2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

cnm çok güzel güle güle kullan inşallah ev sizin değilmi maalesf bizimde öyle ama evde çok güzel canım inşallah en kısa zamanda kendi evlerimiz olur.

Ben geldim kızlar. Nasılsınızı. nihayet işyerime internetim bağlandı =)) TUYa eviniz eklemişsin. Banyonu gördüm çok güzel duruyor. Diğerlerine de bakıyorum hemen ama yazmadan edemedim.

cnm çok güzel güle güle kullan inşallah ev sizin değilmi maalesf bizimde öyle ama evde çok güzel canım inşallah en kısa zamanda kendi evlerimiz olur.

inş canım ne kısa zamanda kendi evlerimizi alırız. buna da şükür. beğendin mi evimi:)

evt cnm evde çok güzel sıfır heralde hep böyle evim olmasını isterdim benim ev bunun yanında baya eski:((

evet cnm sıfır ama eşyalar güzelleştirio zaten boşver. hem kiralık ev sonuçta iki gün sora başka yere taşınılır :icecream:

Merhaba arkadaşlar,

Bende 26 Eylül'd evleniyorum kısmetse..Beni de alır mısınız aranıza :)

hosgeldin caniimmmm Şeniz

ya bişi sorcam kendi soyadınızı kullancak mısınız

evin hariiiiika olmus tuya hem de orjinal detaylarina bayildimmm
gule gule eskit hepsini opuyorumnanaktan

ben de soyadimi kullanicam canim bu aradabuyrunnnnnnnnn

selaamm, tuyaa evinin fotoları nerde şekerim albüme mi koydun geçmiş sayfalarda mı?yeni geldim de

hosgeldin caniimmmm Şeniz

evin hariiiiika olmus tuya hem de orjinal detaylarina bayildimmm
gule gule eskit hepsini opuyorumnanaktan

ben de soyadimi kullanicam canim bu aradabuyrunnnnnnnnn

ay tşk ederim cnm yorum yapmadın die sevmion artık beni sandıydımmafoldumben

ya bişi sorcam kendi soyadınızı kullancak mısınız
evet kullanıcamm :))

evt cnm evde çok güzel sıfır heralde hep böyle evim olmasını isterdim benim ev bunun yanında baya eski:((

bolcum hiç sıkma canını evin içindeki eşyalarla geçinmiceksin ki canım önemli olan sizin huzurunuz

tuyacımm evinn çook güzel zevkli döşenmişş allah huzurla otrmayı nasip etsinn
slm bu aradaopuyorumnanaktan
bende kızlık soyismimi kullanmak istiyorum ama nişanlımın soyismi 15 harf oluncaa olmuyo:olmaz:

Back