ya fatihim guzeldir ben de tam merkezdeydim..Ya cok ozliycem ben istanbul'u...mafoldumbenmisss fatih güzeldir kız daha geçende jeanla konuşmuştuk
sorma ya bi eve girelim kircam kafasini..aman canım oluyo bu ara fazlasıyla öyle şeyler, cuma bizde öyleydik eve eşya taşıyoruz konuşmuyoruzzz ama hem komik hem sinirdiboshayallersmile
ya cnm cok calisiyo ben de hep yanimda olsun istiyorum..Dun bizimki zaten gunduz calisti aksam da yemege gel dedim bisiler hazirladim buna..Sonra da gece calismam lzm dedi..Ben de evde yalnizdim hani dedim bu firsat elimize gecmez kal bu gece burda..aklinialirimsmileTamam dedi ama surat 5 karis..Sonra konusalim dedim,konusmaya baslayinca senin ayaklarin yere basmiyo iste dugun oncesi para kazanmam lzm falan dedi..senden 1 ay istedim ama sen geleli beri beni bi turlu calistirtmadim falan dedi..Sonra sinirlendi kapiyi vurup gitti..Gunumuz de oldu boylece..mafoldumben
http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/385978-salonyemek-takimi.html
kizlar hali modelleri baktim..bi de siz bakin bakalim..
efet ya fatihim guzeldir ben de tam merkezdeydim..Ya cok ozliycem ben istanbul'u...mafoldumben
Fatih çok güzeldir karagümrükte büyüdüm bende :))
sorma ya bi eve girelim kircam kafasini..
ya sorma guzelim adam tam bi iş kolik..Deliricem ben bunla ya...Ben duygusal yalklasiyomusum..Ya var ya baska erkek olsa ne guzel firsat der bas basa..aa bune şimdi kız misss ben bundan bişiy anlamdım bunda tartışılıcak bir konu yokki neden böle yaptı acep
delirtcek bunun iş aski cnmcm ya..off nasıl bi iş aşkı bu anlamadım dayak ona dayak alsanaalsanasmile
hadi ya..Fikir yazsa barim..kaydirigubbakcemile3missim sen link verdin ya misafir oraya gitti kaydirigubbakcemile3
efet ya kesinlikle umarim geldigime deger antalyaya..valla istanbul özlenir be missss özlenecek kadar var
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3senmi benmiiii :lepi:
cnmcm 28 numaraya bin beşiktaşa git once..en son durakta in.İstersen ordan yurursun ama sicak diosan tekrar binersin besiktastan..ben daha ortaköye nasıl gidilir onu bilmiyorum missim fatihten nasıl gitcem?
kızlar kontrol yönteminizi nişanlınızla mı belirlediniz ? :ecrin_bebek:
kuzenim nişanlımla bu konuyu konuştuğumu duyunca çok şaşırdı. ve çok tepki gösterdi bilmiyorumkismile
kendisi konuşmadı ama 3. ayda istemeden hamile kalmıştı kaydirigubbakcemile3
ya sorma guzelim adam tam bi iş kolik..Deliricem ben bunla ya...Ben duygusal yalklasiyomusum..Ya var ya baska erkek olsa ne guzel firsat der bas basa..
kızlar kontrol yönteminizi nişanlınızla mı belirlediniz ? :ecrin_bebek:
kuzenim nişanlımla bu konuyu konuştuğumu duyunca çok şaşırdı. ve çok tepki gösterdi bilmiyorumkismile
kendisi konuşmadı ama 3. ayda istemeden hamile kalmıştı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?