Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet evet alkisalkisalkis
ay yanlıs olmus sekerrne bok içime sındı nede cok begendım :))))))))))))))))))))))))
alemsin heee enimse güzel kız sade ve şık bitanem
sımdı duzelttım cnmenimse ben göremiyorum verdiğin linke tıklayınca başka bişe çıkıyooo
tatlımm gördum ben davetyenı cok gzel ve cicii bende olardan ıstedım cokk annemde sık bişi olsun dedı mafoldumben ama bence onlar cok sık ve güzellllkızlar bizde haftasonu salonumuzu boyattık kum beji modaya uyduk bu hafta izne ayrılıyorum çok şükür 1 hafta ama haftasonuda temizlikçi gelecek sonrada çeyizlerimi götürüp yerleştirecem artık:)) umarım herşey güzel olur ozzycim evinin resimleri kaçıncı sayfada akşam eve gidince bakim enimsecim senin davetiyenede akşam bakıcam.
kızlar bizim davetiye bitti face ekli olanlar görmüştür kimse yorum yapmadı ama(
zuzucum sevgilinle konuşmussun bu arada yazık ya çocuk askere gidecekse üzme bence nişan olmasa bile aranız ii gitsin.
evt cnm öyle oldu ayarlamaya çalışıyorumSlm kızlar sabah bi selam verdim sonra iş yoğunluğundan bakamadım...
Gülse canım resim çok büyük olmuş...
kızlar bizde haftasonu salonumuzu boyattık kum beji modaya uyduk bu hafta izne ayrılıyorum çok şükür 1 hafta ama haftasonuda temizlikçi gelecek sonrada çeyizlerimi götürüp yerleştirecem artık:)) umarım herşey güzel olur ozzycim evinin resimleri kaçıncı sayfada akşam eve gidince bakim enimsecim senin davetiyenede akşam bakıcam.
kızlar bizim davetiye bitti face ekli olanlar görmüştür kimse yorum yapmadı ama(
cnm ordan yüklüyorum boyut ayarı yapmayı unutuyorum direk yükleniordu şimdi boyut ayaraı yapmak gerekiyor :sinifsinif:gulsecim sen nerden yüklüyosun fotoları hızlı resim.comdan yükle boyut küçült biraz pek görünmüyoo
saol cnm teşekkür ederimgülsecım esyaların cok güzelleer özellıkle yatak odasının tüllerine bayıldım sanırım bu perdelerı daha önce eklemıstın cok sık