2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

teşekkürler luxxor cum.o senin sevimliliğin

luxxor ben de bilmez olaydımD
glop gelinlik içine yerleştirilio iç çamaşırı gymiosun bu sayede

üstü drape ama biraz işleme gelcek öyle kalmicak çok boş geldi bana öyle

hımm anladıımkaydirigubbakcemile3 evet canım ben de onu dicektim bu haliyle kalırsa fazla sade gibi, gerçi eteği ile de bütünler, kabarık etek mi istiosun? model olarak hoş durmuş askıları filana.s.

luxxor ben de bilmez olaydımD
glop gelinlik içine yerleştirilio iç çamaşırı gymiosun bu sayede

üstü drape ama biraz işleme gelcek öyle kalmicak çok boş geldi bana öyle

iç çamaşırsız üst daha rahat bencede, nişanlığımda öyleydi gelinlikde öle bolen li mi gloplumu her neyse ismi işte :)) sempatiksalakcinni

hımm anladıımkaydirigubbakcemile3 evet canım ben de onu dicektim bu haliyle kalırsa fazla sade gibi, gerçi eteği ile de bütünler, kabarık etek mi istiosun? model olarak hoş durmuş askıları filana.s.

evet canım ozzyninkine benzio eteği aslında o şekilde parça parça kabarık
ama kesinlikle bu hali çookk sade azcık süs güzel yapcak :)
iç çamaşırsız üst daha rahat bencede, nişanlığımda öyleydi gelinlikde öle bolen li mi gloplumu her neyse ismi işte :)) sempatiksalakcinni
anam bizde yokki bişi sade glop yetmedi işte
gittim destekli bol dolgulu aldım
aman diksin işi ne yaa aaa okadan para verioz heheopuyorumnanaktan
yarın baskın yapcam gelinlikçiyesempatiksalakcinni

olayım bebem :)):1hug:

olumunekankayizsmile

Eminim çok güzel olucaktır.kaydirigubbakcemile5

Benim de dün kırlentlerim gelmiş, yamuk tv ünitesi kapağını değiştirmişler filan, masanın sorunu için de pazar bakıcaklarmış. Ama henüz göremedim bu akşam bakıcam hemen iftardan sonraazemuszemus

ozzy gelinlik harika sende çok tatlıymışsın ne güzel gülmüşsün öyle canım benim

lepi saniye farkıyla kaçırdım senin gelinliği ben söz ver bitince koyacaksın resmi :1hug:

canım bende avrupa yakasındaydım herhalde ucuzluk için ümraniyeye gitsem yol parasıyla dengelenir benim ucuzluğum kaydirigubbakcemile3 ama davetiye bayağı ucuzmuş netten mi sipariş vermiştin?yoksa dükkanları var mı? kaydirigubbakcemile2

koyucaz lepik sözü jean:))

luxxor gözün aydın
benim yanlış baza yılan hikyaesi oldu gelemediler bi türlü gidip dövcem hepsini sonundaalsanaalsanasmile

koyucaz lepik sözü jean:))

luxxor gözün aydın
benim yanlış baza yılan hikyaesi oldu gelemediler bi türlü gidip dövcem hepsini sonundaalsanaalsanasmile

tamam canım anlaştık :1hug:
şu yatakçıları bende döveceğim benimki bellona mobilya aynıysa buluşup dövelim onlarda hala gelmediler sempatiksalakcinni

yk evgör benimki
deli ettiler ya arıorum tamam gelcez dio
geleceği gün teslimatçılar yopunuz dio
ikinci hafta bitcek böle gidio
tam manyaklara denk geldik

yk evgör benimki
deli ettiler ya arıorum tamam gelcez dio
geleceği gün teslimatçılar yopunuz dio
ikinci hafta bitcek böle gidio
tam manyaklara denk geldik

bnm ufak oda kanepelerim gibi deli ettiler yaaaaaa tamam kanepeler uymadı geri götürdünüz köşe yapalım dediniz dee hani nerdeeeeeee alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…