• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar iki gun sonra işi bırakıyorummmmmmm sonunda ev kızı olcammm :D:D özleyecekmısınız benii elımden geldıgınce gırmeye calısırım nete fursat buldukca malumm 11 gün sonr ebnımle konusmayan nişanlm gelioo 26 gun sonrada evlenıyoruzzzzzzz

canım çokkk özlicezzz senii nişanlın gelince sen artık unutursunn bizi

yokk cnmmmmm unutmamm elımden geldıgınce girerim nete facede eklı arkadaslarlada sık sık slm sölerımm cepten 24 saat facedeyımm

valla ozzy ne bilim canım ya kafam karışık ben eylül gibi nişan yapmayı düşünüyordum ama şu an içimden gelmiyo.....bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim amin bitanem benim
nişanlılık da bir süreç aslında.insanlar o dönemde de anlaşamazsa ayrılabilir daha zor olur tabi ki ama.hani dönülmez bir yol değil onu demek istiyorum.nişanlandıktan sora belki seninki aileler araya girdiği için seni kırmaktan daha çekinir ne dersin?

kızlar iki gun sonra işi bırakıyorummmmmmm sonunda ev kızı olcammm :D:D özleyecekmısınız benii elımden geldıgınce gırmeye calısırım nete fursat buldukca malumm 11 gün sonr ebnımle konusmayan nişanlm gelioo 26 gun sonrada evlenıyoruzzzzzzz
özlicezzzzzzz tabi ama muhakkak gir tamam mı canım?mail fln atarım ztn ben sana.

ozzym benim yaa yerim seni
ya jean sen benle ilgilenmiyon bugün ya:(
perim bitanem benim güzel evin rahat ol
enimse ben özlicem en çok:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

nişanlılık da bir süreç aslında.insanlar o dönemde de anlaşamazsa ayrılabilir daha zor olur tabi ki ama.hani dönülmez bir yol değil onu demek istiyorum.nişanlandıktan sora belki seninki aileler araya girdiği için seni kırmaktan daha çekinir ne dersin?

özlicezzzzzzz tabi ama muhakkak gir tamam mı canım?mail fln atarım ztn ben sana.

tmmm tatlımmm

zuzum ikramlık bişeyler bakınıyorum ramazandan sonra kızlarla ev partisi yapacağız liste düzenliyordum birde akşama ne yapsam diye düşünüyordum şekerim

ne sansız bı ınsanım yaaa:(:( baktıgım butun davetıyelrr var nette fakat benım sectıgım yokk ala ala sınır oldum sımdı neyse
zuzucumm cnmmm sen 24 saat ırtıbattasın özledıgın zaman ara olurmu

ne sansız bı ınsanım yaaa:(:( baktıgım butun davetıyelrr var nette fakat benım sectıgım yokk ala ala sınır oldum sımdı neyse
zuzucumm cnmmm sen 24 saat ırtıbattasın özledıgın zaman ara olurmu

sende ara :dilcikar:kaydirigubbakcemile3

Back