sagol tatlicim olumunekankayizsmile ya her seyi aceleye getiriyo,ben de iyice arastirmak istiyorum..Napcas bakalim..:sm_confused:
benim nisanliminda 11+5de benden sizinki biraz daha uzun oluyormus yahu
yasasiin simar tabi ben severim sevdiklerimi simartmayi canim benim aklinialirimsmile
ama cidden zevkimiz bazi noktalarda benzesiyomus cok cok begendim evini o yuzdenalkisalkisalkis
vallaha mı senin evin nasıl hiç görmedim ben koydun mu kii
albume yuklemek istiyorsan boyutla ugrasmana hic gerek yok album olustur de gozattan resimleri yukle o cook buyuk degilse otomatik boyutlandiriyor zaten canimm yerimseniben
:roflol::roflol::roflol:
valla benimki de öle ama ben önce araştırıom beğeniom iki ya da tek seçeneğe indiriom bu mu bu mu diom o da bu dio alıos:1rolleyes: nasılım:smiley-cool:
ya sorma pericim dedigin oldu..mafoldumben
ya valla agliycam bu adami bekle bekle...mafoldumbenmafoldumben
eh oliim bariknaniknanik
sormaa canımm ondann kullanamıyorrumm zatenn :2:
aldım cnm da gidip başvuru yapsam mı die düşünüom evlendikten sonra 6 ay içinde bile oluo çünkü
cok iyi fikir cnm ben de genelde oyle yapiyorum aslinda artik hep yapcam bu gidisle..sempatiksalakcinni
misicim ağlama kıyamam ben sana seni okadar iyi anlıyorum ki gülme sebebimde aslında kendim geliyo gözümün önüne oyüzden konuştuğumuz gibi missicim böyle kabul edicez bak sen ne istiyosan bi araştır önce sonra tuyanın dediği gibi 2-3 seçeneğe indir sonra onu götür yoksa bişe olmıcak bendde öyle yapıyorum canım biz yardım ederiz sana sen üzme kendini ne istersen getir buraya ortak bi karar veririz tatlımm
ehh oll bari kuzum evine tekrar bakıyorum albümden tek eksik gördüğüm kadarı nazar boncuğu yok eğer yoksa kapını eşiğine yapıştır bikaç tane :)))
boşver yaa emel sende kullandığına say buzaman kadar tatlımm
aa bak onu bilmiyodum ben:tomato:
sizinki kac+kac oluyo cicim :icecream:
misicim ağlama kıyamam ben sana seni okadar iyi anlıyorum ki gülme sebebimde aslında kendim geliyo gözümün önüne oyüzden konuştuğumuz gibi missicim böyle kabul edicez bak sen ne istiyosan bi araştır önce sonra tuyanın dediği gibi 2-3 seçeneğe indir sonra onu götür yoksa bişe olmıcak bendde öyle yapıyorum canım biz yardım ederiz sana sen üzme kendini ne istersen getir buraya ortak bi karar veririz tatlımm
oyle yapicam valla ben de...sagol cnmcm tavsiyen icin..valla ben onu beklersem hiçbişi yetişmiceni anladım böle yapıom uzun zamandır. tavsiye ederim
ay ben biras daha bu odada kalırsam göle dönüşcem.çok sıcakk.. gidiom ben gelincikler mucksss
ay ben biras daha bu odada kalırsam göle dönüşcem.çok sıcakk.. gidiom ben gelincikler mucksss
missicim sakın geldiğinde bişe deme busefer tartışma çıkıyo bişe yapılmıyoo oyüzden şimdilik sakin ol tatlım az zamnın kaldı geçicek bu günlerde en fazla 1-2 ay sonra evimizde ne yemek yapalım bugün diye konuşucaz kaydirigubbakcemile5
iyiyiz cnm hosgeldin..slm kızlarr nbr sinizzzzz
hoşbulduk cnm biraz geçmişe bakayım dedim yeni evler yeni eşyalar paylaşılmış zaman iyice azalıyor herkez hareketliiyiyiz cnm hosgeldin..
evet evet tuyacimin evini gorduk..a.shoşbulduk cnm biraz geçmişe bakayım dedim yeni evler yeni eşyalar paylaşılmış zaman iyice azalıyor herkez hareketli
missicim sakın geldiğinde bişe deme busefer tartışma çıkıyo bişe yapılmıyoo oyüzden şimdilik sakin ol tatlım az zamnın kaldı geçicek bu günlerde en fazla 1-2 ay sonra evimizde ne yemek yapalım bugün diye konuşucaz kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?