- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
hoş geldin missim :1hug:
hosbulduk cnmcm..olumunekankayizsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldin missim :1hug:
hannem nerde acaba missim?
heheh yarışıyorz birbirmizle jean cim:1hug: bakalım ne kadar sade olacak gelinliğin genelde aynıyız ya zemuszemus
minik gelin kaydirigubbakcemile3
ozzy ben goremedim gelinligi arkadas mi olmamiz gerekiyo tatlim..
heheh yarışıyorz birbirmizle jean cim
olduk bilem canımmmmm.koltuk takımını naptınnn
cnmcm yok ev belli diil henuz..:1no2: Esim bugun dukkan tasima isini bitiricek sonra da o konuyu halledicekmis..:sm_confused:..İnsallah sigar artik olculerini alirim ona gore bakcaz..aaa evet doğru kesin onunla birliktedir hasret gidersinler
canım senin konuna da baktım yorum yazdım gerçekten güzel beğendim ben ama daha ev belli değil dimi?yatak odası kapaklı ya sığmama durumu olabilir![]()
cnm napalim bugun halledicez gidip..Son vermek istiyorum artik bu ise..Ona gore hali,perde bakarim artik..olduk bilem canımmmmm.koltuk takımını naptınnn
canım inşallah herşey gönlünce olsun senin.hepimiz elbirliğiyle içine sinen olsun diye fikir veririz burada ileride.
Evet evet..canım inşallah herşey gönlünce olsun senin.hepimiz elbirliğiyle içine sinen olsun diye fikir veririz burada ileride.
Ben de aksam kayinvalidemde kalcam dun aradi gel die,annemler yaylada olunca sahip cikiyim dio..
Evet evet..
yawwww nerde....Benim kocanin tek dusundugu is hayatim..kaydirigubbakcemile3yaa ne güzel kalabiliyorsun canım ama eşinin durumunu anlayabiliyorum diyordur ben karımla yatamadım o annemle yatıyo sırnaşık şey
yawwww nerde....Benim kocanin tek dusundugu is hayatim..kaydirigubbakcemile3
delikafadulden missim yandın valla üstüne pc desenli çamaşır giy sempatiksalakcinni
ayyyyy jeanim öldurdun beni..:roflol:Hakkaten ole bisi yapiim ben bu herife...