düğünn daşımm nasılsınopuyorumnanaktan
Doğum günün kutlu olsun zuzum.slm cicişler......bugün benim doğum günüm biliyonuzmu
Miss'im hayırlı olsun canım, şimdi topiğine geçeceğim bakmaya:)ben de var gibiyim kizlar..
canım sen napıyosun almışın eşyalarını güle güle kullan :)
merhaba cnmcm hosgeldin nerelerdesin yahu..Tesekkur ederim bu arada tatlicim..Neler yaptin halletin mi bisiler?Miss'im hayırlı olsun canım, şimdi topiğine geçeceğim bakmaya:)
Merhaba bu arada.
ben yine kocami bekliyorum pericim..kaydirigubbakcemile3
sorma ya oyle gorunuyo cnmcm...pazarlari bi de kapali oluyo sıkıntı oluyo bizde de cnm ya..canım ömrümüz zaten beklemekle geçicek :)) ama sağlık olsun bakk bu saat oldu bizimkide hala büroda galiba çıkmayada niyeti yok sonra bişe yapılca dediğimde hafta sonu bakarız sanki hafta sonu çok ilgileniyo da ...
Hoş buldum canımcım, sormayın yahu son iki gündür yoğun geçiyor. Nikah işlemlerini halettik, istediğimiz an nikahımız kıyılacak(dosyamız öne alınacak:) ), Beyaz eşyalrı çamaşır makinesi hariç kurdurduk, mobilyalar geldi canım ama ufak eksiikleri var hala. Davetiyeye henüz karar veremedik ptesiye kadar düşüneceğiz. Perde için dolaştık bir iki yer ama karar veremedik henüz. Falan da filan. Oyyy çok yorucu bu işler.merhaba cnmcm hosgeldin nerelerdesin yahu..Tesekkur ederim bu arada tatlicim..Neler yaptin halletin mi bisiler?
Merhaba canımcım, iyi ama yorgunum sen nasılsınnn?hannecim mrb nasılsın ?
kizlar ben kacar geldi benimki muck...
kizlar ben kacar geldi benimki muck...
Hoş buldum canımcım, sormayın yahu son iki gündür yoğun geçiyor. Nikah işlemlerini halettik, istediğimiz an nikahımız kıyılacak(dosyamız öne alınacak:) ), Beyaz eşyalrı çamaşır makinesi hariç kurdurduk, mobilyalar geldi canım ama ufak eksiikleri var hala. Davetiyeye henüz karar veremedik ptesiye kadar düşüneceğiz. Perde için dolaştık bir iki yer ama karar veremedik henüz. Falan da filan. Oyyy çok yorucu bu işler.
Merhaba canımcım, iyi ama yorgunum sen nasılsınnn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?