2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Bahar hoşgeldin tatlım napıosun? Bayramda Denizliye gelcez inşallah bilio musun, Nişanlımın kuzeninin düğünü var 3. günü

valla kızlar bitmiyo bu kavgalar artık okadar bunaldımki anlatamam size ve hep kaynanamın yüzünden çıkıyo tabi onların ruhu duymuyor hiç derdini ben çekiyorum valla en iyisi annesiz erkekle evlenmek keşke öyle biriyle evlenseydim diyorum ilerde bunlar bana çok sorun çıkaracaklar daha şimdiden böyleler yani:((

üzülme cnm yaaaa, kayınvalide nin derdi ne meselaaaa

üzülme cnm yaaaa, kayınvalide nin derdi ne meselaaaa

valla canım onun derdi bitmiyo takmış çal çaputa bende sevmiyorum dedim diye olay oldu ogünden beridir bana bi soğuk hanımefendi çok lazım sanki habire bişeler dikiyor gerek yok diyorum ama anlayana.

Ne bileyim canım ya ben de anlamadım bu tavırlarını aslında paraları var var olmasına ama çok pintiler her şeyde istete istete veriyorlar gıdım gıdım. İnsan sorar yavrum ne eksiğiniz kaldı tamamlayalım die. Olan nişanlıma oluyo o üzülüo yazık. Mesela benim kendi ailemin durumu onlar kadar iyi olmamasına rağmen daha çok çaba gösteriyorlar. Ayıp yanii.

Kimileri işine gelmiyor öyle ne eksiğiniz var demek... Yaa aslında bizde mesela çeyiz serildiğinde (ki ben sermeyeceğim) çeyizi görmeye gelmeden ne eksiğin varsa onu alalım diyor...

Bahar hoşgeldin tatlım napıosun? Bayramda Denizliye gelcez inşallah bilio musun, Nişanlımın kuzeninin düğünü var 3. günü

HOSBULDUK CNM GECMISI OKUCM dıye takıldm da gec gördm yazdgnı ne güzel canım buyrun inşallah bayram zamanı artık telaşlar son noktaya ulasacakopuyorumnanaktansen nasılsın cnm nasıl gıdıyo

valla canım onun derdi bitmiyo takmış çal çaputa bende sevmiyorum dedim diye olay oldu ogünden beridir bana bi soğuk hanımefendi çok lazım sanki habire bişeler dikiyor gerek yok diyorum ama anlayana.

bolcum boşver ya diktirsin ne isterse sen onları kullanmak zorunda değilsin ki koyarsın biyere geldikçe baazılarını çıkartırsın napıcaksın biraz idare edtmek bize düşüyoo

Son düzenleme:
bolcum boşver ya siktirsin ne isterse sen onları kullanmak zorunda değilsin ki koyarsın biyere geldikçe baazılarını çıkartırsın napıcaksın biraz idare edtmek bize düşüyoo
:roflol:valla canım idare et et bi yere kadar doluyo insan bi yerden sonra ve patlıyosun.
aaa peri kız sen niye küfür ediyon bakem:))))))))))))

kaydirigubbakcemile5 benim kaynanaya canım

kızlar öptüm hepinizi. Görüşürüz sonra.opuyorumnanaktan

öptümm hannecimmm
aaa peri kız sen niye küfür ediyon bakem:))))))))))))
aşkolsunn ya :)) sende açık buldun ya hemen söyleee:oklava: düzelttim hemmmm

diktirsin demek istedi pericim sanırım :D
zuzu için fesatttt naber yavrum :)

saol ozzycim aynen öyle demek istedim yazarken hata olmuş yaa :kedi: evet içi fesattt :)))

pericimin eli sürçmüş bence :D hahahaha ama içi fesat zuzu karıştırdı ortalığı hahaaaaaa

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan saol ozzycim...

Back