bak ben sana bir link vereyim hatta bu sitede de reklamını veriyolar ben iki kutu kullandım hem saçlarımı uzattı hemde süper iyi geldi kullanan biri olarak öneririm
http://www.sacbakim.com/
yan etkiyse bile vücudun alışınca etki de azalacak canımYa kızlar, dün ikinci doğum kontrol hapımı aldım. Ve dünden beri söylemesi ayıptır ishal sorunu yaşıyorum. Görülen yan etkilerde yazıyor da, doktoru aramadan size sorayım dedim. Ne kadar devam edecek bu durum, hapı kullanmaya devam ettikçe böyle mi olacak?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydın cicişlerrrr
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydın kızlar iyi haftalar. Bu hafta umarım herkesin her hazırlıı yolunda gider. Aksiliklere kış kış diyelim :)
bence halıııııııı.daha sonra halı ve mobilyaya uygun perdeeeeeeeeKızlar bu arada ilk önce halı mı bakmalıyız yoksa perde mi?
süslüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüanammmm herkes gidiyo:))))))))))))) avonunda güzel saç bakım yağı ben kullanıyom bitti sipariş vericem
geçmiş olsun pericikadet sancım için doktor adetimden2gün önce başlayacağım bi hap vermişti normalde salı olmam gerekşyodu bende oyüzden dün ilk olarak aldım hapı sabah akşam regl oldum anlamdım ki hem önce geldii belki sıkınıtdan da olabilri ama şimdi normalde aldığım hapı alamadım dün o ilacı içtiğim için karıştırmayayım dedim akşamdan beri çok ağrıyo karnnım off bugün bitsede eve gitsemm
ikisinide kullandım canım avonda saç ucu onarıcı serum var genelde ya 7 milyon oluyo bu ayda 12 milyon olmuş
ama ben sana hc öneririm ben sipariş vericem hem saçımı uzattı hemde bakım yaptı güzel oluyo öneririm saç dökülmesine karşı şampuan ve bakım yağı var ikisini almıştım ben
Once hali bakmak daha mantikli bence de cnmcm..Kızlar bu arada ilk önce halı mı bakmalıyız yoksa perde mi?
zuzucum benim de saclarim cok dokulmeye basladi,suyundan midir nedir bilemedim buranin..İstanbulda iken dokulmezdi fazla..anammmm herkes gidiyo:))))))))))))) avonunda güzel saç bakım yağı ben kullanıyom bitti sipariş vericem
Once hali bakmak daha mantikli bence de cnmcm..
zuzucum benim de saclarim cok dokulmeye basladi,suyundan midir nedir bilemedim buranin..İstanbulda iken dokulmezdi fazla..
Ben de cam terebenti,fındık yağı,badem yağı alip sampuanima karistirdim..İstanbulda oyle kullaniyodum bi daha uyguluycam..
o neyki cnm ya hc?:uhm:valla miscim ben hc al derim bakım yağı süper 19 bitkinin karışımı yağ saçı uzatıyo şampuanda dökülmesini önliyo süperrrrrrrrr
kızlar slmmmm yarın NİKAHIM varçok heycanlıyım ama giyebileceğim beyaz bişey alamadım
günaydın jean cim
iyi yolculuklar miss.okulla bağlantını kesmek için mi gidiyorsun?
zuzuuuuuuuuuuuuuuu kızları engin bilginle aydınlatıyorsun bakıyorum da :) süslüüüüüüüüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?