2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Sevindim tatlım, kolaylamışsın bayağı. Darısı başımıza artık. Çeyiz de serdin demek. Foto çekip gösterecek misin bizlere?
evt cnm hafta sonu çekip göstericem sizlerede telaştan foto çekmeye fırsat kalmadı. ilk perdelerim geldiğinde bi iki çekmiştim onları eklim şimdi bi kısmını

gündüz çektiğim için güneşten çok net çıkmamış inş düzgün bi şklde çekip göstericem sizlere

evt cnm yarım olunca pek hoş gelmiyor göze allah en kısa zamanda herkeze tamamlamayı nasip etsin çok güzel bi duygu şimdide aklım hep evimde kaydirigubbakcemile3

Amin canım inşallah:Saruboceq:. Evini yerleştiren herkes aynı şeyi söylüyor ben yerleştirmedim henüz ama ben de aynı şeyi düşünüyorum şimdidenkaydirigubbakcemile3

Amin canım inşallah:Saruboceq:. Evini yerleştiren herkes aynı şeyi söylüyor ben yerleştirmedim henüz ama ben de aynı şeyi düşünüyorum şimdidenkaydirigubbakcemile3
ilk başta tüm eşyalarını başka bi yerde olması hep garip geliyor hep biraz bi bururkluk oluyor ama herşeyin yerleşincede kendini oraya ait hissedip eve gelmek istemiyorsun zemuszemus

ilk başta tüm eşyalarını başka bi yerde olması hep garip geliyor hep biraz bi bururkluk oluyor ama herşeyin yerleşincede kendini oraya ait hissedip eve gelmek istemiyorsun zemuszemus

Henüz o duyguyu yaşayamadım ben tatlım. kaydirigubbakcemile3Az kaldı canım,dayanacağız biraz daha:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…