2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

nette varmı bi bakayım canım aslında ben şey arıyorum 2 kişilik kırmızı böyle cicili bicili aşklı takımlar ama daha bulamadım

bende 2 kişilik cici bişey var ama nescafe boyutunda :1no2:
türk kahvesi için normal 6lı sade bişey aldım ben canım

Merhaba canım, hoş geldin.

hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5

hoşbulduk kızlaar
ne zaman düğünleriniz ne durumda hazırlıklar
sanırım çeyizin son detaylarını toparlıyorsunuz
bu arada söylememe gerek var mı bilmem ben meltem memnun oldum şimdiden opuyorumnanaktan

canım 2 kişilik olsun yeterki kaydirigubbakcemile3 bende Gamze
eylül&ekim de evlenmeyecek olan tek gelin adayıyım burdaki arkadaşlarımı çok sevdiğimden burdayım ama artık çeyiz almaya başladım tavsiye üzerine şöyle görüp çok beğendiğim uygun olanları alıyorum artık

ayy hatta nişanlının adı Emre :asigim: benimkininde

Emre ismine bile aşığım benn :asigim: :asigim: :asigim: öyle böyle değil :teytey:

teşekkürler hannecim özel tarif bu galiba ben hiç rastlamadım buna deneyeceğim bunu :) bunu kızartıyor mu haşlıyor mu acaba ?

Rica ederim canımcım. Haşlamıyor tatlım, kızartıyor ablam. Ben de kızartılmış olanını daha çok seviyorum. Valla ablamın eli söylemesi ayıptır çok güzeldir. Süper yemek yapar maşallahı var.

Canım benim düğün 19 eylülde. Valla hazırlıklara devam işte. Son detaylara gelemedim henüz.

Al al tatlım benim, şimdiden al kenara koy.

Emre ismine bile aşığım benn :asigim: :asigim: :asigim: öyle böyle değil :teytey:
,
kaydirigubbakcemile3

selam canım.Hoş geldin.

senin elinde öyle bence canım aileden geliyo bence opuyorumnanaktan

buyrun efendim o zaman buyrunnnnnnnnn
paşabahçeden almıştım bi kaç ay önce:

memnun oldum, kısmetse ne zaman görünüyor evlilik
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin, mutluluk huzur tam olsun gerisi elbet olur
zaten çeyiz dediğin şey tamamlanmak bilmiyor kaydirigubbakcemile3

bende çok seviyorum Emre isminiii hatta oğlum olsa ona da jr. Emre koyabilirim izin verseler kaydirigubbakcemile3 Emrenin anlamı aşık demek zaten ondan mıdır nedir :asigim: şiddetle katılıyorum sana :asigim:

Valla haklısın canım, al al bitmiyor ya. Yine eksikler çıkıveriyor. Offfmafoldumben
Bu arada nescafe fincanları da çok şekermiş, bayıldım.

merhabaaa bayanssulusmile

Canım benim düğün 19 eylülde. Valla hazırlıklara devam işte. Son detaylara gelemedim henüz.

nerdeyse 1 ay var aramızda bende 10 ekimde evleniyorum inş. bişey kalmamış senin yaa ay ne stres ne heyecan opuyorumnanaktan
benim haftaya gelinlik dikilmeye başlanacak bir de hala bi yatak odası beğenemedim, beğendiklerimde biraz pahalı şu an onların peşindeyim. nasıl bişey aldın canım sen yatak odasını

Son düzenleme:

aynen bende öyle düşündüm canım ama emre oğlu emre garip olur sanki de çoçuğuma tembihleyeceğim kesin emre koysun adını torunumun aileden emre eksik olmasın kaydirigubbakcemile5

Valla canımcım, ben bile geç kaldım çeyizim için çalışmaya. Çok zor ya, hepsini bir zamana sıkıştırırsan özellikle de kısa bir zaman dilimine hayatta istediğin her şeyi alamıyorsun. Deli gibi paran olması lazım ancak o zaman.

evet hannecim artık öyle yapacağım,öğretmende deli gibi para ne gezer ki mirmirmirmir

evet hannecim artık öyle yapacağım,öğretmende deli gibi para ne gezer ki mirmirmirmir
bazen para olsada aradığını bulamıyorsun öylede bi durum var görüp beğendiğini almak en mantıklısı kısa zamana sıkştrdınmı gerçekten olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…