2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

yok cnm nevresimi almadım 200 küsürlü bişeydi hemde satendi
kullanışlı olmaz diye almadım
iyikide almamışım :roflol:

hannecim seninki günlük kullanımda rahat olur sade ve çok şık çilekcim seninki de öyle bazıları tüller marul marul falan kullanmalık değil yani ama bunlar çok cici çok beğendim valla düğün önü masraf çıkaracaksınız bana. gerçi bizim burda hep o tüllü örtülerden var. masraf yapamıcam yani :))))

çilek güzelmiş yatak örtün iyi günlerde kullan hannecim bir tane uyku seti şimdilik yeter ilerde lazım olursa yeter dediğiniz gibi borç borç bitmiyor sıkıldım

evet cnm o fırfırlı yatak örtülerini bende sevmiyorum
çok tşk ederim

kaydirigubbakcemile3Ben bir tane saten aldım valla, dayanamadımkaydirigubbakcemile3

hannecim olsun güle güle kullan
kaya kaya uyursunuz artık kaydirigubbakcemile3

dilekcim tşk ederim
kızlar illa saten istiyosanız bence sadece saten deilde
pamuk saten alın
ben öyle yaptım 1 tane taç.dan pamuk saten nevresim takımı aldım

Ben de beğeniyorum aslında yatak örtüleri görüyorum da ama tutmam lazım kendimi almayacağım. Daha taksitlerim bitmedi. Bu arad teşekkür ederim canım, evet günlük kullanım için rahat olur. Öyle şatafatlı değil. Benim nişanlım beğenmiyor çok şatafatlı şeyleri, spordan yana o, o yüzden alamıyorum bir yandan.

satenler çok seksi duruyorr :) bende alıcam bugünlerde

Eveeettttttkaydirigubbakcemile3
çilek güzelmiş yatak örtün iyi günlerde kullan hannecim bir tane uyku seti şimdilik yeter ilerde lazım olursa yeter dediğiniz gibi borç borç bitmiyor sıkıldım

Ben de sıkıldım yaaa.

hannecim olsun güle güle kullan
kaya kaya uyursunuz artık kaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]

dilekcim tşk ederim
kızlar illa saten istiyosanız bence sadece saten deilde
pamuk saten alın
ben öyle yaptım 1 tane taç.dan pamuk saten nevresim takımı aldım

Cilek canım teşekkür ederim. Öyle deme yaaa, yazın serin olur ohhhhh soğuk soğuk. Kışın da kullanılmaz ama üşütür.
Katılıyorum pamuk satenler de güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…