• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

aman ne bilim be bol şaşırdım kaldım ben birazdan gelicem kaybolmayın bir yere emi cicişlerim

evet evet alkisalkisalkis

ne bok içime sındı nede cok begendım :))))))))))))))))))))))))
alemsin heee enimse güzel kız sade ve şık bitanem
ay yanlıs olmus sekerr:D
enimse ben göremiyorum verdiğin linke tıklayınca başka bişe çıkıyooo
sımdı duzelttım cnm
kızlar bizde haftasonu salonumuzu boyattık kum beji modaya uyduk bu hafta izne ayrılıyorum çok şükür 1 hafta ama haftasonuda temizlikçi gelecek sonrada çeyizlerimi götürüp yerleştirecem artık:)) umarım herşey güzel olur ozzycim evinin resimleri kaçıncı sayfada akşam eve gidince bakim enimsecim senin davetiyenede akşam bakıcam.
kızlar bizim davetiye bitti face ekli olanlar görmüştür kimse yorum yapmadı ama:((
tatlımm gördum ben davetyenı cok gzel ve cicii bende olardan ıstedım cokk annemde sık bişi olsun dedı mafoldumben ama bence onlar cok sık ve güzellll
zuzucum sevgilinle konuşmussun bu arada yazık ya çocuk askere gidecekse üzme bence nişan olmasa bile aranız ii gitsin.

işte büyüklere o tip davetiyeler garip geliyo biraz biliyomda aman umursamadım artık ne derlerse desinler:))

enimsecim çok güzelmiş canım bende buna bakmıştım bende sade olsun istiyorum ben çok beğendim nekadar canım :)) sen benim evin fotolarına bişe demedin ama neyse küstüm ben sana

kızlar bizde haftasonu salonumuzu boyattık kum beji modaya uyduk bu hafta izne ayrılıyorum çok şükür 1 hafta ama haftasonuda temizlikçi gelecek sonrada çeyizlerimi götürüp yerleştirecem artık:)) umarım herşey güzel olur ozzycim evinin resimleri kaçıncı sayfada akşam eve gidince bakim enimsecim senin davetiyenede akşam bakıcam.
kızlar bizim davetiye bitti face ekli olanlar görmüştür kimse yorum yapmadı ama:((

canım davetiyen çok şeker şimdi gördüm facede görmemişim :))

mavi perim 100 tanesı 96 tl idi ama dayım artık bana bi güzellik yapar:D cnmm müşterim vardıı evin baya buyuk mutfak ıcınde kafanı takma inşş esyalarla bırlıkte cok sık olcakkk

gülsecım esyaların cok güzelleer özellıkle yatak odasının tüllerine bayıldım sanırım bu perdelerı daha önce eklemıstın cok sık

Back