2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

dilşad cım bayıldım kına yerine.süpermiş.
meltem cim iş görüşmesi ne oldu merak ettim?

bu arada kızlar gelinlik albümü yaptım baksanızaaaaaaaaaa :D
ama şey ufak tefek değşiklikler olacak.yaka daha bi V şeklinde gelecek.drapelerin bittiği yere taş eklenecek.öle düşünün yani.o fotolarda yaka makasala kesilmiş hali de :D

nerde canım bu albüm özel albümünmüüü

ozzycim çok güzel çok yakışmış taşlarla çok güzel olucak benim aysirada beğendim model de buna benziyoo ayy çok yakışmış canım :))

ozzyy bzim gelinlikler etek yaka baya benzer olacak canım:))
ben beğendim gelinliğini
yaka açıklığı falan gayet güzel
senin kollar hafif kayık gibi gelio benimkide askı şekline olacak neredeyse en belirgin fark bu
çok da yakışmış sana canım

saol lepi cimmmmmmmmmm.ben de beğendim ya.o bel oturuşu fln düşündüğümden iyi olmuş.hepimizin içine sinsin inş.

ozzycim çok güzel çok yakışmış taşlarla çok güzel olucak benim aysirada beğendim model de buna benziyoo ayy çok yakışmış canım :))
çok sağol mavicim pericimmmmmmmm mutlu ooldum :D

ozzy arakadaşım deilsin arkadaşım olurmusun?

oldum bilemmmmmmmmmmmmm

bu arada mavi pericim.site ztn bi anormal.ondan tek sen okuyo göüzkebilirsin :D

ozzyy canım iş görüşmesi tam bi fiyasko ile sonuçlandı... yolda adamı aradım işyerini tam adresini almak için ki o da tarif etti nese zar zor bulduk ta adam işyerinin adını saklıyor gibi geldi çünkü koskaca diyaliz merkeziymiş adam no söylüyor felan sonra bi baktık adam yok dışardaymış görüşmesi varmış dedim sağolun ben almayım bekleyemem dedim çıktım...

bu arada beni de arkadaşın olarak eklermisin... gelinliğini görmek istiyorum...

amin canım inşallah
askılı modellerde göğüs açıklığını ayarlamak önemli oluo
sende gayette güzel ayarlanmış
bel göğüs çok güzel oturmuş
buaarda ölesine yapmışsındır o opuzu ama o saç modeli de çok güzel olmuş bence öyle bişey düşünebilirsin:)

ozzym çok güsel olmuşsun çok yakışmış maşş.
özellikle bel kısmı süer tatlım sende çok şirinsin haaaaa
o senin şirinliğim şekerim :-) teşekkürler

ozzyy canım iş görüşmesi tam bi fiyasko ile sonuçlandı... yolda adamı aradım işyerini tam adresini almak için ki o da tarif etti nese zar zor bulduk ta adam işyerinin adını saklıyor gibi geldi çünkü koskaca diyaliz merkeziymiş adam no söylüyor felan sonra bi baktık adam yok dışardaymış görüşmesi varmış dedim sağolun ben almayım bekleyemem dedim çıktım...

bu arada beni de arkadaşın olarak eklermisin... gelinliğini görmek istiyorum...
hayırlısı olsun cnm.vardır bi hayır.ekledim bileee bu arada :-)

amin canım inşallah
askılı modellerde göğüs açıklığını ayarlamak önemli oluo
sende gayette güzel ayarlanmış
bel göğüs çok güzel oturmuş
buaarda ölesine yapmışsındır o opuzu ama o saç modeli de çok güzel olmuş bence öyle bişey düşünebilirsin:)
evet lepicim dağınık topuz düşünüyorum ztn.bu gelinliğe açık saç olmaz çünküm

ozzzy canım çok güzel gözüküyorsun bu haliyle bile, taşlar falan eklensin tadından yenmezz :))

sağol hatige cim :) çok teşekkürlerrrrrrrrrropuyorumnanaktan

Back