2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

sagol tatlicim olumunekankayizsmile ya her seyi aceleye getiriyo,ben de iyice arastirmak istiyorum..Napcas bakalim..:sm_confused:

valla benimki de öle ama ben önce araştırıom beğeniom iki ya da tek seçeneğe indiriom bu mu bu mu diom o da bu dio alıos:1rolleyes: nasılım:smiley-cool:

boşver sen onu benim dediğimi yap. hehekaydirigubbakcemile5

valla benimki de öle ama ben önce araştırıom beğeniom iki ya da tek seçeneğe indiriom bu mu bu mu diom o da bu dio alıos:1rolleyes: nasılım:smiley-cool:

cok iyi fikir cnm ben de genelde oyle yapiyorum aslinda artik hep yapcam bu gidisle..sempatiksalakcinni

ya sorma pericim dedigin oldu..mafoldumben

ya valla agliycam bu adami bekle bekle...mafoldumbenmafoldumben

misicim ağlama kıyamam ben sana seni okadar iyi anlıyorum ki gülme sebebimde aslında kendim geliyo gözümün önüne oyüzden konuştuğumuz gibi missicim böyle kabul edicez bak sen ne istiyosan bi araştır önce sonra tuyanın dediği gibi 2-3 seçeneğe indir sonra onu götür yoksa bişe olmıcak bendde öyle yapıyorum canım biz yardım ederiz sana sen üzme kendini ne istersen getir buraya ortak bi karar veririz tatlımm

eh oliim bariknaniknanik

ehh oll bari kuzum evine tekrar bakıyorum albümden tek eksik gördüğüm kadarı nazar boncuğu yok eğer yoksa kapını eşiğine yapıştır bikaç tane :)))
sormaa canımm ondann kullanamıyorrumm zatenn :2:

boşver yaa emel sende kullandığına say buzaman kadar tatlımm

cok iyi fikir cnm ben de genelde oyle yapiyorum aslinda artik hep yapcam bu gidisle..sempatiksalakcinni

valla ben onu beklersem hiçbişi yetişmiceni anladım böle yapıom uzun zamandır. tavsiye ederim

var da daha asamadım canımm

aa bak onu bilmiyodum ben:tomato:
sizinki kac+kac oluyo cicim :icecream:

5 artı 5 oluo benim

cnm benim sagol bi de istanbulda olsam ablam vardi,geziyoduk bakiyoduk burasi memleketim ama kimsecikler yook..mafoldumbenYeni yeni cevrem olucak nasipse..
Bakalim 30 dk gecti hala yok bizimki benim de en kizdigim sey hazirlanmisken gec kalcam demesi..:mymeka:

ay ben biras daha bu odada kalırsam göle dönüşcem.çok sıcakk.. gidiom ben gelincikler mucksss

missicim sakın geldiğinde bişe deme busefer tartışma çıkıyo bişe yapılmıyoo oyüzden şimdilik sakin ol tatlım az zamnın kaldı geçicek bu günlerde en fazla 1-2 ay sonra evimizde ne yemek yapalım bugün diye konuşucaz kaydirigubbakcemile5

cnmcm cok haklisin aslinda sinirliyim ama surat yaparsam bu defa isleri halledemiycez..Sen bilirsin dicek sinir etcek beni..O yuzden surat yapmiycam ama su isler bi bitsin..Yicem onu...klava:
insallah perim ya o gunleri gormeyi nasip eder allahim insallah.:1hug:

yapcak bişe yk mavi pericimmkaydirigubbakcemile3
bu arada evinizi tutmuşsunuz hayırlı olsunn bizde ramazandan hemen sonra tutucaz inş. herşey yetişirr çook sıkışıcak şimdiden tutarsak boşuna kira vermiş olucaz

Saolun kızlar albüm tarifi için
a.s.

İnşallah yaa o günler bi gelseebayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…