valla kızlar bitmiyo bu kavgalar artık okadar bunaldımki anlatamam size ve hep kaynanamın yüzünden çıkıyo tabi onların ruhu duymuyor hiç derdini ben çekiyorum valla en iyisi annesiz erkekle evlenmek keşke öyle biriyle evlenseydim diyorum ilerde bunlar bana çok sorun çıkaracaklar daha şimdiden böyleler yani(
üzülme cnm yaaaa, kayınvalide nin derdi ne meselaaaa
Ne bileyim canım ya ben de anlamadım bu tavırlarını aslında paraları var var olmasına ama çok pintiler her şeyde istete istete veriyorlar gıdım gıdım. İnsan sorar yavrum ne eksiğiniz kaldı tamamlayalım die. Olan nişanlıma oluyo o üzülüo yazık. Mesela benim kendi ailemin durumu onlar kadar iyi olmamasına rağmen daha çok çaba gösteriyorlar. Ayıp yanii.
valla canım onun derdi bitmiyo takmış çal çaputa bende sevmiyorum dedim diye olay oldu ogünden beridir bana bi soğuk hanımefendi çok lazım sanki habire bişeler dikiyor gerek yok diyorum ama anlayana.
yaa hep böle oluyor zaten. nikah tarihini de 6 ay kala gittim almaya 19/09/2010 tarihine 20.30 a alabildik yer yoktu.
Bahar hoşgeldin tatlım napıosun? Bayramda Denizliye gelcez inşallah bilio musun, Nişanlımın kuzeninin düğünü var 3. günü
valla canım onun derdi bitmiyo takmış çal çaputa bende sevmiyorum dedim diye olay oldu ogünden beridir bana bi soğuk hanımefendi çok lazım sanki habire bişeler dikiyor gerek yok diyorum ama anlayana.
aaa peri kız sen niye küfür ediyon bakem:))))))))))))
:roflol:valla canım idare et et bi yere kadar doluyo insan bi yerden sonra ve patlıyosun.bolcum boşver ya siktirsin ne isterse sen onları kullanmak zorunda değilsin ki koyarsın biyere geldikçe baazılarını çıkartırsın napıcaksın biraz idare edtmek bize düşüyoo
aaa peri kız sen niye küfür ediyon bakem:))))))))))))
diktirsin demek istedi pericim sanırım
zuzu için fesatttt naber yavrum :)
kızlar öptüm hepinizi. Görüşürüz sonra.opuyorumnanaktan
aşkolsunn ya :)) sende açık buldun ya hemen söyleeeaaa peri kız sen niye küfür ediyon bakem:))))))))))))
diktirsin demek istedi pericim sanırım
zuzu için fesatttt naber yavrum :)
pericimin eli sürçmüş bencehahahaha ama içi fesat zuzu karıştırdı ortalığı hahaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?