cnm benim benden daha iyi durumdasindir kesin,dert etme..Ben daha ev bile tutmadim..merhaba arkadaşlar ben de 2 ekimde evleniyorum. inanırmısınız daha pek bir hazırlık yapmadık. sinir stres kafayı yemek üzereyim. mafoldumben
kızlar kuaförle anlaştınız mı ? saç + makyaj 200 diyorlar
Merhabalarrr ..
Ben neler yaptım perde seçerken.... mmm...
Önce internetten kataloglardan araştırdım nasıl perde modelleri var. Ben pek ev gezmesine gitmem. bir tül bir de fon moseli seç altına da güneşlik mi stor mu ne kullanacağına karar ver. Sonra çıktısını al başla perdeci perdeci dolaşmaya. ha tabi öncelikle ortalama bir fiyat alman için de camının kenarlarda boşluk bırakmadan ölçüsünü al genişliğinin. ama perdeciye de kenarlarda boşluk bırakmadan ölçü aldığını söylemelisin. Perdeciye gelip ölçü alıp alamayacağını sormalısın sonuçta sen oratalam bir ölçü veriyorsun ayrıca bittikten sonra montajı için gelebilecekler mi sormalısın. Bu önem verdiğin odaların için ( salon, yatak odası v.s. )
mesela benim arkada bir odam vardı ona model seçmedim. ölçüyü aldım. eminönüne gittim. ölçüme kenar payı olarak 10 cm sağ, 10 cm sol ekledim.( 20 cm ekledim.) boru pileli bir tül bir de altına güneşlik aldım. yanlarına da hazır perdeler var onlardan alıp fon olarak kullanabilirsin. düz birşey alırsan ip geçirip büzülüyor tül de perde de ona düğme dikip kullanabilirsin ama kartonpiyer varsa. yoksa çirkin durabilir. :hulya: işte sana 2 perde öyküsü yerimseniben
cnm cok guzel duruyor kese..a.syapımı kolay bir kese :)
cnm ben pek anlamam ama ordakiler biliyodur herhalde..Cimin bi cikma suresi vardir ve bunu goze almislardir cnm ya..selam kızlar
ufff çok moralim bozuk. az önce düğünümüzün yapılacağı yere gittik şöle bi bakmaya ve resmen kır düğünü yapacağımız yer çamur içinde.. uff ya 28 gün kaldı düğüne ve nasıl çim olucak orda hiç bilmiyorum....
davetiyen de cok guzel olmus cnm..Ben de bi dugun davetiyesi yaptirsamboshayallersmile gerci daha kina icin mekan bulmadim..Bugün forumda bir foto buldum. ve bundan kendime kına davetiyesi yaptım. öncelikle size sonra photoshop'a teşekkür ederim. zemuszemus:lepi:
zaman yaklaştıkça koşturma artıyor haliyle de formda pek fazla kişi kalmıyor...
bende 2 gündür yoktum... c.tesi evimi temizledik annem ablam ben ve k.validem... aslında pek temizleme değilde inşaat pisliğini temizlemiş olduk pek ince ayrıntısına giremedik... temizlik sonrası küçük bi mangal planladık iftarda çok da güzel oldu...
pazar günü de perde işini hallettik en çok perdeleri merak eder oldum... adam çok güzel anlatıyor inşallah dediği gibi de olur... bayram öncesi gelecek ama epey vakit var...
sonra evimize tekrar gittik boyacının yaptığı ve beğenmediğimiz yerleri nişanlımla ikimiz tekrar boyadık :))
biraz komik oldu ama boyacıdan sonra boya yapan bizim halimiz ama öle de hoşumuza gitmemişti...
zaten canımız çıktı h.sonu da böle geçti bugün de mutfak dolabı banyo dolabı ve vestiyer gelecek... iş çıkışı bakmaya giderim artık nasıl olacak diye merakımdan çatlıyorum zaten...
günaydın gelincikler
hayırlısı olsun inş
bende işime son sürat başladım dün 5 derse girdim bile bir öğrencim bankada memur diğeri hostes zaten hosteslere özenirdim dinleyince daha da çok özendim her yere gitmiş yarında gidiyor 5 gün yok süper valla keşke hostes olsaymışım
günaydın kızlarr
Hayırlı olsun canım.
meltemcim hayırlı olsun canım
Ya kızlar, dün ikinci doğum kontrol hapımı aldım. Ve dünden beri söylemesi ayıptır ishal sorunu yaşıyorum. Görülen yan etkilerde yazıyor da, doktoru aramadan size sorayım dedim. Ne kadar devam edecek bu durum, hapı kullanmaya devam ettikçe böyle mi olacak?
Günaydın canımcım, hayırlı olsun yeni işin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?