Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar slm çok moralim bozuk eşimle kavga ettik bana düğünde görüşürüz deyip kapattı telefonu okadar sinirliyimki anlatamam size(
Bolcum canım yine sinir anlarından biridir boşver o sırada ağızdan olur olmadık şeyler çıkıyor... neden çıktı kavga...
Günaydın tatlım.Aynı sorun bizim evde de var malesef.
19 Eylül'de Allah nasip ederse.
kızlar slm çok moralim bozuk eşimle kavga ettik bana düğünde görüşürüz deyip kapattı telefonu okadar sinirliyimki anlatamam size(
yaaa canım gittiğimiz perdecilerden bazısı kruvaze tarzına fon gitmez diyor kimi salonda güzel durur diyor... bence çok gerekmezde hani salon yaa güzel duracaksa olsa iyi olur...
Darısı başıma valla. biz hala halı perde almadık.
Perdeleri nereden aldın canım?
bizde iki üç gündür perdelere bakıyoruz artık karar verme aşamasındayızda çok pahalı yaa dün bi yer fiyat verdi 3,750 nakit diyor yuhh yaa fiyata bakın...
salona ve yatak odasına kruvaze tarzı istedik oturma odasına katlamalı mutfağa da ipli perde... zaten boş odaya sadece store olacak... yaa acaippp para kazanıyor bunlar yaa...
Ya düğün stresinden bibirimizi yiyoruz resmen. Sonra da pişman oluyoruz birbirimizi üzdüğümüze. Eminim sinirler yatışınca eşin de pişman olacak yanlışını anlayacaktır canım. Allah şu günleri, güzel bir şekilde atlatmayı nasip etsin bize.kızlar slm çok moralim bozuk eşimle kavga ettik bana düğünde görüşürüz deyip kapattı telefonu okadar sinirliyimki anlatamam size(
bilmiyorum artık kavgalarımızın çoğu kaynanamların yüzünden çıkıyo zaten kafayı yedirecekler bana bigün hepsini parçalamak geliyo içimden şu anda nefret ediyorum hepsinden
salon perdelerimizi Linens ten yaptırdık. modelleri; fon olarak japon perde, tül katlamalı, güneşlik olarak da stor kullandık.
bizde iki üç gündür perdelere bakıyoruz artık karar verme aşamasındayızda çok pahalı yaa dün bi yer fiyat verdi 3,750 nakit diyor yuhh yaa fiyata bakın...
salona ve yatak odasına kruvaze tarzı istedik oturma odasına katlamalı mutfağa da ipli perde... zaten boş odaya sadece store olacak... yaa acaippp para kazanıyor bunlar yaa...
sıkıştırıyom valla, küçük odamda var bi talihsizlik kanepelerim uymadı geri gitti yeniden yapılacak..akannehir
salon perdelerimizi Linens ten yaptırdık. modelleri; fon olarak japon perde, tül katlamalı, güneşlik olarak da stor kullandık.
Meltemcim selam canım, hangi semttesiniz tatlım? Ben kendi perde aldığım yeri önerebilirim Dikmende çok güzel modelleri var ve uygun fiyata yapıyor. Eğer Çankayada iseniz ?
Ahh haticecim sorma bizde de öyle aksilikler çıktı hep, en son da neyi fark ettik biliyo musun? Salon masamda bi bozukluk var, cilasını mı tam yapmamışlar artık verniğinimi sürmemişler bilmiyorum, parmak izi kalıo siliosun geçmiyo, onun değişmesini istedik önce exper göndericeklermiş bakıp inceliceklermiş eve bi sürü işşeyvahedigeldismile
Canım benim yaa gerilmemek mümkün değil bi evlensek de rahata ersek, ama biraz da stratejik davran bolcum, onun ailesi için bişi söleme yorum yapma pek, erkekler hassas oluyor bu konuda, nişanlının iyi bi zamanında da ona kırıldığın noktaları tatlı dille anlatırsın.
Hayırlı olsun spirit aldıkların iyi günlerde kullankaydirigubbakcemile5
bilmiyorum artık kavgalarımızın çoğu kaynanamların yüzünden çıkıyo zaten kafayı yedirecekler bana bigün hepsini parçalamak geliyo içimden şu anda nefret ediyorum hepsinden
evet çok fazla istiyorlar. bizim pencerelerimiz normal pimapen pencerlerin 2/3 ü büyüklükte 3 pencere için Linens'te (tül fon stor fiyatı) 1100 tl verdik. aslında 2200 olacakmış ama kampanya varmış şubatta yaptırdık. japon perde yaptıracaklara da öneri de bulunmak isterim. daha kalın bir kumaştan yaptırmalılar
Luxxor tatlım biz istanbul yolundan baktık fabrika satış mağazası sonra ipek mobilyanın içindeki perdeciden bi de en son sitelerden... Sitelerden baktığımız arkadaşımın kardeşi uygun fiyata yaparmı bilmem...
canım bu fiyat sadece tek cam için mi???
Aslında sitelerde de uygun fiyatlı olması lazım canım yaa bi de oraya sorun bakalımbilmiyorumkismile