günaydın kızlar hayırlı cumalar enimsecim bolcum ne oldu gülse perdelerin çok güzel olmuş iyi günlerde kullan hanne havlun çok güzeldi maaşallah diyeyim sana hamarat gelinimiz
artık umrumda dgl konusmazsada konusmasınn takılmıs bi sigaraya ya bılmıyo sankı nasıl gunler gecırdıgımı bıde kalkıp surat yapıo istedigi kadar yapsın umrumda bıle dgll
aradım aradım buldummm zemuszemus hannem ellerini ,emeğine sağlık :1hug:
Hımmm, bence güzel jean canım.
yalnız kaldım yahu hannem de gelmedi bugün mafoldumben
çok mu osmanlı acaba diye düşündüm şimdi canım valla
İyiyim canımcım sen nasılsın?aaa hannem gelmiş bile :ecrin_bebek: hoşgeldin canım naber?
Valla bir tane böyle bir takım al derim, benim hoşuma gidiyor tatlım.çok mu osmanlı acaba diye düşündüm şimdi canım valla
Katılıyorum sana canım, onlar da hoş. Günlük kullanım için alınabilir onlardan da.valla bi tane klasik öle güsel olabilir. fincanın eksikse alabilirsin ama ben kahve dünyasının fincanlarını çok beğeniorum bi de onlara bak hem çok pahalı diil uygun
ben geldiimm kim var kim yokk gerçi kimseyi tanımıyorum galiba ama en baştan bi merhabaaa diyeyimbuyrunnnnnnnnn
nette varmı bi bakayım canım aslında ben şey arıyorum 2 kişilik kırmızı böyle cicili bicili aşklı takımlar ama daha bulamadım
ben geldiimm kim var kim yokk gerçi kimseyi tanımıyorum galiba ama en baştan bi merhabaaa diyeyimbuyrunnnnnnnnn
Öyle bir şey görürsem haber veririm sana tatlım.
ama başka sitede buldum da fiyatları yazmıyor tuya canım sen hatırlıyor musun?
yok canım seni bekledim dün yazdıklarına baktım ama tarif yoktu sanırım ,unuttun diye sormadım hannecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?