• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ben de bi haber vermeye gelmiştim
eşayarlım tamalandı hepsi geldiler bugün itibariyle:)
ama gülseciğim senin gibi herşeyim yerli yerinde değil ben de paylaşcam inşallah bu şekilde bigün:)

gülse mutfağın çok hoşuma gitti yemek takımın çok hoşuma gitti bide kelebekli olan duvarın nasıl yaptın o kelebeği yapışkanmı
saolasın cnm beyenmenize sevindim kelebeklerim duvar stickeri kendim yapıştırdım mutfak masamın olduğu duvarada kırmızılı istiyorum şimdi küçük bi ayrıntı ama evin havası değişiyor

ama gülseciğim senin gibi herşeyim yerli yerinde değil ben de paylaşcam inşallah bu şekilde bigün:)
merakla bekliyoruz cnm ben ramazan dolayısıyla erken bitirdim iyide oldu kafam rahat artık. ayyy bu arada kızlar bi dahaki ay bu gün benim kınam varrrrr :kedi:

zuzum inşallah bi aya tamalanacak çeyizlerle
ama koşmaca kısmı biti ben de rahatladım:)
gülse evet stickerlar havayı çok değiştiriyor
benim çöp kutularım sade beyazdı
sitcker yapıştırdım çok cici oldular
duvalrlarıma da aldım iki tane
en son yapıştırcam artık
1 liraya şahane duvarlar oluyor:)

kızlar bende bu stickerlardan istiyorum ama ev kira olacak acaba evden çıkarken onları çıkarabilirmiyiz gittiğim evde tekrar nasıl yapıştırırm onu düşünüyorum.

gulsecim evin çok güzel olmuş. iyi günlerde oturun.
enimsecim davetiyen şık olmuş.
biz de cumartesi günü davetiye ve nikah şekerlerimizi teslim aldık. köşemizz geldi.
dün de ayakkabımı aldım. (birazdan ekleyebilirsem deneyeceğim)
beyaz eşyalarımız da az önce gelmiş

enimse kız yaparım sanada ay oruçlu oruçlu unuttum hee canınınz çekecek şimdi beğendinim enimse:)

kızlar albümüme bakın dün ark doğum günüydü pasta yaptım dün tarihli olana bakın resmin altında dünün tarihi var diğerleri eski bide tuzlu kuru pasta yaptım :)oruç durumları vvar ama bakın yinede:)

bol canım duvara zarar vermio sökmesi basit ne çok üzçlü nede hemen kalkan cinsten yapışkanı
benim şimdiki odamdavar yapıştırırken denemiştim kaldırmayı
ama kaldırdın mı bidaha yapıştıramazsın
yapışkanı gidiyor eskisi kadar iyi tutmaz
zaten ucuz ya yeni ev iin de al bi tane yedek dursun eğer bulamam diosan

çok güzel cnm iyi günlerde oturun inş. eşyalarında bi girsin eve bak nasıl havası değişicek :nazar:

inşallah canım yaa bittiğinde resimlerini koyarım siz zaten 1 aylık evli olucaksınız :))

inşallah lepiicimm
valla o kelebekleree bayıldım ya çok değişik bir hava vermiş gülse

bursada çok varrr kuzumm galiba onlar ıkea da var

Back