2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

adet sancım için doktor adetimden2gün önce başlayacağım bi hap vermişti normalde salı olmam gerekşyodu bende oyüzden dün ilk olarak aldım hapı sabah akşam regl oldum anlamdım ki hem önce geldii belki sıkınıtdan da olabilri ama şimdi normalde aldığım hapı alamadım dün o ilacı içtiğim için karıştırmayayım dedim akşamdan beri çok ağrıyo karnnım off bugün bitsede eve gitsemm

yan etkiyse bile vücudun alışınca etki de azalacak canım

günaydın cicişlerrrr
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın kızlar iyi haftalar. Bu hafta umarım herkesin her hazırlıı yolunda gider. Aksiliklere kış kış diyelim :)
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar bu arada ilk önce halı mı bakmalıyız yoksa perde mi?
bence halıııııııı.daha sonra halı ve mobilyaya uygun perdeeeeeeee

anammmm herkes gidiyo:))))))))))))) avonunda güzel saç bakım yağı ben kullanıyom bitti sipariş vericem
süslüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

geçmiş olsun pericik

ikisinide kullandım canım avonda saç ucu onarıcı serum var genelde ya 7 milyon oluyo bu ayda 12 milyon olmuş
ama ben sana hc öneririm ben sipariş vericem hem saçımı uzattı hemde bakım yaptı güzel oluyo öneririm saç dökülmesine karşı şampuan ve bakım yağı var ikisini almıştım ben

hımm tamam canım bunu ben düşüneyin sağol :1hug:

Kızlar bu arada ilk önce halı mı bakmalıyız yoksa perde mi?
Once hali bakmak daha mantikli bence de cnmcm..
anammmm herkes gidiyo:))))))))))))) avonunda güzel saç bakım yağı ben kullanıyom bitti sipariş vericem
zuzucum benim de saclarim cok dokulmeye basladi,suyundan midir nedir bilemedim buranin..İstanbulda iken dokulmezdi fazla..
Ben de cam terebenti,fındık yağı,badem yağı alip sampuanima karistirdim..İstanbulda oyle kullaniyodum bi daha uyguluycam..

valla miscim ben hc al derim bakım yağı süper 19 bitkinin karışımı yağ saçı uzatıyo şampuanda dökülmesini önliyo süperrrrrrrrr

aksam 9 da gidiyorum kizlar ben de istanbul'a..Persembe donucem nasipse..Carsamba da gelinlik provam var aradim hemen..

bide ben mesela hep saç kremi kullanırdım mutlaka watsons un bira özlü saç bakım cilası var süper bişiy bak onu sürekli kullanıyorum saç kremi kullanmıyorum bunu kullandığımdan beri öneririm

günaydın jean cim

iyi yolculuklar miss.okulla bağlantını kesmek için mi gidiyorsun?

zuzuuuuuuuuuuuuuuu kızları engin bilginle aydınlatıyorsun bakıyorum da :) süslüüüüüüüüüüüüüüü

heee valla kaydirigubbakcemile3 kullandıklarımı paylaşıyorum cicişlerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…