2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kaydirigubbakcemile3 yap yap bişeyler artık evlendiğinin farkına varsın missim balayındaki durumu nasıldı wireless vardı herhalde otelde akannehir

insallah varir tatlicim..Balayinda artik calismaz da,telefonlari susar insallah..:oklava:
ben seni tutmiim guzelim..Gorusuruz..optumm cook..opuyorumnanaktan

oyle cnm ya napalim..Benimki benden cok yakiniyo calistirtmiyosun die..kaydirigubbakcemile3

aynen yaa nezaman fırsatını bulsa büroya kaçıyooo işte arta kalan zamanlarda bana mafoldumben ya pazar falan demiyoo hep orda hatta dedim ki baalayını biraz olsun uzun tutalım biraz dinleniriz yoksa biha kolay kolay bişe yapamıcaz demezmi bilmiyorum canım okadar uzak olur mu ???delirtecek valla sonundasempatiksalakcinni

aynen yaa nezaman fırsatını bulsa büroya kaçıyooo işte arta kalan zamanlarda bana mafoldumben ya pazar falan demiyoo hep orda hatta dedim ki baalayını biraz olsun uzun tutalım biraz dinleniriz yoksa biha kolay kolay bişe yapamıcaz demezmi bilmiyorum canım okadar uzak olur mu ???delirtecek valla sonundasempatiksalakcinni
benimki de oyle cnm genelde is yerine gidiyo geceleri orda hep..3-4'e kadar calisir cogunlukla..Pazar gunleri esim de gider ofise ama ben geleli beri yollamiyorum bana zaman ayricaksin diyorum o yuzden korkuyo ascik..:1: Gunduz geziyoruz gece gidiyo calismaya pazarlari da..

napalım canım çalışmadan da bişe olmuyoo ama işte insan ilgi bekliyoo ya evlendikten sonra da evde oturup gelemelerini beklicez şimdi buluşma falan derken görüşüyoruzda ozaman nasılsa aynı evdeyiz deyip giderler işee

napalım canım çalışmadan da bişe olmuyoo ama işte insan ilgi bekliyoo ya evlendikten sonra da evde oturup gelemelerini beklicez şimdi buluşma falan derken görüşüyoruzda ozaman nasılsa aynı evdeyiz deyip giderler işee
eve de gec geliyo zaten esim 8 den sonra gelir,hava kararinca..Calismayinca da olmuyo dedigin gibi..Neyse okullar acilsin ben de yogun oluyorum genelde o zaman fazla ustune dusmem..
Aradim bakalim mobilya almaya gidicez aksam ustu umarim bi degisiklik olmaz 4.30 da hazir ol dedi..
ay valla kimsecikler yok burdaa
bugun cidden kimsecikler yok cnm..

eve de gec geliyo zaten esim 8 den sonra gelir,hava kararinca..Calismayinca da olmuyo dedigin gibi..Neyse okullar acilsin ben de yogun oluyorum genelde o zaman fazla ustune dusmem..
Aradim bakalim mobilya almaya gidicez aksam ustu umarim bi degisiklik olmaz 4.30 da hazir ol dedi..

hahaha valla ben çok duydum bu lafları bugün gidicez yarın söz falan derken zaman geçiyoo ama sizinde çok kalmadı

bugun cidden kimsecikler yok cnm..

çoğunun düğünü yaklaştı napsın herkes koşturma içindee senle ben işimiz yok sadece:sm_cool:

ben geldim kızlarr.sonuna evime geldm ve çeyizlerimi yerleştirdim bi iki odanın halısı kaldı. foto eklicem şimdii

Back