- 28 Nisan 2008
- 171
- 7
- 118
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm canımhello..![]()
hayırlısı ise olsun canım :)) bol şanslarkızlar bende birazdan çıkarım bi iş görüşmesine gideceğim ama hiçç gitmek istemiyorum semti bile kötü de önyargılı olmak istemedim... zaten şimdi düğün öncesi bi yere kıpırdamak istemiyorum ama aracı olanlar var kırmak istemedim mecbur gideceğim....
tam sopalık yaaaaaaaaaaaa bi de ne dio var ya.herşeye netten bakıosun aç bak erkekler kadın dırdırından nasıl nefret eder dio yagülim mi ağlım mi.çene pabuç gibi oldu herşeye cvp veriyo
sanki özel şeylerim için söyleniyorum.Allah ım sana geliyorum
çok kızdım
hımm eğer burda oturmayacaksanız salonda beyaz olabilir.bak o zaman.kafan karışık belli şöle yapalım.fiyat konusunu da düşün.içine sineni de.gri takım da öle klasik bi model değil.ve bence fikrimi sorarsan gri ve mor kombinasyonuyla o salon şahane olur.
bu beyaz takım daha uygunsa bunda da şöle yapabilrisin.tüm salonun bembeyaz olacağı için renk lazım.iki tekli koltuğunu krılentinin deseninden yaptırısın.odana da kırmızı turuncu gibi akseuarlar hatta kırlentler alırsın.perde ve halıda da biraz ama çok değil renk kullandın mı herşey oturur
walla bugun gidersek artik siparisi geccez cnmcm..Ben gri takimi seviyorum aslinda son kez beyaz takima da bakip karar vericem olmadi..Benim kocis de cildircak yakinda durup durup karar degistiriyorum..hımm eğer burda oturmayacaksanız salonda beyaz olabilir.bak o zaman.kafan karışık belli şöle yapalım.fiyat konusunu da düşün.içine sineni de.gri takım da öle klasik bi model değil.ve bence fikrimi sorarsan gri ve mor kombinasyonuyla o salon şahane olur.
bu beyaz takım daha uygunsa bunda da şöle yapabilrisin.tüm salonun bembeyaz olacağı için renk lazım.iki tekli koltuğunu krılentinin deseninden yaptırısın.odana da kırmızı turuncu gibi akseuarlar hatta kırlentler alırsın.perde ve halıda da biraz ama çok değil renk kullandın mı herşey oturur
bitti canım işte ama ben de ufak da olsa bişiler olunca rahat edemiyorum.bende de var az delilik ama cevaba bak ya![]()
efet tatlim dogru soyluyosun kullanimi zor olur..Gri takim fiyat olarak daha cok aslinda ama yatak odasi,oturma odasi,salon ayni yerden olursa indirim yapilir dio kocis..slm canım
bende ozzy katılıyorum gri ve mor çok güzel olur ama bunuda beğendiysen biraz kullanımı zor olucak galiba canım bunuda düşün
Ben perde için bir eminönüne gidiyim diyorum. Zaten ne varsa orada var galiba.
en güzeli olsun miss cim sana inşallah
amin cnmcm cumlemize..Valla bana gazi verdiniz,griyi almis olarak donerim..![]()
cnm perdeye nasil,neye gore karar veriyoruz..Hicbi bilgim yok guzelim..eminönü de aynıdır boşuna yol parası hem de eve çağıramassın ölçü almaya.
ama küçük bir oda ise, tül ü o kadar önemli değilse oradan kendin ölçü alarak hazır perde veya tül alabilirsin. ben arkada bir odam vardı ona öle yaptım. :1closedeyes:
tamamdir guzelim hade iyi provalar..Bekliyoruz resimleri aksam..Ya da en kotu msj at bana ben aksam disardayim..:1hug:kızlar çıktım ben de.bi saate fln son gelinlik provasnıa gidicem.foto çeker gösteririm size.öpüyorum sizi
hayırlısı olsun güzelimamin cnmcm cumlemize..Valla bana gazi verdiniz,griyi almis olarak donerim..![]()
kızlar çıktım ben de.bi saate fln son gelinlik provasnıa gidicem.foto çeker gösteririm size.öpüyorum sizi
spirit uyguna almışssın baya hayırlı olsun
selamlar gelinciklerim sipirit hoş geldin
henuz diil cnm,sevgili esim dukkan tasiyo su anda firsat bulamadi henuzboshayallersmileiyi canım ananemlerden geldim şimdi senden naber aldın mı grileri :)
henuz diil cnm,sevgili esim dukkan tasiyo su anda firsat bulamadi henuzboshayallersmile
henuz diil cnm,sevgili esim dukkan tasiyo su anda firsat bulamadi henuzboshayallersmile[/QUOTE
canım ya zaten ikimiz kalıcazz sonunda hiçbişeysiz bukadar çalışan kocalar sonucunda fırsat bulup bişe alamıcazz yaaaaa