2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

günaydın kızlar hayırlı cumalar enimsecim bolcum ne oldu gülse perdelerin çok güzel olmuş iyi günlerde kullan hanne havlun çok güzeldi maaşallah diyeyim sana hamarat gelinimiz

Teşekkür ederim iltifatın için canımopuyorumnanaktan
artık umrumda dgl konusmazsada konusmasınn takılmıs bi sigaraya ya bılmıyo sankı nasıl gunler gecırdıgımı bıde kalkıp surat yapıo istedigi kadar yapsın umrumda bıle dgll

Umarım her şey en kısa zamanda düzelir enimsem.

aradım aradım buldummm zemuszemus hannem ellerini ,emeğine sağlık :1hug:

TEŞEKKÜR EDERİM CANIMCIMMMopuyorumnanaktan

kızlar sizce bu takım nasıl bizim eve aldım çeyizime de alsam mı?

Hımmm, bence güzel jean canım.

yalnız kaldım yahu hannem de gelmedi bugün mafoldumben

Geldim tatlım geldim. Dün akşam bakındım sana göremedim.

Kızlar bu arada aldığınız şeyleri güle güle kullanın.

çok mu osmanlı acaba diye düşündüm şimdi canım valla

valla bi tane klasik öle güsel olabilir. fincanın eksikse alabilirsin ama ben kahve dünyasının fincanlarını çok beğeniorum bi de onlara bak hem çok pahalı diil uygun

ben geldiimm kim var kim yokk gerçi kimseyi tanımıyorum galiba ama en baştan bi merhabaaa diyeyimbuyrunnnnnnnnn

nette varmı bi bakayım canım aslında ben şey arıyorum 2 kişilik kırmızı böyle cicili bicili aşklı takımlar ama daha bulamadım

aaa hannem gelmiş bile :ecrin_bebek: hoşgeldin canım naber?
İyiyim canımcım sen nasılsın?

çok mu osmanlı acaba diye düşündüm şimdi canım valla
Valla bir tane böyle bir takım al derim, benim hoşuma gidiyor tatlım.

valla bi tane klasik öle güsel olabilir. fincanın eksikse alabilirsin ama ben kahve dünyasının fincanlarını çok beğeniorum bi de onlara bak hem çok pahalı diil uygun
Katılıyorum sana canım, onlar da hoş. Günlük kullanım için alınabilir onlardan da.

yok canım seni bekledim dün yazdıklarına baktım ama tarif yoktu sanırım ,unuttun diye sormadım hannecim

yok canım seni bekledim dün yazdıklarına baktım ama tarif yoktu sanırım ,unuttun diye sormadım hannecim

Seni görmeyince bir şey yazmadım canım, ama sordum sormaz olur muyum. Bu arada o da kıyma koyuyormuş ya.
Neyse bulgur, küçük bir soğan(rendelenmiş olarak), sıfır yağsız kıyma .8Özellikle yağsız olacakmış.),Az un, su. Eğer tutmazsabir de yumurta kırıyormuş bazen. Dışının tarifi bu
Ama çok güzel oluyor.

teşekkürler hannecim özel tarif bu galiba ben hiç rastlamadım buna deneyeceğim bunu :) bunu kızartıyor mu haşlıyor mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…