Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3 yap yap bişeyler artık evlendiğinin farkına varsın missim balayındaki durumu nasıldı wireless vardı herhalde otelde akannehir
Geldim kızlarrr
hosgeldin cnm..Ayni kaderi paylasiyoruz cnm senle hakkaten benimkinin de isi kendinin..:1no2:
valla canım sizi bilmem de ben balayında en azından kapatırsın teelefonu dedim ama hiç olralı bile olmadı yaa ...
benimki bilgisayar isi ile ugrasiyor cnm kendine ait is yeri var..:hulya:canım avukat benim eşim senin ?
benimki bilgisayar isi ile ugrasiyor cnm kendine ait is yeri var..:hulya:
oyle cnm ya napalim..Benimki benden cok yakiniyo calistirtmiyosun die..kaydirigubbakcemile3çok güzel canım yaa allah bol kazançlar versin :1rolleyes: işte bizede beklemek düşüyoo zor da olsa
oyle cnm ya napalim..Benimki benden cok yakiniyo calistirtmiyosun die..kaydirigubbakcemile3
benimki de oyle cnm genelde is yerine gidiyo geceleri orda hep..3-4'e kadar calisir cogunlukla..Pazar gunleri esim de gider ofise ama ben geleli beri yollamiyorum bana zaman ayricaksin diyorum o yuzden korkuyo ascik..aynen yaa nezaman fırsatını bulsa büroya kaçıyooo işte arta kalan zamanlarda bana mafoldumben ya pazar falan demiyoo hep orda hatta dedim ki baalayını biraz olsun uzun tutalım biraz dinleniriz yoksa biha kolay kolay bişe yapamıcaz demezmi bilmiyorum canım okadar uzak olur mu ???delirtecek valla sonundasempatiksalakcinni
eve de gec geliyo zaten esim 8 den sonra gelir,hava kararinca..Calismayinca da olmuyo dedigin gibi..Neyse okullar acilsin ben de yogun oluyorum genelde o zaman fazla ustune dusmem..napalım canım çalışmadan da bişe olmuyoo ama işte insan ilgi bekliyoo ya evlendikten sonra da evde oturup gelemelerini beklicez şimdi buluşma falan derken görüşüyoruzda ozaman nasılsa aynı evdeyiz deyip giderler işee
bugun cidden kimsecikler yok cnm..ay valla kimsecikler yok burdaa
eve de gec geliyo zaten esim 8 den sonra gelir,hava kararinca..Calismayinca da olmuyo dedigin gibi..Neyse okullar acilsin ben de yogun oluyorum genelde o zaman fazla ustune dusmem..
Aradim bakalim mobilya almaya gidicez aksam ustu umarim bi degisiklik olmaz 4.30 da hazir ol dedi..
hahaha valla ben çok duydum bu lafları bugün gidicez yarın söz falan derken zaman geçiyoo ama sizinde çok kalmadı
bugun cidden kimsecikler yok cnm..
sanirim oyle cnm hepsi calisiyo bi sekilde..senin dugun ne zamandi peki..çoğunun düğünü yaklaştı napsın herkes koşturma içindee senle ben işimiz yok sadece:sm_cool:
sanirim oyle cnm hepsi calisiyo bi sekilde..senin dugun ne zamandi peki..
ben geldim kızlarr.sonuna evime geldm ve çeyizlerimi yerleştirdim bi iki odanın halısı kaldı. foto eklicem şimdii
hosgeldin cnm,bekliyoruz resimleri..:1shok:ben geldim kızlarr.sonuna evime geldm ve çeyizlerimi yerleştirdim bi iki odanın halısı kaldı. foto eklicem şimdii