- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizi sevmemek mumkun mu sayin hatun bayanssulusmile
tuyacımm evinn çook güzel zevkli döşenmişş allah huzurla otrmayı nasip etsinn
slm bu aradaopuyorumnanaktan
bende kızlık soyismimi kullanmak istiyorum ama nişanlımın soyismi 15 harf oluncaa olmuyolmaz:
geçmiş sayfalarda var albümde var paşa gönlünüz nerden bakmak isterse bakın şekerler
bolcum benimki de yeni olamiycak bu gidisle esimin baktigi yerlerde yeni daire yok malesef..napalim hayirlisi..bu arada ben hala esimi bekliyorum gelcek de mobilya bakcas daha..omrum beklemekle geciyo.....
Çook güzel canımm yaa çok zevklisin maşallahopuyorumnanaktan Albüme nası foto yüklüos Tuyacım bana da tarif eder misin ev az daha şekillendi ben de koycam dazemuszemus
Bu arada ben evlenince soyadımı kullanmicam yeter 27 sene kullanmışım zaten biraz değişsinkaydirigubbakcemile3
hahaha çok beklersin sen daha missicimm hani 4,30 alıcaktııı
Tuya arkadaş olurmusun benimle![]()
ay tşk ederim cnm yorum yapmadın die sevmion artık beni sandıydımmafoldumben
ay bilmem ki ne desem. ben senin bildiğin kızlardan :dilcikar:diilim
doru dion sen kullanma şekerimeğerr kullanırsamm 22 harf oluyooo onuda kimm yazıcakkkaydirigubbakcemile3
deli :roflol:
ya bu arada siz nikah tarihinizi almadiniz mi sekercim
eğerr kullanırsamm 22 harf oluyooo onuda kimm yazıcakkkaydirigubbakcemile3
ya sorma pericim dedigin oldu..mafoldumbenhahaha çok beklersin sen daha missicimm hani 4,30 alıcaktııı
ya valla agliycam bu adami bekle bekle...mafoldumbenmafoldumbendokunmayın miss imeesırnaşık şey
ol ol ol tuya benimle arkadaş ollolumunekankayizsmile
ya sorma pericim dedigin oldu..mafoldumben
ya valla agliycam bu adami bekle bekle...mafoldumbenmafoldumben
sagol tatlicim olumunekankayizsmile ya her seyi aceleye getiriyo,ben de iyice arastirmak istiyorum..Napcas bakalim..:sm_confused:gelir şimdi bebişim üzme kendini boşuna stres yapma:teselli:
tuyacımm evinn çook güzel zevkli döşenmişş allah huzurla otrmayı nasip etsinn
slm bu aradaopuyorumnanaktan
bende kızlık soyismimi kullanmak istiyorum ama nişanlımın soyismi 15 harf oluncaa olmuyolmaz:
ya sevilince ne kadar şımarıom fark ettin mii:icecream: sen de beni hiç bozmuon bitanem
Çook güzel canımm yaa çok zevklisin maşallahopuyorumnanaktan Albüme nası foto yüklüos Tuyacım bana da tarif eder misin ev az daha şekillendi ben de koycam dazemuszemus
Bu arada ben evlenince soyadımı kullanmicam yeter 27 sene kullanmışım zaten biraz değişsinkaydirigubbakcemile3
ay bilmem ki ne desem. ben senin bildiğin kızlardan :dilcikar:diilim
ehh bayağı azmış yaa emelcimmhihoyyyt