- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
a dur bakiyim burda watsons yok sanirim ama yarin istanbulda olucam ordan bakarim..anlat hele zuzu nasi bisi bu..sac kremi yerine mi kullancaz..bide ben mesela hep saç kremi kullanırdım mutlaka watsons un bira özlü saç bakım cilası var süper bişiy bak onu sürekli kullanıyorum saç kremi kullanmıyorum bunu kullandığımdan beri öneririm
bakiyorum hemen..
cnm ne giymeyi planliyosun var mi kafanda bisi?kızlar slmmmm yarın NİKAHIM varçok heycanlıyım ama giyebileceğim beyaz bişey alamadım
cnm evet okulla baglantimi kesmek icin gidiyorum ve aniden karar verdim gitmeye oyle ki saga sola telefon aciyorum kac saattir..haber vermek icin..iyi yolculuklar miss.okulla bağlantını kesmek için mi gidiyorsun?
zuzuuuuuuuuuuuuuuu kızları engin bilginle aydınlatıyorsun bakıyorum da :) süslüüüüüüüüüüüüüüü
kızlar slmmmm yarın NİKAHIM varçok heycanlıyım ama giyebileceğim beyaz bişey alamadım
ya sorma cnm kaynattigima bakma ben de tutusmus durumdayim..kızlar o kadar çok iş var ki kafamı kaldıramıyorum :SS siz ne güzel kaynatıyorsunuz burda
ah istanbul ah..mafoldumbenben gelmiorum lem zuzu.miss cik geliomuş.ona diorum iyi yolculuklar diye.aslında pek bi özledim istanbulu ama nası geleyim dimi
kızlar slmmmm yarın NİKAHIM varçok heycanlıyım ama giyebileceğim beyaz bişey alamadım
heee valla kaydirigubbakcemile3 kullandıklarımı paylaşıyorum cicişlerrrr
kızlar o kadar çok iş var ki kafamı kaldıramıyorum :SS siz ne güzel kaynatıyorsunuz burda
fatih'e geliyorum hayatim...zemuszemusay aprdon yaaa ozzzy :)))))))))) miss dicektim
bende bugün öleyim ay sonu geldi yaa kdv si ba/bs si :S
bu arada aksam esimle bi tartistik ki sormayin..Beyfendi kapiyi carpti-gitti konusamiyoruz die..
bende bugün öleyim ay sonu geldi yaa kdv si ba/bs si :S
cnm ne giymeyi planliyosun var mi kafanda bisi?
kolay gelsin cnm..
fatih yada bakırköye koş canım bir sürü var eminim beğenirsin hayırlı olsun opuyorumnanaktan
canım valla beyaz elbise almak istiyodum ama alamadım ya mafoldumben bugünde bulabileceğimi hiç sanmıyorum ve ne giyicem hiç bilmiyorum mafoldumben 6da işten çıkıyorum 7,30da heryer kapanıyo zaten offff yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?