2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

valla bizde antalyaya gidecez ama uygun fiyatlı olur çünkü harcicak çok paramız yok bizde düğünde takılanlardan kullanıcaz zaten.

olmaz luxxorcum onlar senin hakkın nasılsa gönlünce harcaa hihoyyyt

valla bizde antalyaya gidecez ama uygun fiyatlı olur çünkü harcicak çok paramız yok bizde düğünde takılanlardan kullanıcaz zaten.

benim aslında en büyük hayalim kendi evimizin olması, o yüzden takılanların büyük çoğunluğunu birikim amacı ile koyacağım umarım 4-5 yılda az daha biriktiririz üstüne az kredi de çekersek olur inşallabayanssulusmile

benim aslında en büyük hayalim kendi evimizin olması, o yüzden takılanların büyük çoğunluğunu birikim amacı ile koyacağım umarım 4-5 yılda az daha biriktiririz üstüne az kredi de çekersek olur inşallabayanssulusmile

luxxor isteyince herşey olur bende düğündekileri pek harcamak istemiyorum üstüne koyup birazda kredi çekip kendi evimizi almak istiyorum allah yardım eder canım :))

evt canım bizde biran önce ev almak istiyoruz inşallah en kısa zamanda allahım nasip eder
kızlar bende yavaş yavaş çıkıyorum kendinize iyi bakın iyi hafta sonları

görüşürüz tatlım.

kızlar balayı konuşuonz galiba.ben rezervasyon aylar öncesinden yaptırdım ondan baya ucuza geldi. takılardan harcamak istemediğimizden maaştan ödedik taksitle

bolcum iyi tatiller şimdidennn...

TUYA cım evin hayırlı olsun.koltuklara ve sehpalarına bayıldım.birbirlerini ne güzel tamamlamışlar.maşallah.

Tuyacım evin çok hoş güle güle otur canım
çalışma odan benim şimdiki odam :) yoksa eskidende senin odandı sonra evine mi taşıdın acaba ?hiç böyle düşünmemiştim görünce mantıklı geldi valla canım :1hug:

kuzenim balayına WOW Kremlin Palace Antalya/Kundu ya gitti gerçekten çook memnun küçük rusyaya gitti nerdeyse resimlerine bakın çok güzel bana tavsiye etti bende size :1hug:

Back