- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
cnm sen telas yapma senin 2 ayin varmis daha...canım benim düğün 30 ekim:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm sen telas yapma senin 2 ayin varmis daha...canım benim düğün 30 ekim:))
hosgeldin cnm,bekliyoruz resimleri..:1shok:
sizden naber okuyamadım geçmişii
valla cnm biz kocislerimizi cekistirdik bolcana..
cnm biraz kucultebilir misin kocaman oldu..
tuyacım albüm yapsana daha ii olmazmı ben böle göremiyomda(
İyi yapmissin cnm gule gule kullan hepsini..Benim buyuk esya anlaminda bisiyim yok cnm ama detaylarimi halletmistim allahtan..slm kızlar nbr bakalım bende alışveriş yapıyorum iki gündür polonun nevresimlerinde indirim var haberiniz olsun2de yastık hediyeli 45 tl banyo takımı aldım,oklava aldım:)buzdolabına meyve koymak için plastik kaplardan aldım juanın bi yatak örtüsü vardı çok beğendiğim sonraa plaj havlusu aldım markafonide indirimli ordan alabilirsiniz off al al bitmiyo:)
cnm hizliresimden nasil kuculuyo bilmiyorum ama ben paintten yapiyorum..fark ettim) nası yapcam onu hızlı resimdenolmuo
slm kızlar nbr bakalım bende alışveriş yapıyorum iki gündür polonun nevresimlerinde indirim var haberiniz olsun2de yastık hediyeli 45 tl banyo takımı aldım,oklava aldım:)buzdolabına meyve koymak için plastik kaplardan aldım juanın bi yatak örtüsü vardı çok beğendiğim sonraa plaj havlusu aldım markafonide indirimli ordan alabilirsiniz off al al bitmiyo:)
valla cnm biz kocislerimizi cekistirdik bolcana..
cnm sen telas yapma senin 2 ayin varmis daha...
ya canım şuraya bi eklemeyi başariim da onu da yapcam:dance:
bolcum siz naptınız batıştınız mı? banyo takımını çok iyi almşıın canım renkleri varmı bide dayısncolor da bayo takımı var yeni çıkmış çok güzeliçinde klozet takımı ve uygun havluları var onlara bakabilirsin ..
evett:sm_cool:
ya öylede işte tez canlıyım bitsin istiyorum iştee
tuyacım resimleri yüklerken boyut var ordan özel olarak boyut seçeneklerinden yapabilirsin ozaman istediğin kadar büyük yada küçük yapabiliyosun
cnm ben resmi aciyorum once en allta kaydet tusunun yaninda ev sekli gibi bisi var.Onu tikla.Sonra yukardan RESİM menusunden UZAT-EĞ bolumune giriyorum ve yuzdeleri degistiriyorum iste %40,%30 gibi yapiyorum sonra kaydet tusuna basiyorum..nası küçük yapcam bene bi el atın kızlar
heyyy beni özleyen yok anladım be yaaa:dilcikar:
heyyy beni özleyen yok anladım be yaaa:dilcikar: